[xxxxx] søger en chefkonsulent til arbejdsmiljøområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Brænder du for at understøtte politiske dagsordener og betjene det politiske niveau? Har du lyst til at medvirke til, at DSR er en aktiv og toneangivende aktør på arbejdsmiljøområdet? Har du tidligere beskæftiget dig med arbejdsmiljø? Så er du måske vores nye medarbejder og chefkonsulent i professionsafdelingen.

Vi søger en chefkonsulent som med afsæt i DSR´s holdningspapir på arbejdsmiljøområdet skal arbejde med interessevaretagelse, strategiudvikling og sekretariatsbetjening af DSR`s formandskab i tæt samarbejde med ledelse og kollegaer i professionsafdelingen, kredsene samt den øvrige del af organisationen.

Som chefkonsulent på arbejdsmiljøområdet
Du vil kontinuerligt skulle bidrage til at styrke arbejdsmiljøindsatsen med et vedvarende medlemsperspektiv og bringe DSR`s dagsorden ind i såvel interne som eksterne samarbejdsfora.

Du vil i samarbejde med kollegaer i professionsafdelingen arbejde målrettet med at sætte retning for og styrke sygeplejerskers arbejdsmiljø. Du er i stand til at forene viden, tendenser, forskning og medlemmernes behov og omsætte disse til politiske oplæg og gennemføre ekstern interessevaretagelse, samtidig med at du med sikker hånd kan rådgive DSR´s formandskab på arbejdsmiljøområdet.

Om dig
  • Du har relevant uddannelse på kandidatniveau og har tidligere beskæftiget dig med arbejdsmiljø fra lignende stillinger i region, kommune eller anden interesseorganisation.
  • Du har et indgående kendskab til arbejdsmiljølovgivningen og sundhedsvæsenet.
  • Du er skarpt analyserende og tilegner dig let ny viden.
  • Du har politisk tæft og erfaring fra en politisk ledet organisation.
  • Du har evnen til at arbejde strategisk og analytisk og navigere i komplekse sammenhænge med mange forskellige relationer og modsatrettede interesser.
  • Du har et godt blik for hvordan politisk interessevaretagelse lykkes.
  • Du har gennemslagskraft, initiativ og sikker dømmekraft og kan understøtte Formandskabet i at sætte politiske dagsordener på arbejdsmiljøområdet til gavn for DSR´s medlemmer.
  • Du har stærke samarbejds- og relationskompetencer baseret på tillid, troværdighed og høj integritet


Vi tilbyder
Et udfordrende job med stor spændvidde af opgaver i et værdibaseret miljø, hvor der er mulighed for at få indflydelse, skabe forandringer og komme helt tæt på de politiske beslutninger. Et godt arbejdsmiljø præget af humor og dynamik.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til kvalifikationer og intern overenskomst.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning samt CV senest 18. februar 2021 kl. 12.00 via linket forneden. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger.

Vi indkalder løbende til samtale.

Kontakt
Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Professionschef Helle Winther Dahl på 6177 1422.

Dansk Sygeplejeråd er en partipolitisk uafhængig organisation, der varetager over 78.000 sygeplejerskers interesser. Vores vision er ”Sygeplejerske – for livet.” Vi arbejder for at sygeplejersker aflønnes i forhold til professionens høje værdi for samfundet, for en professionel sygepleje af faglig høj kvalitet og deltager aktivt i den sundhedspolitiske debat. Læs mere om Dansk Sygeplejeråd på www.dsr.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Torsdag den 18. februar 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1