Jobbank - Praktikant/Løntilskud til Øst Danmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Karlslunde

ALDI Danmark, Region Øst, er hele tiden på jagt efter fremtidens ALDI’anere. Vi har allerede flere praktikanter og medarbejdere i løntilskud ansat – skal du være den nye? Læs mere om de forskellige muligheder og indsend dit CV og/eller din ansøgning på nedenstående link.

Siden 1977 har ALDI Danmark kunnet tilbyde gode kvalitetsvarer til discountpriser som de første i Danmark. Vi tænker stort og former fremtidens ALDI Danmark. En forandring, som allerede er skudt i gang under navnet ”Hver dag endnu bedre”.

Din hverdag

Praktikforløb/løntilskud

Vi har flere forskellige praktikmuligheder og arbejdsområder, hvor vores medarbejdere kan arbejde i butik eller på kontor. Det kan derfor være, at du:

  • Er i gang med en videregående uddannelse og vil have indblik i detailbranchen. Her kunne områderne fx være; Supply-chain, HR, regional salgsafdeling, eller lager og logistik.
  • Er i gang med en ungdomsuddannelse eller folkeskole og gerne vil lære mere om detail samt ønsker at arbejde i en butik.
  • Vil i virksomhedspraktik og er nysgerrig på at arbejde i butik
  • Kunne være interesseret i et løntilskudsjob eller lignende


Din profil

Din indgangsvinkel til et praktikforløb eller løntilskud kan være mange. Måske har du mange års arbejdserfaring, fx i detailbranchen, eller måske er du helt ny på arbejdsmarkedet? Du kan også være under uddannelse og brænder for at holde teori op mod praksis samt opnå erhvervserfaring?

Mulighederne i ALDI er mange. Grundlæggende er det dog vigtigt, at du har en lyst til at deltage på vores rejse og bidrage til denne. Du trives i en verden, hvor tingene går hurtigt og to dage aldrig er ens.

Vores fordele

  • Du får adgang til en attraktiv ordning med rabatter på alt lige fra ny elektronik og fedt tøj til forskellige sjove events.

  • Du får adgang til frisk frugt hver gang du er på arbejde, som en del af ALDI’s frugtordning.


Kontakt

Send dit CV og/eller din ansøgning nu. Vi kigger jævnligt på jobbanken og vurderer kandidaterne i forhold til vores behov ude i forretningen.

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en unik kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Nu har vi sat gang i en bevægelse imod at blive danskernes foretrukne detailkæde. Det er en stor og ambitiøs opgave, vi har foran os. Men vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor i organisationen du er, så er du med til at gøre hver dag endnu bedre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Karlslunde.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Karlslunde

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Karlslunde

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Karlslunde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Karlslunde over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2