Forhandlingschef [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vores forhandlingschef gennem 13 år har trukket sig tilbage. Vi søger derfor en ny forhandlingschef, der kan skabe resultater til de over 78.000 sygeplejersker og sygeplejestuderende, der er organiseret i Dansk Sygeplejeråd.

Sygeplejerskerne er et vigtigt omdrejningspunkt i det danske sundhedsvæsen. Lønnen matches dog ikke det høje uddannelsesniveau, og derfor har vores medlemmer en berettiget forventning om bedre løn og vilkår end i dag. Vi søger en forhandlingschef, der kan være med til at indfri ambitionerne. Vi er godt i gang med at forberede OK21, og du får derfor en flyvende start.

Du bliver afdelingschef for Forhandlingsafdelingen, som har ansvaret for at forbedre medlemmernes løn- og ansættelsesvilkår. Forhandlingsafdelingen består af tre enheder:
  1. Forhandling: Varetager bl.a. opgaver i relation til overenskomst- og aftalefornyelse på det regionale, kommunale, statslige og private område og yder rådgivning om løn- og ansættelsesvilkår på de overenskomstdækkede områder.
  2. Juridisk Videnscenter: Står bl.a. for specialiseret, juridisk rådgivning og har ansvaret for tvisteløsning.
  3. Sundhedskartellets sekretariat: Du bliver forhandlingschef for Sundhedskartellet, som består af 8 medlemsorganisationer.

Forhandlingsafdelingen spiller i hverdagen tæt sammen med vores 5 lokale kredse og Lederforeningen, som har den daglige medlemskontakt.

Du kommer til at stå i spidsen for ca. 20 engagerede medarbejdere – i tæt samspil med to teamledere (viceforhandlingschef og juridisk chef), som udøver den faglige ledelse. Du refererer til den adm. direktør og løser opgaverne i tæt parløb med formandskab, direktion og øvrige afdelingschefer. I dit daglige arbejde kommer du til at arbejde tæt sammen med både interne og eksterne samarbejdspartnere, bl.a. forhandlingsorganisationer og arbejdsgivere.

Du får ansvar for at:
  • Skabe gode resultater til sygeplejerskerne og Sundhedskartellets øvrige medlemsgrupper, både ved overenskomstforhandlingerne og i den mellemliggende periode.
  • Sætte en langsigtet, strategisk kurs for vores overenskomstarbejde, bl.a. ved at sammentænke forhandlingssporet med politik, kommunikation og medlemsinvolvering.
  • Gøre vores overenskomstarbejde synligt og relevant for medlemmer og tillidsvalgte.
  • Videreudvikle Forhandlingsafdelingens rådgivning og bistand til vores 5 lokale kredse og Lederforeningen.
  • Sætte retning for afdelingen, få teamledernes og medarbejdernes talenter i spil og styrke samarbejdet med resten af Dansk Sygeplejeråd om at nå vores mål.


Du har:
  • Strategisk og analytisk blik på opgaveløsningen. Du har gennemslagskraft, initiativ og sikker dømmekraft, og du har en stor kapacitet, både arbejds- og ledelsesmæssigt.
  • Dokumenteret erfaring med at skabe forhandlingsresultater.
  • Stærke samarbejdskompetencer baseret på tillid, involvering og anerkendelse. Du er uhøjtidelig, har høj integritet og evner at motivere.
    Du drives af, at vi i fællesskab gør hinanden bedre.
  • Flere års ledelseserfaring tæt på en politisk ledelse, som har givet dig en god forståelse for de særlige vilkår, der er i en politisk organisation.
  • En samfundsvidenskabelig uddannelse, gerne suppleret med lederuddannelse.


Vi tilbyder et udfordrende job med en stor spændvidde i opgaverne. Vi har et værdibaseret miljø, hvor der er stor mulighed for at gøre en forskel. Vi har også et godt arbejdsmiljø præget af humor og dynamik.
Løn efter kvalifikationer.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, etnisk baggrund og religiøst tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning og CV senest 12. september 2020 kl. 12.00 via linket forneden. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger.
Der vil i forbindelse med rekrutteringen blive anvendt test.

Kontakt
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Lars Pram på 4695 4004 eller HR- og sekretariatschef Jacqueline Uhrskov Christoffersen på 2895 7424.

Dansk Sygeplejeråd flytter grænser i organisation, fag og samfund. Vi er en partipolitisk uafhængig organisation, der varetager over 78.000 sygeplejerskers interesse. Vi arbejder for, at sygeplejersker aflønnes i forhold til professionens høje værdi for samfundet, for en professionel sygepleje af faglig høj kvalitet og deltager aktivt i den sundhedspolitiske debat. Læs mere om Dansk Sygeplejeråd på www.dsr.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Lørdag den 12. september 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1