Udviklingsorienteret og demokratiinteresseret konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Udviklingsorienteret og demokratiinteresseret konsulent

LB Foreningen er moderselskabet bag LB Forsikring, Danmarks 3. største forsikringsselskab på privatmarkedet, som er kendetegnet ved tårnhøj loyalitet og medlemstilfredshed blandt medlemmerne, og bl.a. står bag Danmarks mest anbefalede brand: Lærerstandens Brandforsikring. Ledelsen af moderselskabet LB Foreningen sker gennem et repræsentantskab, der består af 45 delegerede valgt af medlemmerne i hele landet, som vælger LB Foreningens bestyrelse. Udover at være hovedaktionær i LB Forsikring administrerer LB Foreningen også to eksterne fonde og en række legater som samlet beløber sig til 2 mio. kr. årligt, ligesom LB Foreningen uddeler ca. 6-7 mio. kr. årligt i diverse støtteaktiviteter.

Som konsulent for LB Foreningen skal du være med til at udvikle og styrke LB Foreningens medlemsdemokrati og sikre tilrettelæggelsen af foreningens hovedaktiviteter. Du skal kunne drive, udvikle og engagere foreningens delegerede og medlemskreds og koordinere en række velgørende aktiviteter i de tilknyttede fonde og legater.

Skab engagement
Din primære opgave bliver at skabe og udvikle et levende og engageret medlemsdemokrati. Konkret betyder det følgende opgaver:
  • Nytænkning og varetagelse af foreningens kommunikation i forhold til medlemskredsen og delegeretforsamlingen (nyhedsbreve, website, ekstranet og debatforum samt håndtering af sociale medier – alt sammen i samarbejde med kommunikationsafdelingen).
  • Tilrettelæggelse af medlemsmøder for foreningens delegerede og evt. medlemmer om emner relateret til foreningens virksomhed.
  • Koordinering og varetagelse af uddelingsaktiviteterne i de eksterne legater og fonde. Herunder udvælgelse af temaer for ansøgningsproces, visitering af relevante ansøgere, udarbejdelse af bestyrelsesindstilling, opfølgning mv.
  • Fastlæggelse og udrulning af foreningens øvrige aktiviteter indenfor CSR- og uddelingsstrategien. Arbejdet sker her i tæt samarbejde med LB Forsikrings CSR-chef.

Demokratisk fokus
For at komme i betragtning til stillingen ser vi gerne, at du har 3-5 års erfaring fra en lignende rolle. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med foreningsarbejde, herunder eventuelt fra arbejde indenfor lignende erhvervsdemokratiske og/eller andre demokratisk styrede organisationer, interesseorganisation eller tilsvarende. Du er innovativ og nytænkende, arbejder struktureret og er i stand til at se de muligheder og styrker, som medlemsdemokratiet giver en forening som vores. Det er afgørende, at dine kommunikative evner er i top, og at du kan formulere dig skarpt, præcist og korrekt såvel skriftligt som mundtligt.

Du vil blive splitansat i både LB Foreningen og LB Forsikring, hvor du i dit daglige arbejde vil have adgang til at trække på kompetencerne fra LB Forsikrings øvrige medarbejdere til sparring indenfor hele paletten af kommunikation, jura, økonomi og CSR. Stillingen er som udgangspunkt uden personaleansvar, men eventuelle ressourcer kan tilføres i den udstrækning opgaverne kræver det. Du vil referere til chefen for Bestyrelses- og Ledelsessekretariatet og være en del af koncernens ledelsessekretariat, der vil kunne understøtte dig yderligere i dit daglige arbejde.

Medlemsejet virksomhed med godt omdømme
Du bliver del af en medlemsejet virksomhed, der har et godt omdømme som virksomhed og arbejdsplads, og hvor vi går på arbejde for andet end at skabe profit. Hos os handler det om vores næsten 400.000 medlemmer, og at pengene alene skal arbejde til fordel for dem. Vores kontor ligger i hjertet af København, og i juni 2020 flytter vi til et nyt moderne domicil på Amerika Plads på Østerbro. Begge steder ligger tæt på metroen og anden offentlig transport.

Send os din ansøgning, eller ring hvis du vil vide mere
Hvis du synes, jobbet lyder spændende og ønsker mere information, er du velkommen til at kontakte Chef for Bestyrelses- og Ledelsessekretariatet Jakob Thyssen Valerius på 3395 7586 eller HR Konsulent Tina Søe Nygaard på 8230 4476. Vi gør opmærksom på, at der anvendes test som del af rekrutteringsprocessen.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Mandag den 02. marts 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1