Øvrige i Hjørring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Får du energi ved at samarbejde med interessenter fra forskellige dele af organisationen? Har du lyst til at spille en central rolle i projektplanlægning og -udførelse? Så kan du blive vores nye Project Planner på Novo Nordisk A/S i Hjørring.

Stillingen

Projektplanlægning er et af vores kerneområder, og som Project Planner er du ansvarlig for at etablere og vedligeholde en detaljeret projektplan i et varierende antal igangværende projekter. Vores planer bliver opdateret med en høj frekvens, da de er et af vores absolut vigtigste værktøjer til at sikre kontrollen over vores leverancer.

Dine primære opgaver bliver:

  • Opbygge og vedligeholde projektplaner i MS Project i et tæt samarbejde med projektlederen og projektteamet
  • Udvikle planlægningsprocesser og -politikker for det enkelte projekt, som sikrer en troværdig tidsplan med struktureret opfølgning og opdatering
  • Deltage i fremstillingen af Product & Work Breakdown Structure (PBS & WBS), og herunder definere aktiviteter, milepæle og estimere varigheder i tæt samarbejde med dine vigtigste interessenter
  • Deltage i projektrelaterede workshops, hvor du i nogle tilfælde vil være den primære driver og facilitator
  • Sikre at projektplaner konsolideres inden projektet går ind i en ny fase

Sammen med dine kolleger i Project Planner Teamet, vil du blive involveret i udviklingen af de processer, der omgiver vores projekter. Dine vigtigste interessenter vil variere fra produktionsteams, tekniske eksperter og projektledere til styregrupper og eksterne leverandører.

Kvalifikationer

Din uddannelsesmæssige baggrund er mindre vigtig, men du kan f.eks. være produktionsteknolog, Maskinteknikker eller Teknisk Designer. Erfaring fra et lignende job og viden om MS Project vil være en fordel, men ikke en forudsætning.

Vi vil værdsætte, at du arbejder struktureret og har et skarpt øje for detaljer. Du nyder at være en del af projekter, som i sagens natur ofte skal ændres og opdateres. Dilemmaet i at følge en fastlagt proces i et skiftende miljø med mange interessenter er en udfordring du håndterer. Du føler dig tryg ved at arbejde som en del af et team, men i høj grad også på egen hånd.

Om afdelingen

Du bliver en del af afdelingen, Needle Manufacturing Development, hvor vi er 30 personer. Afdelingens vigtigste ansvarsområder er:

  • Etablering af produktionsudstyr til nye og eksisterende produkter
  • Partner for afdelingen, Research & Development, under udvikling af nye produkter
  • Planlægning og eksekvering af fabrikkens projekter
  • Administration af produktdokumentation

Vi værdsætter professionalisme, en høj ansvarsfølelse og en åben og uformel dialog. Vi sikrer et miljø, hvor vi fokuserer på løbende at forbedre både vores individuelle og teamets kompetencer.

Afdelingen er en del af Needle Manufacturing & Sourcing (NMS) i Hjørring, som er et af Novo Nordisk produktionssite med godt 325 medarbejdere. NMS har det samlede ansvar for forsyningskæden for Novo Nordisks penkanyler til hele verden herunder både intern og ekstern produktion, kvalitetssikring samt produktionsudvikling.

Om Novo Nordisk

Hos Novo Nordisk stræber vi efter kvalitet. Som verdensførende inden for diabetesbehandling og en vigtig aktør inden for væksthormon- og hormonbehandling får vores medarbejdere attraktive kompetencer indenfor medicinindustrien. Vi mener, at en inkluderende arbejdsplads gør det muligt for vores medarbejdere at yde deres bedste, og at fleksibilitet er en måde at fremme en inkluderende arbejdsplads på. Vi tilbyder vores medarbejdere muligheder for kontinuerlig personlig udvikling bl.a. igennem intern såvel som ekstern uddannelse samt mulighed for jobrotation på sites rundt i hele verden.

Kontakt

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Associate Manager Peter Knudsen; +45 3079 5887

Ansøgningsfrist

Den 11. november 2022. Bemærk, at ansøgninger vurderes løbende, og derfor kan annoncen lukkes inden rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi er gået videre med kandidater til screening- eller interviewfasen.

Du behøver ikke medsende en motiveret ansøgning, men tilføj et par sætninger om, hvorfor du søger jobbet i dit CV. For at sikre en effektiv og fair rekrutteringsproces vil vi bede dig om ikke at tilføje et billede i dit CV.

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere.

Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.

Print job Send to e-mail


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hjørring

Lignende jobs

  • Skagen Strand Feriecenter - Forpagter til centrets...

    Fri kontakt
    Skagen Strand Feriecenter søger en engageret og erfaren forpagter til vores restaurant, der er en del af vores naturskønne oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
    • Øvrige
    • Skagen
    Få mere info
  • Vrejlev Biogas - Teamleder til GRØN teknologi

    Fri kontakt
    Har du passion for procesteknik og mekanik samt erfaring med ledelse, så kan du være den Teamleder, vi søger til Vrejlev Biogas ved Vrå. Vrejlev Biogas er et slaraffenland for teknikeren, der brænder for at virkeliggøre så meget som muligt af sin viden og erfaring.
    • Øvrige
    • Vrå
    Få mere info
  • Borgerbetjening med et smil - DDH og folkeregister...

    Vi søger en engageret og serviceminded medarbejder til vores team folkeregister, 37 timer/uge i Center for Kultur og Borgerservice (CKB) Du bliver en del af CKB og et team på 7 medarbejdere, s..
    • Øvrige
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Gas Spot Trader

    We are [xxxxx]! We’re so much more than an energy company. We’re a family of brands revolutionising a cleaner, greener future. Working here is #MoreThanACareer - we’re powered by purpose. Togeth..
    • Øvrige
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 9
3. oktober 2024 9
2. oktober 2024 10
1. oktober 2024 10
30. september 2024 10
29. september 2024 9
28. september 2024 8
27. september 2024 7
26. september 2024 9
25. september 2024 10
24. september 2024 11
23. september 2024 10
22. september 2024 12
21. september 2024 12
20. september 2024 10
19. september 2024 12
18. september 2024 14
17. september 2024 14
16. september 2024 15
15. september 2024 16
14. september 2024 17
13. september 2024 17
12. september 2024 15
11. september 2024 14
10. september 2024 12
9. september 2024 11
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 9
5. september 2024 10
4. september 2024 8