Koordinator til klima- og forsyningsingeniøruddannelsen
Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger
Horsens
VIA søger en ny koordinator og underviser til klima- og forsyningsingeniøruddannelsen. Det er af mange grunde en meget attraktiv stilling. Her er nogle af grundene:
Hvis du motiveres af opgaverne beskrevet nedenfor, og hvis du har kompetencerne, så bør du søge stillingen. Hvis du søger den, så forventer vi, at du i din ansøgning og i dit CV forholder dig til både jobprofilen og personprofilen.
Du kan sidst i annoncen læse mere om selve ansættelsesprocessen, og du kan se, hvor du kan finde mere information om jobbet.
Jobbet
Ambitionerne for klima- og forsyningsingeniøruddannelsen er høje. Der skal tiltrækkes flere studerende, sikres en stadig god trivsel blandt de studerende og skabes en endnu stærkere brobygning til ungdomsuddannelserne, og samarbejdet med kommunerne skal intensiveres. Som en af de få professionshøjskoleuddannelser har klima- og forsyningsingeniøruddannelsen en international gren med engagerede internationale studerende.
Dine væsentligste opgaver:
Planlægning og koordinering
I tæt samarbejde med uddannelseslederen kommer du til at planlægge, tilrettelægge og udvikle klima- og ingeniøruddannelsen.
Du bliver koordinator på uddannelsen og er dermed med til at sætte det stærkeste hold af fagligt dygtige undervisere, og du skal med overblik og sans for både det store billede og detaljen sikre en velfungerende hverdag for både medarbejdere og studerende på uddannelsen.
Udvikling og implementering
Du skal bl.a. være med til at implementere den nye studieordning på uddannelsen. Med dit strategiske overblik og et godt branchekendskab skal du sammen med ledelsen sikre, at uddannelsen er på forkant med fremtidens behov, og dermed sikre, at uddannelsen sætter sig markant på landkortet.
Det kræver, at du balancerer og prioriterer din tid og har blik for både de studerende og medarbejderne og samtidig holder dig ajour med de ønsker og forventninger, som dimittenderne møder.
Du forventes at byde ind med både viden, engagement og lyst til at favne hele organisationen og være tæt på både studerende, kolleger og ledelse. Du bliver en del af et engageret og fagligt stærkt team, hvor tonen er åben og uformel og arbejdsmiljøet er fleksibelt.
Samarbejdet
Du bliver et væsentligt bindeled mellem ledelsen og den daglige praksis. Du skal med blik for de mange perspektiver og de mange forskellige forventninger navigere, så både fleksibiliteten og de klare rammer får kraft. Du skal agere i kompleksiteten og kunne stå fast, når det gælder, på trods af forskellige tilgange, ønsker og holdninger.
Samarbejdet ud af eget område
Du bliver en del af en stor uddannelsesinstitution og skal som koordinator også tage del i fællesskaberne. Både på ingeniøruddannelserne, i samarbejdet med forskningsområdet og i samarbejdet med mange af de andre uddannelser, VIA tilbyder. Du forventes at indgå i disse samarbejder som en aktiv og konstruktiv medspiller.
Undervisningsopgaven
Undervisningsforpligtelsen er fleksibel. Den afhænger af kompetencer og erfaring samt eventuelt også lysten til at indgå i nogle forskningsaktiviteter. Denne del aftales ved ansættelse.
Personen
VIA forventer, at du som ny koordinator har nedenstående kompetencer:
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund samt stort kendskab til forsyningsbranchen og dens opgaver. Et kendskab, der eventuelt er erhvervet fra arbejdet i en forsyningsvirksomhed, i en kommune, i en rådgivningsvirksomhed eller tilsvarende.
Processen
VIA har nedsat et ansættelsesudvalg, der med hjælp fra Genitor gennemfører ansættelsesprocessen og indstiller kandidater til uddannelseslederen. Ansættelsesudvalget består af:
Du kan søge stillingen på VIAs hjemmeside. Ansøgningsfristen er den 13. august 2023.
Ansættelsesudvalget mødes den 14. august 2023 og udvælger kandidater til første samtalerunde. Hvis du bliver udvalgt, så hører du fra os umiddelbart herefter.
Vi gennemfører to samtalerunder – første samtalerunde afvikles den 22. august 2023, og anden samtalerunde afvikles den 25. august 2023.
Mellem de to samtalerunder gennemfører Genitor et testforløb, den 24. august, og indhenter referencer.
Testforløbet omfatter:
Vi indhenter referencer for at validere oplysninger og vurderinger. Vi indhenter typisk tre referencer, og det sker i alle tilfælde efter forudgående aftale med dig.
Vi udarbejder en skriftlig kandidatvurdering, og den udgør den samlede afrapportering af testforløbet og referencetagningen.
Vurderingen indeholder:
Vi sender vurderingen til dig forud for anden samtalerunde, hvor du får mulighed for at kommentere vurderingen over for ansættelsesudvalget. Vi præsenterer og gennemgår vurderingen for ansættelsesudvalget i forbindelse med anden samtalerunde.
Ved anden samtalerunde præsenteres du for en caseopgave.
Vi forventer, at ansættelsesudvalget indstiller kandidater i forlængelse af anden samtalerunde, og at der træffes ansættelsesbeslutning umiddelbart herefter, og vi forventer tiltrædelse den 1. oktober 2023.
Yderligere information
VIA har en meget informativ hjemmeside: www.via.dk. Her kan du bl.a. se information om VIA University College. Vi forventer, at du som kandidat har orienteret dig på hjemmesiden.
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder på klima- og forsyningsingeniøruddannelsen Malene Munch på [email protected] eller tlf. 8755 1829. Du kan også kontakte partner og konsulent i Genitor Jesper Lund Madsen på tlf. 2289 8525 eller [email protected].
Hvis du ønsker en fortrolig drøftelse af dine muligheder i jobbet, er du også meget velkommen til at kontakte Jesper Lund Madsen. Alle henvendelser behandles fortroligt.
Vi glæder os til at høre fra dig.
Fakta
Som koordinator refererer man til uddannelseslederen for ingeniøruddannelserne inden for klima- og byggeriområdet.
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og aftaler indgået med relevant faglig organisation.
Læs yderligere i cirkulære om stillingsstruktur ved diplomingeniøruddannelsen og eksportingeniøruddannelsen
https://cirkulaere.medst.dk/cirkulaerer/040-21-stillingsstruktur-ved-diplomingenioeruddannelsen-og-eksportingenioeruddannelsen/
Arbejdspladsen vil være VIAs nye campus i Horsens, hvor flere af VIAs ingeniøruddannelser samt forsknings- og udviklingscentre er samlet, men der må forventes aktiviteter i hele Region Midtjylland.
Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.
Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.
- Du får mulighed for at være med til at skabe og udvikle landets ingeniøruddannelse inden for klima- og forsyningsområdet i rollen som både underviser og koordinator. Koordinatoren skal sammen med ledelsen, medarbejderne og de studerende skabe de bedst mulige rammer for den daglige undervisning.
- Kulturen på uddannelsen er sund og præget af et ønske om at præstere godt og udvikle dygtige dimittender til morgendagens virkelighed. VIA er en af landets største professionshøjskoler og uddanner bredt til både det private og det offentlige arbejdsmarked i Danmark. Her er ambitionsniveauet tårnhøjt på de studerendes vegne – og løbende udvikling af uddannelsen prioriteres.
- Du får mulighed for at beskæftige dig med de allervæsentligste udfordringer, vi som samfund står over for. Du skal beskæftige dig med klimatilpasning, bæredygtighed og energi.
- Du kommer tæt på dagligdagen, både som underviser og som koordinator. Du kommer ind i en sektor, hvor ambitionerne er høje, og hvor forskningen spiller en stor rolle. Du kommer til at samarbejde med forsknings- og udviklingsområdet og kan sætte dit eget præg på uddannelsens udvikling.
- Du bliver en del af et dynamisk miljø, hvor det fælles ønske om at skabe gode uddannelser fylder. Et miljø, hvor fagligheden er høj, og hvor dine kolleger fagligt spænder vidt med baggrunde som arkitekter, ingeniører, planlæggere, mikrobiologer, geologer osv.
- Du får din primære daglige gang i VIAs nye campus i Horsens. En opdateret campus, hvor de fysiske rammer er gode, og hvor f.eks. laboratorierne er velfungerende og veludstyrede.
Hvis du motiveres af opgaverne beskrevet nedenfor, og hvis du har kompetencerne, så bør du søge stillingen. Hvis du søger den, så forventer vi, at du i din ansøgning og i dit CV forholder dig til både jobprofilen og personprofilen.
Du kan sidst i annoncen læse mere om selve ansættelsesprocessen, og du kan se, hvor du kan finde mere information om jobbet.
Jobbet
Ambitionerne for klima- og forsyningsingeniøruddannelsen er høje. Der skal tiltrækkes flere studerende, sikres en stadig god trivsel blandt de studerende og skabes en endnu stærkere brobygning til ungdomsuddannelserne, og samarbejdet med kommunerne skal intensiveres. Som en af de få professionshøjskoleuddannelser har klima- og forsyningsingeniøruddannelsen en international gren med engagerede internationale studerende.
Dine væsentligste opgaver:
Planlægning og koordinering
I tæt samarbejde med uddannelseslederen kommer du til at planlægge, tilrettelægge og udvikle klima- og ingeniøruddannelsen.
Du bliver koordinator på uddannelsen og er dermed med til at sætte det stærkeste hold af fagligt dygtige undervisere, og du skal med overblik og sans for både det store billede og detaljen sikre en velfungerende hverdag for både medarbejdere og studerende på uddannelsen.
Udvikling og implementering
Du skal bl.a. være med til at implementere den nye studieordning på uddannelsen. Med dit strategiske overblik og et godt branchekendskab skal du sammen med ledelsen sikre, at uddannelsen er på forkant med fremtidens behov, og dermed sikre, at uddannelsen sætter sig markant på landkortet.
Det kræver, at du balancerer og prioriterer din tid og har blik for både de studerende og medarbejderne og samtidig holder dig ajour med de ønsker og forventninger, som dimittenderne møder.
Du forventes at byde ind med både viden, engagement og lyst til at favne hele organisationen og være tæt på både studerende, kolleger og ledelse. Du bliver en del af et engageret og fagligt stærkt team, hvor tonen er åben og uformel og arbejdsmiljøet er fleksibelt.
Samarbejdet
Du bliver et væsentligt bindeled mellem ledelsen og den daglige praksis. Du skal med blik for de mange perspektiver og de mange forskellige forventninger navigere, så både fleksibiliteten og de klare rammer får kraft. Du skal agere i kompleksiteten og kunne stå fast, når det gælder, på trods af forskellige tilgange, ønsker og holdninger.
Samarbejdet ud af eget område
Du bliver en del af en stor uddannelsesinstitution og skal som koordinator også tage del i fællesskaberne. Både på ingeniøruddannelserne, i samarbejdet med forskningsområdet og i samarbejdet med mange af de andre uddannelser, VIA tilbyder. Du forventes at indgå i disse samarbejder som en aktiv og konstruktiv medspiller.
Undervisningsopgaven
Undervisningsforpligtelsen er fleksibel. Den afhænger af kompetencer og erfaring samt eventuelt også lysten til at indgå i nogle forskningsaktiviteter. Denne del aftales ved ansættelse.
Personen
VIA forventer, at du som ny koordinator har nedenstående kompetencer:
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund samt stort kendskab til forsyningsbranchen og dens opgaver. Et kendskab, der eventuelt er erhvervet fra arbejdet i en forsyningsvirksomhed, i en kommune, i en rådgivningsvirksomhed eller tilsvarende.
- Du kan bevare overblikket over stor kompleksitet og har en evne til at gå i detaljen, når konteksten eller opgaverne kræver det.
- Du arbejder struktureret og systematisk og kan navigere og bevare roen – også når de besluttede løsninger udfordres af mange forstyrrelser og uforudseelige hændelser.
- Du griber mulighederne, når de opstår, og formår at sætte dem relevant i spil og dermed proaktivt byde ind i uddannelsens udvikling.
- Du er opsøgende, nysgerrig og tillidsvækkende, da du skal kunne mærke pulsen i organisationen. Du skal kunne lytte og forstå organisationens behov og ønsker og oversætte disse til at justere og udvikle uddannelsen og skabe trivsel blandt både de studerende og underviserne.
- Du har lyst til forskning og udvikling og til at indgå i forpligtende samarbejder på tværs – både på og ud af eget uddannelsesområde og ud af VIA til aftagermiljøerne og de mange andre eksterne samarbejdspartnere.
- Du har lyst til at tage del i undervisningsopgaven, har didaktisk og pædagogisk indsigt og interesse og synes, at kerneopgaven er meningsfyldt og spændende.
Processen
VIA har nedsat et ansættelsesudvalg, der med hjælp fra Genitor gennemfører ansættelsesprocessen og indstiller kandidater til uddannelseslederen. Ansættelsesudvalget består af:
- Theis Raaschou Andersen, Forskningschef
- Henrik Bjørn, Lektor
- Malene Munch, Uddannelsesleder
Du kan søge stillingen på VIAs hjemmeside. Ansøgningsfristen er den 13. august 2023.
Ansættelsesudvalget mødes den 14. august 2023 og udvælger kandidater til første samtalerunde. Hvis du bliver udvalgt, så hører du fra os umiddelbart herefter.
Vi gennemfører to samtalerunder – første samtalerunde afvikles den 22. august 2023, og anden samtalerunde afvikles den 25. august 2023.
Mellem de to samtalerunder gennemfører Genitor et testforløb, den 24. august, og indhenter referencer.
Testforløbet omfatter:
- Personlighedstesten NEO-PI-3, der er markedets bredest funderede og bedst dokumenterede
- Intelligenstesten IST-Screening, der er en nuanceret test til vurdering af generel intelligens
- En opfølgende testsamtale, hvor vi med udgangspunkt i personligheds- og begavelsestestene drøfter dine kompetencer i forhold til den foranstående personprofil, og hvor du får en mundtlig feedback fra konsulenten.
Vi indhenter referencer for at validere oplysninger og vurderinger. Vi indhenter typisk tre referencer, og det sker i alle tilfælde efter forudgående aftale med dig.
Vi udarbejder en skriftlig kandidatvurdering, og den udgør den samlede afrapportering af testforløbet og referencetagningen.
Vurderingen indeholder:
- Resultaterne fra personlighedstesten og begavelsestesten
- En vurdering af dine kompetencer i forhold til personprofilen
- En specifik vurdering af dine styrker og svagheder i forhold til det konkrete job
- En konklusion vedr. match.
Vi sender vurderingen til dig forud for anden samtalerunde, hvor du får mulighed for at kommentere vurderingen over for ansættelsesudvalget. Vi præsenterer og gennemgår vurderingen for ansættelsesudvalget i forbindelse med anden samtalerunde.
Ved anden samtalerunde præsenteres du for en caseopgave.
Vi forventer, at ansættelsesudvalget indstiller kandidater i forlængelse af anden samtalerunde, og at der træffes ansættelsesbeslutning umiddelbart herefter, og vi forventer tiltrædelse den 1. oktober 2023.
Yderligere information
VIA har en meget informativ hjemmeside: www.via.dk. Her kan du bl.a. se information om VIA University College. Vi forventer, at du som kandidat har orienteret dig på hjemmesiden.
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder på klima- og forsyningsingeniøruddannelsen Malene Munch på [email protected] eller tlf. 8755 1829. Du kan også kontakte partner og konsulent i Genitor Jesper Lund Madsen på tlf. 2289 8525 eller [email protected].
Hvis du ønsker en fortrolig drøftelse af dine muligheder i jobbet, er du også meget velkommen til at kontakte Jesper Lund Madsen. Alle henvendelser behandles fortroligt.
Vi glæder os til at høre fra dig.
Fakta
Som koordinator refererer man til uddannelseslederen for ingeniøruddannelserne inden for klima- og byggeriområdet.
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og aftaler indgået med relevant faglig organisation.
Læs yderligere i cirkulære om stillingsstruktur ved diplomingeniøruddannelsen og eksportingeniøruddannelsen
https://cirkulaere.medst.dk/cirkulaerer/040-21-stillingsstruktur-ved-diplomingenioeruddannelsen-og-eksportingenioeruddannelsen/
Arbejdspladsen vil være VIAs nye campus i Horsens, hvor flere af VIAs ingeniøruddannelser samt forsknings- og udviklingscentre er samlet, men der må forventes aktiviteter i hele Region Midtjylland.
Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.
Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.
Information og data
Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".
Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.
Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
- Øvrige
- Horsens
Lignende jobs
-
Teamleder (Aften/Nat)
- Øvrige
- Juelsminde
-
Planning Manager
- Øvrige
- Juelsminde
-
Projektchef – NCC Byggeri Vest, Renovering
Vil du stå i spidsen og lede store og komplekse renoveringsprojekter? Brænder du for at motivere og lede mennesker? Vil du opbygge dit eget team og være med til at skabe dit næste renoverings..- Øvrige
- Århus
-
Vedligeholdstekniker
- Øvrige
- Juelsminde
Statistik over udbudte jobs som øvrige i Horsens
Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.
Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Horsens over tid
Dato | Alle jobs som øvrige |
---|---|
25. december 2024 | 22 |
24. december 2024 | 25 |
23. december 2024 | 25 |
22. december 2024 | 24 |
21. december 2024 | 24 |
20. december 2024 | 22 |
19. december 2024 | 21 |
18. december 2024 | 21 |
17. december 2024 | 20 |
16. december 2024 | 23 |
15. december 2024 | 22 |
14. december 2024 | 22 |
13. december 2024 | 22 |
12. december 2024 | 22 |
11. december 2024 | 25 |
10. december 2024 | 25 |
9. december 2024 | 25 |
8. december 2024 | 24 |
7. december 2024 | 25 |
6. december 2024 | 24 |
5. december 2024 | 25 |
4. december 2024 | 24 |
3. december 2024 | 21 |
2. december 2024 | 18 |
1. december 2024 | 22 |
30. november 2024 | 22 |
29. november 2024 | 22 |
28. november 2024 | 22 |
27. november 2024 | 23 |
26. november 2024 | 25 |
25. november 2024 | 25 |