Rekrutteringsfirma

QHSE Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ikast

Kan du skabe udvikling og sammenhængskraft mellem QHSE-værktøjskassen, holdninger og strategi? Kan du eksekvere og skabe resultater, og brænder du for produktion og samspillet med leverandører og kunder, så kan det være dig, vi er på udkig efter.

Om jobbet
Som QHSE Manager får du det overordnede systemansvar for at vedligeholde og videreudvikle Niebuhrs kvalitet (ISO 9001), miljø (ISO 14001) og arbejdsmiljø (ISO 45001). For Niebuhr er det nyt, at disse ansvarsområder samles i samme stilling, og du får derfor mulighed for at forme din egen stilling og sikre synergier på tværs af ledelsessystemet. Du har ansvar for at nedbryde strategien til planer og mål samt være den drivende part i resultatskabelsen. Du har direkte ledelse af en måletekniker og en kvalitetstekniker, samt faglig ledelse af 2 danske kvalitetsteknikere og en lokal kvalitetschef på Niebuhrs fabrik i Kina. Dine opgaver vil give dig en tværorganisatorisk bred rolle, og du vil også have direkte og tæt kontakt med leverandører og kunder i forhold til auditeringer, kvalitetsrapporteringer og NCR-behandling.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Skabe en proaktiv kultur, hvor alle tænker og agerer i henhold til QHSE, i tæt samarbejde med produktlinjecheferne
  • Udvikle og træne kompetencer, der understøtter QHSE forståelsen i organisationen
  • Overordnet ansvar for NCR-behandling og korrigerende handlinger
  • Ledelsens repræsentant i ISO-sammenhænge
  • Udvikling, drift og vedligehold af certificeringer samt tilhørende ledelsessystem
  • Auditering af interne processer og eksterne audits, herunder leverandøraudits og leverandørgodkendelser
  • Udarbejdelse af kundespecifik dokumentation i samarbejde med områdernes kvalitetsteknikere
  • Ledelsesrapportering og statistikker
  • Budgetansvar for kvalitetsomkostninger
  • Involvering i virksomhedens ”sustainability journey” sammen med direktionen

Du får reference til Managing Director & COO og bliver en del af ledergruppen for Operations, som også indeholder 2 Produktlinjechefer, Teknisk Chef, Indkøbschef, Lean Manager og Vedligeholdschef. Ydermere vil du blive medlem af den globale produktionskomité, hvor også den kinesiske fabriksdirektør (dansker) deltager.

Dine kvalifikationer
Du har gerne minimum 3 års erfaring fra et lignende job, helst fra metalindustrien, hvor du har fået godt kendskab til de forskellige værktøjer indenfor QHSE. Kvalitetsindsatsen vil være en betydende del af jobbet, og derfor er erfaring hermed et krav. Du har gennem tidligere jobs vist, at du kan skabe resultater med din systematiske, metodiske, analytiske og synlige tilgang til jobbet. Du er klar til at give sparring og redskaber til dine kolleger, så I sammen når de opsatte mål. Du skal have evnen til både at kunne se det store billede, men skal også kunne gå i detaljen, når det er påkrævet for løsning af opgaven. Du trives på produktionsgulvet og forstår at vinde dine kollegaer over på din side. Du skal naturligvis være robust og tilpas vedholdende, når du har fakta på din side.

Ledelseserfaring kan være en fordel, men er ikke et krav, men har du ikke erfaring, skal du have naturlig autoritet og lyst til at udvikle dig til at blive en dygtig leder. Kendskab til Lean og tegningsforståelse er en fordel. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har formentlig en uddannelse på produktionsteknolog, maskinmester eller ingeniørniveau. Har du erfaring med statistik, herunder måske taget en Lean Six Sigma Green Belt uddannelse, vil det være en klar fordel. Det er også en fordel, hvis du allerede har erfaring med den kunderettede del af kvalitetsarbejdet. Hvis du ikke er uddannet i APQP4Wind, skal du være villig til at tage denne uddannelse.

Du er stærk på Microsoft Office herunder Excel (gerne Minitab), som du mestrer, og har du erfaring med kvalitetsstyringssystemer, er det en fordel. Du skal beherske dansk og engelsk på skrift og tale.

Om Niebuhr Gears A/S
Niebuhr Gears er en af Skandinaviens førende producenter af tandhjul. Der er 125 engagerede medarbejdere i Ikast og 55 medarbejdere i Kina. Alle arbejder engageret og har fokus på løbende udvikling af virksomheden. Igennem de senere år er der indført Lean hos Niebuhr Gears, og det har givet en god og givende arbejdsdag. Hos Niebuhr Gears er medarbejderudvikling i fokus, og der tilbydes mange personalegoder, bl.a. kantineordning og mange forskellige aktiviteter igennem personaleforeningen. Bygningerne er moderne, og der sættes pris på, at produktionsfaciliteter er præsentable og giver det bedst mulige arbejdsmiljø. Læs alle de fremragende ting om Niebuhr Gears, som er anerkendt som en attraktiv arbejdsplads i lokalområdet på: niebuhr.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ikast.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ikast

Lignende jobs

  • Ingeniør med erfaring på tag og facader

    Fri kontakt
    Er du uddannet ingeniør og har du kommerciel forståelse? Har du erfaring med rådgivning til arkitekter, ingeniører og kunder? Motiveres du af at arbejde med tyndplader og statik? Har du et par års erfaring og brænder du for at arbejde med facade, tagkonstruktioner samt etageadskillelser? Så er det måske dig, vi søger!
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Rådgiver til Andelskassens personalebank

    Vækker du tillid hos dine kollegaer, og er du god til at skabe stærke relationer? Har du din bankfaglighed i orden, og drømmer du om en anderledes hverdag som rådgiver? Så har vi den helt rigtige s..
    • Øvrige
    • Tjele
    Få mere info
  • Medarbejder med truckerfaring søges til deltid

    Jobbet:For kunde i Hørning ved Aarhus, søger vi lige nu en medarbejder til pluk og pak opgaver med håndscanner til deltid, det er vigtigt at du også har et truckcertifikat, da der vil være opgaver .
    • Øvrige
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Øvrige i Skive

    Kan du reparere anlæg? Så er jobbet lidt uden for Skive lige noget for dig! Din baggrund kan være mangeartet, men det er en fordel, hvis du har erfaring med at fejlfinde og reparere automatiserede .
    • Øvrige
    • Skive
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ikast

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ikast over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ikast over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 19
18. september 2024 19
17. september 2024 19
16. september 2024 19
15. september 2024 19
14. september 2024 19
13. september 2024 19
12. september 2024 19
11. september 2024 20
10. september 2024 19
9. september 2024 19
8. september 2024 18
7. september 2024 18
6. september 2024 18
5. september 2024 17
4. september 2024 17
3. september 2024 17
2. september 2024 18
1. september 2024 18
31. august 2024 19
30. august 2024 20
29. august 2024 20
28. august 2024 20
27. august 2024 19
26. august 2024 23
25. august 2024 23
24. august 2024 23
23. august 2024 25
22. august 2024 25
21. august 2024 25
20. august 2024 24