Transport- og Boligministeriets departement søger studentermedhjælper til Vej- og Broko...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Vil du arbejde med forskelligartede opgaver i et spændende og stærkt fagligt miljø? Så er et studierelevant job i et departement måske noget for dig.

I Transport- og Boligministeriet er vi i fuld gang med mange store projekter. Der udføres og planlægges store vejbyggerier, jernbanenettet er i gang med en gennemgribende modernisering, og der arbejdes for fuld kraft med udbygningen af metroen i København. Vi arbejder med forbedringer af trafiksikkerheden, og vi har endvidere ansvaret for færdselsloven, opførelsen og driften af statens bygninger og byggelovgivningen samt regulering af boligområdet.

Vi lægger vægt på at kunne tilbyde attraktive studiejobs. Du vil derfor komme til at møde studenter fra flere forskellige studieretninger, som fx jura, statskundskab og økonomi.

Stillingen
I Vej- og Brokontoret har vi en ledig studenterstilling. Som student vil du opleve et arbejdsmiljø med meget personlig frihed, men også med et stort individuelt ansvar. Vi tilbyder et job med god mulighed for faglige udfordringer og indflydelse på de konkrete arbejdsområder. Stillingen er på ca. 15 timer pr. uge med fleksibel tilrettelæggelse og hensyn til undervisning og eksamenslæsning

Du kommer til at beskæftige dig med flere forskelligartede opgaver. Opgaverne vil især vedrøre kontorets større projekter og forskellige løbende opgaver, herunder:

  • Bistå kontorets sagsbehandlere med større projekter
  • Registrering og opfølgning af Vejdirektoratets ministerbetjening
  • Behandling af klagesager
  • Besvarelse af borgerhenvendelser og aktindsigter
  • Ad hoc opgaver

Om dig
Du har en samfundsfaglig eller juridisk baggrund – eksempelvis stud.scient.pol., stud.polit., stud.jur. eller lignende. Det vil være godt, hvis du synes, at både juridiske og mere policy-orienterede opgaver er spændende, og at du har gode evner til at kommunikere klart på skrift. Vi forestiller os, at du er i gang med 3. år på bacheloruddannelsen eller lige er startet på overbygningen.

Som person er du ansvarsbevidst og har en positiv og selvstændig tilgang til dine arbejdsopgaver såvel som dine kollegaer. Du skal desuden være i stand til at holde overblikket over mange forskelligartede opgaver.

Vej- og Brokontoret
I Vej- og Brokontoret er vi pt. 10 engagerede medarbejdere, herunder 1 kontorchef, 8 sagsbehandlere og 1 studentermedhjælper med flere forskellige uddannelsesbaggrunde. Vores arbejdsmiljø er uformelt og præget af hjælpsomhed, hvor der både er plads til fagligt og socialt indhold.

Vi beskæftiger os med en bred vifte af opgaver fra driften af statsvejnettet og de store faste forbindelser til den langsigtede udvikling af infrastrukturen, herunder en række megaprojekter; bl.a. en mulig fast forbindelse over Kattegat, Femern Bælt-forbindelsen og en helt ny bydel i København, Lynetteholmen, med tilhørende infrastruktur. Vi håndterer endvidere vejjuridiske problemstillinger, som indebærer alt fra udarbejdelse af lovforslag til besvarelse af borgerhenvendelser.

Løn- og ansættelsesvilkår
Den ugentlige arbejdstid aftales i forhold til den enkelte student, og ansættelsen sker i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten samt organisationsaftalen HK/STAT. Der er gode muligheder for frihed i forbindelse med eksamenslæsning.

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at ringe til fuldmægtig Søren Fogh Klausen, hvis du vil høre nærmere om jobbet. Departementets telefonnummer er 41 71 27 00.

Din ansøgning
Send din ansøgning inkl. karakterudskrift fra din uddannelse senest den 17. juni 2020. Du ansøger via et link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, www.trm.dk.

Vi afholder samtaler løbende.

Transport- og Boligministeriet ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Departementet er medlem af Foreningen Nydansker.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Onsdag den 17. juni 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1