Medarbejder til testfunktion i R&D

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kerteminde

R&D Operatør til testfunktion


Vil du være med til at teste fremtidens landbrugsmaskiner? Være med til at kvalitetssikre maskinerne inden de bliver sat i produktion? Og få erfaring med indsamling og bearbejdning af testdata? Så er du måske en af vores nye testmedarbejdere.

Med reference til værkføreren i R&D Factory bliver du en del af vores R&D Factory, der består af en afdelingen på 15 operatører og 4 testmedarbejdere. R&D Factory arbejder bl.a. med at fremstille og teste prototyper.

Dine arbejdsopgaver

Som testmedarbejder består dit arbejde i at opsætte mekaniske og hydrauliske tests. Ud fra de forskellige tests skal du indsamle og dokumentere forskellig data herunder effektforbrug og straingauge data. Udover skriftlig dokumentation vil du også, skulle lave foto og video dokumentation. I forbindelse med diverse test vil du også, skulle lave fejlfindig og inspektion af maskinerne under udførelse af tests. Undervejs i dit arbejde med test arbejder du tæt sammen med udviklingsafdelingen i forhold til observationer, forbedringsforslag mv. samt generel feedback.

Du vil også være med til at afprøve maskiner både på vej og i mark for, at sikre maskinerne lever op til forventede standarder og krav.

Opsamlingen af data og testning vil både være på fabrikken i Kerteminde, og i vores hovedmarkeder i udlandet. Du må derfor forvente op til 5-10 rejsedage pr. år.

Din profil

Vi forestiller os, at du er landbrugsmaskinmekaniker, mekaniker eller klejnsmed med kendskab til landbrug og landbrugsmaskiner. Din erhvervserfaring gør, at du vant til arbejde med test, opstillinger, fejlfinding og databehandling. Dit faglige niveau er højt, hvilket kommer til udtryk i, at du kan fejlfinde, komme med forbedringsforslag og lave kvalitetstjek. Da du kommer til at arbejde med hydraulik, vil et avanceret kendskab til hydraulik være en klar fordel men ikke et krav. Du er i besiddelse af gyldigt kørekort.

Som person er det din struktur og datadisciplin som gør, at du kommer i mål med din dataopsamling og test. Du er løsningsorienteret og kreativ, at tænke ud af boksen er ikke fremmed for dig. Du arbejder selvstændigt med dine opgaver, men ved samtidig også hvornår du skal sparre med dine kollegaer.

Som testmedarbejder får du en stor berøringsflade, du formår derfor at arbejde tværorganisatorisk og servicerer på et højt niveau. Ved test i udlandet er du virksomhedens mand i marken, hvilket du er bevidst om, og kommunikationen foregår på engelsk. Kan du også tysk, er det kun et plus. Du vil gennem arbejdet i afdelingen få mulighed for at dygtiggøre dig rent fagligt.

Kverneland Group Kerteminde AS – en innovationsdrevet vækstvirksomhed

Kverneland Group Kerteminde AS er en international vækstvirksomhed med fokus på udvikling og produktion af fremtidens maskiner og løsninger til et bæredygtigt landbrug.

Udvikling til fremtidens bæredygtige landbrug

Vi er global markedsleder med en stærk portefølje af intelligente systemer og løsninger inden for græsmaskiner til det professionelle landbrugssegment. Vi har stærk fokus på innovation, hvor vores maskiner bidrager til mere effektiv og skånsom fremstilling af fødevarer.

Globalt udsyn fra Fyn

Vi er mere end 500 dedikerede kollegaer i Kerteminde der håndterer hele værdikæden fra produktudvikling og produktion til globalt salg og service. Sammen bidrager vi til at løse fremtidens udfordringer med at sikre den globale fødevareproduktion. Vores globale mindset og internationale udsyn fremmer et inspirerende miljø, der sikrer innovation og udvikling.

Vi tilbyder:

Du vil blive ansat under Industriens Overenskomst og vores gældende lokalaftaler. Udoverlønpakken tilbyder vi muligheden for at indgå i vores kantineordning, personaleforening, kunstforening mv.

Lyder stillingen som noget for dig?

Vi behandler ansøgningerne, og indkalder kandidater til samtale løbende så send gerne din ansøgning snarest. CV og motiveret ansøgning modtages kun via ansøgningslinket.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Kerteminde.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Kerteminde

Lignende jobs

  • Medarbejder til regresfunktion

    Har du erfaring med regres inden for forsikringsbranchen? Og vil du være en del af en stærk faglig afdeling, hvor sparring og kollegialt sammenhold vægtes højt? Vi søger en erfaren og passione..
    • Øvrige
    • Fyn
    Få mere info
  • Senior Automation Engineer

    Would you like to be part of building a brand-new factory in Odense? Are you motivated by the pulse of a production department, and do you want to be part of a strong team of specialists facing com..
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info
  • Faglig pædagogisk leder til Grejsdalen 13

    Faglig pædagogisk leder til Grejsdalen 13Kan du lede, så det løfter den faglige kvalitet på det specialiserede socialområde? Er du enig i, at ledelse lykkes bedst, når lederen er tæt på medarbejd..
    • Øvrige
    • Nyborg
    Få mere info
  • Øvrige i Middelfart

    Are you a skilled paver with an eye for detail and a passion for top-quality work? If so, we have the perfect opportunity for you! We are currently seeking experienced pavers to join our client..
    • Øvrige
    • Middelfart
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kerteminde

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kerteminde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Kerteminde over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 3
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3