Leder til Global Businessuddannelsen samt Softwareuddannelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Brænder du for ledelse? Og for at gøre en forskel overfor unge mennesker, der gerne vil uddanne sig til fremtidens Ingeniør? Så læs videre her.

Vi søger et dygtigt ledertalent med mod og vilje til at løse en spændende ledelsesopgave, hvor udvikling bliver helt afgørende. Du får her en unik mulighed for at forme og udvikle to af VIAs vigtige ingeniøruddannelser, og samtidig skal du være med til at sætte fokus på et helt nyt og samfundsmæssigt vigtigt specialiseringsområde – nemlig Klima og bæredygtig udvikling.

Der er tale om en unik mulighed, hvor du sammen med en række dygtige og engagerede undervisere skal arbejde i spændingsfeltet mellem Business- og Ingeniørområderne, og hvor du vil få en bred og afvekslende opgaveportefølje.

Ledelse, ansvar og udvikling
Du får reference til uddannelseslederen og bliver ledelsesansvarlig for at drifte og udvikle uddannelsen Global Business Engineering (GBE). Derudover får du en koordinerende funktion på Software uddannelsen, hvor du bistår uddannelseslederen med at få tingene til at lykkes. Du får med andre ord en nøglerolle i forhold til at binde tingene sammen på kryds og tværs og sikre sammenhæng, og skal sikre koordinering mellem uddannelsesleder, medarbejdere, samarbejdspartnere og eksterne stakeholders.

En vigtig ledelsesmæssig opgave bliver at sikre den faglige udvikling. Du bliver ansvarlig for løbende kompetenceudvikling af 9 erfarne, engagerede og dygtige medarbejderne, som sammen med dig skal løfte uddannelsen ind i fremtiden. Derudover vil du indgå i et ledelsesteam med en anden leder på businessområdet og generelt indgå i VIAs ledelseskæde, hvor der er rig mulighed for sparring. Vi samarbejder om tingene, og derfor vil udvikling og strategi være fælles tiltag, som vi laver i tæt samarbejde med den øvrige ledelse i Engineering.

Vigtige opgaver i den kommende tid
En af dine store opgaver på den korte bane bliver, at udvikle en klimaspecialisering indenfor uddannelsesområdet. Klima har længe været på dagsordenen både globalt og nationalt, og det er nu tid til, at det i større udstrækning også kommer ind på GBE-uddannelsen. Det fordrer, at du har fingeren på pulsen i forhold til klima-dagsordenen, og at du har interesse i, hvordan fagområdet udvikler sig. Vi ved godt, at klima kan være mange forskellige ting, og vi vil derfor glæde os til sammen med dig at snævre dette ind, så vi kan fokusere.

Du skal også vide, at VIA Engineering er godt på vej i en transformation mod klart fokus på problembaseret læring (PBL). Det indebærer et yderligere forstærket fokus på samarbejde på tværs mellem underviserne samt et styrket tværgående samarbejde. Din opgave bliver her at understøtte de faglige fællesskaber og sikre sammenhæng.

Dine kvalifikationer
Vi vil gerne dyrke talenter, og derfor er det ikke nødvendigvis afgørende, at du har ledelseserfaring på forhånd. Det vigtigste er, at du har lyst til at udvikle dig inden for ledelse, og ser det som en spændende karrierevej. Du har formentlig en baggrund som teamleder, projektleder, koordinator eller underviser og du finder det naturligt at tage stort ansvar og træffe beslutninger. Derudover har du en ingeniørfaglig uddannelse eller anden relevant uddannelse, som matcher uddannelsesområdet. Vores vigtigste faglige krav er, at du har indgående kendskab til uddannelsesområdet.

Som person leder vi efter en, der er god til at navigere i kompleksitet og som trives med at drifte, udvikle, koordinere og kommunikere. Vi forventer derfor, at du er en god og tydelig kommunikator, har analytiske kompetencer og kan tænke strategisk.

Da der er driftsopgaver i alle lederstillinger forventes du også, at kunne styre økonomien, sikre kvalitet i uddannelsen og sørge for relevant opfølgning på de ting der sættes i gang.

Endelig er det vigtigt for os, at du kan samarbejde med mange forskellige interessenter. Du skal derfor trives i en rolle med mange samarbejdsrum og samarbejdspartnere og det skal gerne være naturligt for dig at dyrke netværk.

Om os
VIAs Ingeniøruddannelser består af 11 ingeniøruddannelser, 1 erhvervsuddannelse samt adgangskursus til ingeniøruddannelserne. Vi beskæftiger ca. 100 fastansatte medarbejdere og en række timelærer. Der er ca. 1200 fuldtidsstuderende tilknyttet området fordelt på adresser i Horsens, Aarhus, Herning, Viborg og Holstebro.

Vi er kendetegnet ved at være praksisnære, projektorienterede og omverdens fokuserede. Det betyder, at vi går i aktiv dialog med vores aftagere og samarbejdspartnere med henblik på at videreudvikle vores uddannelser, så vores dimittender til stadighed besidder de kompetencer, som vores aftagere efterspørger.

Kort om GBE og Software
GBE uddannelsen som er en unik uddannelse i spændingsfeltet mellem Business og ingeniørvidenskab skal have en ny specialisering indenfor Klima og vi håber at du kan hælpe med at skabe denne helt unikke specialisering.
Software uddannelsen er vores store uddannelse hvor vi skal hjælpe hinanden med driften, og med at give de studerende det som industrien efterspørger i så stor grad.

Du kan læse mere om uddannelserne på https://www.via.dk/uddannelser.

Er du interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Helle Bloch på e-mail [email protected] eller tlf. +45 8755 4446

Ansøgningerne vil blive behandlet løbende, men vi skal have din ansøgning senest den 23.10 2022.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, dog senest pr. 01.12.2022.

VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på www.via.dk.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Din uddannelsesmæssige baggrund kan medføre, at stillingen skal søges klassificeret i en lønramme 36.
Tjenestestedet er VIA Campus Horsens. Dog må der påregnes opgaver og tjenestedage på VIAs andre lokaliteter, hvorfor det vil være en fordel med adgang til egen bil.

Stillingen er uden højeste arbejdstid.

Hovedarbejdssted er Campus Horsens, men der må forventes aktiviteter i hele Region Midtjylland.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt løbende.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 30.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Horsens

Lignende jobs

  • Sub-Module Owner Service Software

    Are you prepared to oversee the activities within our Turbine Control Software Module? As a Sub-Module Owner, you'll play a crucial role in developing and leading some of our key activities across .
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Ingeniørpraktik, mekanik

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 8200 Århus N
    • Øvrige
    • Århus N
    Få mere info
  • IT Operations Specialist

    Do you have experience with the designing, rollout, and operating of IT-systems? Are you ready to ensure the development of our IT operations? Do you want to be a part of an international team cons..
    • Øvrige
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Kok - Hedensted (Aftenarbejde)

    Vil du gerne arbejde i en kantine, hvor kvalitet og gode madoplevelser er i fokus? Så er det måske dig vi mangler! Hos [xxxxx] har vi i 2023 udvidet vores forretning, med et nyt, stort logisti..
    • Øvrige
    • Hedensted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Horsens over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 35
3. oktober 2024 34
2. oktober 2024 39
1. oktober 2024 44
30. september 2024 43
29. september 2024 41
28. september 2024 42
27. september 2024 43
26. september 2024 45
25. september 2024 40
24. september 2024 38
23. september 2024 40
22. september 2024 40
21. september 2024 40
20. september 2024 39
19. september 2024 37
18. september 2024 37
17. september 2024 36
16. september 2024 35
15. september 2024 36
14. september 2024 38
13. september 2024 38
12. september 2024 39
11. september 2024 36
10. september 2024 37
9. september 2024 40
8. september 2024 38
7. september 2024 40
6. september 2024 36
5. september 2024 37
4. september 2024 37