Utility Supporter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Er du passioneret for højtteknologisk udstyr i et produktionsmiljø? Vil du trives i en rolle med ansvar og indflydelse i arbejdet med forsyningsanlæg, og dermed både sikre drift og udvikling af vores produktion i Hjørring? Dette er din mulighed for at få en central rolle i et team og en virksomhed, der påvirker mange menneskers hverdag globalt. Ansøg i dag!
Om jobbet
Som Utility Supporter for fabrikkens forsyningsanlæg har du ansvaret for at foretage tilsyn samt udføre kalibrering og vedligehold på en alsidig maskinpark. Du skal sammen med dine kompetente kollegaer sikre høj kvalitet og stabil produktion af penkanyler, ved at være en person med hænderne skruet rigtigt på og en struktureret tilgang til dit arbejde. Dine primære arbejdsopgaver vil være:
  • Daglig rundering og tilsyn på forsyningsanlæg
  • Håndtering af nedbrud på forsyningsanlæg, herunder udførsel af reparation
  • Udførsel af kalibrering og planlagt vedligehold på fabrikkens forsyningsanlæg
  • Identificering og sikring af fremdrift på løbende forbedringer.
  • I denne stilling vil du få behov for både dine praktiske og teoretiske evner til at håndtere de daglige opgaver. Du skal bruge din strukturerede tilgang til nedbrud samt din praktiske forståelse af tekniske forsyningsanlæg. Du får derfor en unik mulighed for at udleve og udvikle dine kompetencer indenfor håndtering af drift af teknisk udstyr indenfor mange forskellige tekniske discipliner. Kvalifikationer For at være succesfuld i rollen forestiller vi os, at du har flest mulige af følgende kvalifikationer:
  • Uddannelsesbaggrund som håndværker (elektriker, værktøjsmager, mekaniker, klejnsmed) eller anden relevant teknisk håndværksuddannelse
  • Udvidet kedelpassercertifikat vil være en stor fordel
  • Interesse og flair for mange forskellige tekniske discipliner
  • Erfaring med Good Manufacturing Practice (GMP) produktion vil være en fordel
  • Erfaring med og lyst til optimering af processer samt evnen og viljen til at tillære sig ny viden og tekniske kompetencer indenfor nye felter.
  • Som person trives du i en dynamisk hverdag, hvor din evne til at træffe holdbare og selvstændige beslutninger er nøglen til at lykkes. Du har en proaktiv tilgang til dit arbejde og ser muligheder fremfor begrænsninger. Du er god til at afslutte dine opgaver, men er i stand til hurtigt at skifte fokus uden at miste overblikket, når omstændighederne kræver det. Du sætter en ære i at levere høj kvalitet samt værdsætter og forstår vigtigheden af grundig dokumentation. Om afdelingen Du får 12 dygtige og dedikerede kollegaer i teamet og vi har ansvaret for alle forsyningsanlæg på fabrikken i Hjørring. Vi har desuden ansvaret for fabrikkens produktionsnære forsyninger, herunder bl.a. ventilations-, tryklufts-, vandbehandlings-, damp-, BMS/FMS- og autoklaveringsanlæg i anlæggenes fulde levetid. Teamet er en del af Needle Manufacturing & Sourcing, som har det samlede ansvar for forsyningskæden for Novo Nordisks penkanyler til hele verden herunder både intern og ekstern produktion, kvalitetssikring samt produktionsudvikling. Vi er organiseret i otte afdelinger og med ca. 475 medarbejdere dedikeret til at sikre forsyningen af penkanyler til Novo Nordisk. Vi er drevet af et kvalitetsmindset og er stolte af at være en arbejdsplads, hvor vores gåpåmod og høje ambitioner forenes og skaber resultater til gavn for vores patienter. Om at arbejde i Novo Nordisk I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med mange talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling. Kontakt For yderligere information, venligst kontakt Associate Manager, Nikolaj Juhl Rahmberg, på 3079 2895. Ansøgningsfrist 10. december 2023 Ansøgningerne vil blive gennemgået løbende, så vi anbefaler at ansøge hurtigst muligt. Jobsamtaler forventes at blive afholdt i løbet af november/december. Vi interesserer os for din motivation. Du behøver ikke at uploade en motiveret ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Vi vil bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

    Jobbet er oprettet på vores service den 22.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Hjørring

    Lignende jobs

    • Øvrige i Skagen

      Fri kontakt
      Skagen Strand Feriecenter søger en engageret og erfaren forpagter til vores restaurant, der er en del af vores naturskønne oase beliggende i Hulsig, 12 km syd for Skagen.
      • Øvrige
      • Skagen
      Få mere info
    • Øvrige i Aalborg

      Fri kontakt
      Er du ambitiøs i køkkenet, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Head Chef på Scandic Aalborg Øst. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik over dit køkken og er god til at kommunikere, lede og dele din viden.
      • Øvrige
      • Aalborg
      Få mere info
    • Øvrige i Hirtshals

      Fri kontakt
      Vil du være spillende træner og stå i spidsen for en ny fabrik i Hirtshals? Har du erfaring fra procesindustrien i fødevaresektoren? Vil du arbejde i en bæredygtig industri med rigtig gode fremtidsudsigter? Er du klar til et bredt ledelsesansvar? Om Biomega og Biomega Danmark.
      • Øvrige
      • Hirtshals
      Få mere info
    • Øvrige i Frederikshavn

      Vil du stå i spidsen for spændende drifts- og anlægsopgaver - og brænder du for at arbejde med el beskrivelser for udbud, fagtilsyn, energibesparelser, energistyring og andre projekter indenfor el-.
      • Øvrige
      • Frederikshavn
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hjørring

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige i Hjørring over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    10. juli 2024 12
    9. juli 2024 11
    8. juli 2024 11
    7. juli 2024 12
    6. juli 2024 12
    5. juli 2024 11
    4. juli 2024 11
    3. juli 2024 11
    2. juli 2024 11
    1. juli 2024 10
    30. juni 2024 11
    29. juni 2024 11
    28. juni 2024 11
    27. juni 2024 11
    26. juni 2024 12
    25. juni 2024 12
    24. juni 2024 12
    23. juni 2024 15
    22. juni 2024 15
    21. juni 2024 15
    20. juni 2024 15
    19. juni 2024 16
    18. juni 2024 15
    17. juni 2024 14
    16. juni 2024 14
    15. juni 2024 14
    14. juni 2024 14
    13. juni 2024 15
    12. juni 2024 13
    11. juni 2024 12
    10. juni 2024 11