Rasmus Klump og vennerne søger kolleger!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

-- Rasmus Klump og vennerne søger kolleger!

-- Jobbet indebærer små forestillinger, meet & greet og deltagelse i andre events i Tivoli.

For at være Rasmus Klumps ven er det er en fordel:

  • at du har erfaring med at optræde. Meget gerne for børn
  • at du kan udtrykke dig med kropssprog
  • at du kan danse
  • at du kan synge, hvis du søger rollen som Flora
  • at du er max. 165 cm. høj, hvis du søger rollen som Rasmus Klump/Pingo
  • at du har en stærk fysik, og kan bære en dragt
  • at du kan arbejde 3-6 timer min. 1 – 4 dage om ugen alle ugens dage.

Jobbet er timelønnet og der vil både være prøveforløb samt vagter i Tivolis sommersæson. Timerne ligger fortrinsvis i dagtimerne i hele Tivolis sommersæson. Jobbet er tidsbegrænset med ansættelse fra 7. marts 2021 og med udløb ved slutningen af Tivoli sommersæson den 26. september 2021.

Hvis du opfylder ovenstående kriterier og har lyst til at være en del af et sjovt og kreativt miljø, skal du sende din ansøgning senest søndag den 24. januar 2021. Du vil herefter få besked, hvis du bliver udtaget til vores personlige audition.

Det er meget vigtigt, at du i tekstfeltet i ansøgningsformularen, angiver om du søger jobbet som dragtbærer eller rollen som gartneren Flora.

Ansøgning som Flora:

I din ansøgning skal du u lave en video, hvor du spiller (ikke læser op) nedenstående tekst. Du skal ikke kunne teksten udenad. Fokusér i stedet på dit spil. Derudover skal du synge en selvvalgt dansk sang med liv og energi. Sangen skal fremføres i stemmelejet mezzosopran/alt.

Start med at sige dit navn. Herefter spiller du den lille tekst og synger din valgte sang. Videoen skal du vedhæfte sammen med dit CV.

Tekst:

Flora er den søde Tivoli gartner og er Rasmus Klumps bedste ven (sammen med alle de andre karakterer fra historierne), når han er i Tivoli.

Flora: (Kalder) Rasmus Klump! Rasmus Klump! (hun ser kameraet) Hej med Jer! Jeg tror ikke vi kender hinanden! Altså, jeg hedder Flora og jeg er gartner herinde i Tivoli. Jeg sørger blandt andet for, at der er blomster i Haven på alle årstider, og jeg skal også holde styr på alle træerne. F.eks. så har jeg har lige talt alle træerne herinde i Tivoli- og ved I hvad? - der er over 609 træer, og det ældste træ er 110 år, og det står lige derovre ved bådene. Er det ikke fantastisk? (ser sig om efter Rasmus) Aj! Hvor er Rasmus Klump? Vi har en helt klar aftale om, at vi skal ha’ pandekager nu, og det ved jeg at han ikke vil gå glip af. Rasmus Klump hvor er du?! Nå jeg må hellere lede efter ham. Hej heeej.

Ansøgning som Rasmus Klump/Pingo:

I din ansøgning skal du lave en video, hvor du fortæller om dig selv. Dit navn, din højde, hvilken erfaring har du med ovenstående kvalifikationskrav, har du en hobby, som vi må høre om, og evt. andre ting, som du tror kunne være interessant for os at vide. Videoen må max. vare 1 minut og du skal vedhæfte den med dit CV.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Mandag den 25. januar 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1