Innovationsfonden søger Entrepreneur Officer med base i København til at drive samarbejde med universiteterne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Ser du et stort potentiale for innovation og iværksætteri blandt forskere og studerende på landets universiteter, og bliver du motiveret af at styrke Danmarks innovationsevne og konkurrencekraft? Brænder du for at bygge bro mellem forskning og nye innovative løsninger? Og kan du arbejde selvstændigt efter disse mål, så er du måske vores nye Entrepreneur Officer.

Vi skaber fremtidens fundament
I Innovationsfonden investerer vi hver dag i landets dygtigste forskere, videns-iværksættere og virksomheder, der med nye ideer, viden og teknologi styrker Danmark og samfundets bæredygtighed. I 2021 skal fonden investere næsten 2 mia. kr. i forsknings- og innovationsprojekter. Det er en spændende og væsentlig samfundsopgave, vi løser – og den kan du nu blive en del af!

Entrepreneur Officer
Som Entrepreneur Officer træder du ind i en nyoprettet stilling, hvor du skal være programansvarlig for et tættere samarbejde mellem Innovationsfonden og universiteterne. Indsatsen skal understøtte et stærkere og mere sammenhængende forsknings- og innovationssystem ved at bidrage til at få omsat den viden, der skabes på universiteterne, til værdi for Danmark. Særligt får indsatsen fokus på at understøtte målsætningen om at få endnu flere akademiske iværksættere i Danmark – og flere inden for bredden af fagområder, herunder inden for den grønne omstilling og inden for samfundsvidenskab og humaniora.

Der oprettes to stillinger til at varetage det nye tættere samarbejde, og det bliver din opgave at være programansvarlig og at etablere og drive samarbejdet med universiteterne – med involvering af dine kolleger på tværs af afdelinger i Innovationsfonden. Du bliver ansat på fondens kontor i København, men forventes at skulle være en stor del af din tid ude på universiteterne, med fokus på de universiteter, der er geografisk placeret i København og det øvrige Sjælland.

Samarbejdet skal have fokus på at øge kendskabet til mulighederne i Innovationsfonden – særligt der, hvor kendskabet er begrænset – og på at mobilisere innovationspotentialet på universiteterne i tæt samarbejde med aktører på og omkring universiteterne.

Om stillingen

Da der er tale om en nyoprettet stilling, vil du få stor indflydelse på, hvordan opgaverne løses. Stillingen kræver, at du kan arbejde selvstændigt og proaktivt, og at du har erfaring med at begå dig i universitetsmiljøet, da du en stor del af tiden vil skulle være ude på universiteterne. Du vil blive en del af et lille team, der tilbyder soft funding til forsknings-/vidensbaserede iværksættere i de tidlige faser, men vil skulle arbejde på tværs af hele Innovationsfonden.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

  • Skabe et værdiskabende, tillidsbaseret samarbejde mellem Innovationsfonden og universiteterne.
  • Kompetent og sikkert formidle og vejlede om de finansieringsmuligheder, der ligger i Innovationsfonden – med fokus på mulighederne inden for iværksætteri (Innoexplorer, Innofounder og Innobooster)
  • Samarbejde med aktører på og omkring universiteterne om proaktivt at identificere, opsøge og introducere forskere med gode idéer til de mange muligheder i Innovationsfonden.
  • Sikre dialog og sammenhæng med øvrige innovationsaktører på og omkring universiteterne.
  • Bidrage til at læse og vurdere ansøgninger til Innovationsfondens iværksætterprogrammer til et niveau, så du har det rette fundament til at vejlede om mulighederne i fonden.
  • Du vil referere til vores Chef for Iværksætteri og Startups og have et tæt samarbejde med kolleger på tværs af fonden og en bred vifte af eksterne samarbejdspartnere, særligt på universiteterne.

Er du vores nye kollega?
Du har en relevant akademisk uddannelse, evt. en ph.d.-grad, og har ideelt set selv været iværksætter og/eller har nogle års erfaring fra en stilling, hvor du har opbygget indsigt i forskningsbaseret iværksætteri og innovation. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at skabe impact inden for et eller flere af fondens strategiske fokusområder, herunder den grønne omstilling og/eller samfundsvidenskab og humaniora.

Vi forestiller os, at du:

  • Har erfaring med kommercialisering af forskning, gerne fra selv at have været iværksætter
  • Har erfaring med at begå dig i universitetsmiljøer
  • Er udadvendt, kan skabe begejstring og evner at indgå i tillidsvækkende og respektfuld dialog med mange forskellige stakeholders.
  • Har flair for at kommunikere, også via virtuelle medier.
  • Evner at tale både forskernes og iværksætternes sprog og kan se værdien i at omsætte forskning til nye løsninger til gavn for samfundet.
  • Er strategisk, ansvarsfuld og selvstændigt kan løse dine opgaver på en serviceminded og kundeorienteret måde.
  • Trives med en afvekslende hverdag, hvor du færdes i ”marken” og selv skal tage et stort initiativ.

Derudover er det afgørende for Innovationsfonden, at vi bliver anset som en troværdig og tillidsvækkende partner for vores kunder. Det er derfor også afgørende, at værdier som respekt over for ligeværd, transparens og integritet falder dig naturligt.

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt 1. juni 2021 eller hurtigst muligt.

Du ansættes i Innovationsfonden efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Ansættelsessted: Innovationsfondens kontor i København.

Ugentligt timetal: Fuldtid

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Iværksætteri og Startups Sidsel Hougaard på 61905056 eller på [email protected] eller Entrepreneur Officer Lars Zederkof på 61905022 eller på [email protected].

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes i uge 12 og anden samtalerunde i uge 14. Første samtalerunde forventes at blive afholdt virtuelt.

Innovationsfonden ønsker at fremme ligestilling i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.

I rekrutteringsprocessen kan der forekomme brug af test. Disse kan om nødvendigt blive udført af tredjepart.

Læs mere om Innovationsfonden her:

https://innovationsfonden.dk/da/om-innovationsfonden



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1