Enhedschef til Udrejsecenter Sjælsmark, [xxxxx] Hovedstaden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Har du lyst til at løfte en vigtig samfundsmæssig opgave? Kan du udvise empati og forståelse for mennesker i en sårbar situation uden at blive følelsesmæssigt involveret? Og kan du sammen med de ansatte skabe en tryg, værdig og struktureret dagligdag for beboere på et udrejsecenter? Så er Udrejsecenter Sjælsmark det rigtige sted for dig!

Udrejsecenter Sjælsmark søger en enhedschef med solide driftsmæssige kvalifikationer og særdeles gode evner inden for personaleledelse, samarbejde og kommunikation.

kriminalforsorgen har som operatør for Udlændingestyrelsen til opgave at drive Udrejsecenter Sjælsmark, der huser afviste asylansøgere, som umiddelbart kan udsendes. kriminalforsorgens primære opgave er at varetage indkvartering, herunder at sikre et trygt og værdigt ophold for centrets beboere samt orden og tryghed i og omkring udrejsecenterets faciliteter.

Udrejsecenteret indeholder foruden indkvarteringsfaciliteter bl.a. sundhedsklinik, cafeteriaordning for beboerne og aktivitetsfaciliteter.

Driftsansvaret indebærer overholdelse af reglerne for indkvartering og håndtering af beboere i asylcentre og koordinering af de daglige arbejdsopgaver og de samarbejdsrelationer, der følger med indkvarteringsopgaven. Som følge heraf skal du udarbejde og implementere bestemmelser for arbejdet og andre administrative forskrifter. Udrejsecenter Sjælsmark er fortsat under udvikling, og du vil i den anledning være ansvarlig for at forankre rammerne for de driftsmæssige forhold.

Som enhedschef har du ansvaret for den daglige ledelse og drift. Ud over samarbejdet i kriminalforsorgen og i institutionen, indgår du i et meget tæt samarbejde med andre myndigheder som Udlændingestyrelsen, Hjemrejsestyrelsen, politiet samt aktører som f.eks. Røde Kors.

Du skal i hverdagen give faglig sparring til dine medarbejdere og enhedsleder, således at du bidrager til den fortsatte faglige udvikling, herunder sikrer, at de rette kompetencer er til stede til at løfte opgaven. Det er vigtigt, at du sørger for at skabe tværgående sammenhæng mellem enhedens forskellige fagligheder og differentierede arbejdsopgaver. I dét arbejde vægter vi din faglige ledelse højt.

Dine opgaver

  • Sikre effektive processer og fælles standarder, der skaber resultater med rette kvalitet og med opgaven i centrum
  • Lede personalet, hvor du skal balancere drift og faglig udvikling samt følge effektivt op
  • Være garant for de rette værdier i din enhed
  • Sikre og optimere driften gennem planlægning, målsætning, ressourcestyring, prioritering og opfølgning.

Om dig
Du har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation og kan arbejde loyalt og systematisk med både sans for detaljen og ud fra et helhedssyn. Du har en dialogorienteret og anerkendende ledelsesstil, hvor du sætter tydelige mål og rammer for udviklingen af det faglige arbejde og vægter det gode arbejdsmiljø højt. Du har særdeles gode samarbejdsevner og kommunikerer let og naturligt med myndigheder og samarbejdspartnere om opgaveløsningen.

Derudover:

  • Du er administrativt stærk - du arbejder struktureret og kan lide at følge opgaven helt til dørs
  • Du har særdeles gode kommunikative kompetencer - både skriftligt og mundtligt
  • Du er en stærk rollemodel med tydelige værdier, og promoverer organisationens værdier igennem egne handlinger
  • Du har ledelseserfaring og forstår at omsætte og meningsfuldt implementere strategiske beslutninger til operationelt niveau
  • Du formår på sikkert vis at styre driften samtidig med, at der kontinuerligt bliver taget hånd om udviklingsopgaverne.

Som enhedschef indgår du i institutionens chefgruppe og vil desuden have personaleledelse over for én enhedsleder og pt. 35 medarbejdere.

Vi forventer, at du har en relevant lederuddannelse samt, at du fortsat ønsker at udvikle og dygtiggøre dig som leder.

Om institutionen
Institution Nordøstsjælland og Bornholm udgøres af fem matrikler. Ud over Udrejsecenter Sjælsmark består institutionen af Udlændingecenter Ellebæk samt Hillerød, Frederikssund og Bornholm Arrester.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende relevant overenskomst i staten, dog ikke efter den akademiske overenskomst.

Hvis du er uniformeret tjenestemand sker indplaceringen i henhold til lønaftalen mellem kriminalforsorgen og Fængselsforbundet i løngruppe 7.

Aflønning sker efter principperne i Ny Løn

Stillingen er en fuldtidsstilling uden højeste tjenestetid og til besættelse snarest muligt.

Som enhedschef indgår du i institutionens bagvagtsordning og må forvente at have bagvagt hver 4.-5. uge.

Arbejdspladsen er beliggende på Sjælsmarkvej 10, 2970 Hørsholm.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Det er ligeledes en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelse gennem hele din ansættelse. Sagsbehandlingstiden for dette er typisk 2 måneder.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest tirsdag den 27. september 2022.

Hvis du er tjenestemand i kriminalforsorgen, skal du tillige indhente en bedømmelse/udtalelse fra din nærmeste leder. Bedømmelsen skal uploades senest den 30. september 2022.

Vi holder samtaler i uge 40.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte institutionschef Louise Faltum på telefon 7255 4650.

Om kriminalforsorgen Hovedstaden
kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 8 arresthuse, 5 afdelinger i friheden samt 3 udslusningsfængsler, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1250 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hørsholm
  • Tirsdag den 27. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 12
3. oktober 2024 13
2. oktober 2024 12
1. oktober 2024 11
30. september 2024 13
29. september 2024 14
28. september 2024 15
27. september 2024 17
26. september 2024 17
25. september 2024 16
24. september 2024 16
23. september 2024 18
22. september 2024 18
21. september 2024 17
20. september 2024 17
19. september 2024 17
18. september 2024 18
17. september 2024 17
16. september 2024 19
15. september 2024 20
14. september 2024 20
13. september 2024 21
12. september 2024 20
11. september 2024 19
10. september 2024 19
9. september 2024 19
8. september 2024 20
7. september 2024 20
6. september 2024 21
5. september 2024 20
4. september 2024 19