Student til strategisk it-udviklingsprojekt i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Vil du være en del af en organisation i rivende udvikling med dedikerede medarbejdere og ledere? Er du en engageret, selvstændig og kvalitetsbevidst student med interesse inden for it-udvikling, forretningsudvikling og projektledelse? Hvis svaret er ja, så er du måske vores nye student i produktområdet Klientservices, der er en del af Strategi og Styring i Center for IT og Digitalisering i kriminalforsorgen.

Du kommer med på en digital transformationsrejse, hvor vi er godt undervejs med at opbygge en faglig stærk it-organisation, der i tæt dialog med resten af kriminalforsorgen skal sikre en effektiv, moderne og specialiseret it-understøttelse af kriminalforsorgens virksomhed og vores mange daglige brugere.

kriminalforsorgen har fået risikovurderet et it-udviklingsprojekt af IT-rådet, der skal udskifte kriminalforsorgens mest forretningskritiske system til behandling af klienter. Du kan se frem til at lande i et agilt it-udviklingsprojekt, som i samarbejde med en række leverandører, on-site koder kriminalforsorgens fremtidige it-system til klientservices. Projektet anvender SAFe-rammeværket og samarbejder tæt med fængsler og institutioner igennem hele udviklingsforløbet og i den efterfølgende implementering. Derudover står vi også over for en stor løbende implementering af projektet hos ca. 3.700 medarbejdere i hele landet. Vi søger en teknisk student til projektkontoret, som skal supportere projektledelsen.

Som studentermedhjælper vil du få en central rolle i projektkontoret, og blandt andet arbejde med følgende:

  • Udarbejdelse af relevant kommunikations-materiale til interessenter i organisationen, også internt i projektet da vi har flere teams og mange personer tilknyttet.
  • Opbygning og vedligehold af teamsite, blandt andet henvendt til vores pilotmatrikler
  • Sikre overblik og koordinering af fagspecialister fra forretningen, som er involveret i flere stadier af projektet.
  • Supportere projektlederne med forskelligartede ad hoc opgaver, herunder eksempelvis mødeforberedelse og udarbejdelse af præsentationer.
  • Bidrage til opgaver inden for analyser og procesoptimering

Hvem er du?

  • Er ansvarsfuld og ambitiøs holdspiller med høje kvalitetsstandarder.
  • Har stærke analytiske kompetencer og lyst til at arbejde datadrevet.
  • Kan arbejde struktureret og selvstændigt.
  • Flair for processtyring
  • Er god til at samarbejde og bidrager til den gode stemning.
  • Er grundig og formår at kvalitetssikre eget arbejde.
  • Tager ansvar og ejerskab over dine opgaver.
  • Har godt kendskab til Office-pakken, herunder Excel.
  • Er god til at formulere dig på skrift

Vi forestiller os, at du er godt i gang med en it-teknisk uddannelse fx fra It Universitetet, CBS, DTU eller lignende. Din faglige udvikling er vigtig for os, så vi ser gerne, at du har lyst til at udvikle dig i stillingen.

Om os
Stillingen er placeret i produktområdet Klientservices, som er en del af Strategi og Styring i Center for IT og Digitalisering, der er et af fire centre i Direktoratet for kriminalforsorgen. Strategi og Styring består af én fagchef, tre enhedsledere og 14 medarbejdere, mens vi i hele centret er knap 100 fastansatte og studenter, der er opdelt i fire enheder: IT Service, Strategi og Styring, Udvikling og Forvaltning samt Databeskyttelse og Informationssikkerhed. Center for IT og Digitalisering beskæftiger sig bl.a. med it-udviklingsprojekter, drift, infrastruktur, it-sikkerhed, databeskyttelse og informationssikkerhed samt systemforvaltning og vedligehold. Der er flere studenter i de andre enheder og derfor gode muligheder for at opbygge et godt fagligt og socialt studentermiljø.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende job i en ambitiøs organisation i rivende udvikling med en bred vifte af opgaver og projekter, et godt arbejdsmiljø og dygtige kolleger.
Center for IT og Digitalisering er på en transformationsrejse, hvor vi skal opbygge en fagligt stærk it-organisation, der i tæt dialog med forretningen skal sikre en effektiv, moderne og specialiseret it-understøttelse af kriminalforsorgens virksomhed og vores mange daglige brugere.

Vi har et godt arbejdsmiljø præget af en god omgangstone og engagerede samt kompetente kolleger. Vi stiller krav til hinanden og hjælper hinanden til, at vi i fælleskab er i mål med opgaven.

Vores arbejdsplads er centralt beliggende på en attraktiv adresse midt i København, på det skønne Christianshavn tæt på metro og de nye inderhavnsbroer.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i staten.

Vi udviser fleksibilitet i forbindelse med dine ferier og eksamensperioder, men vi forventer samtidig, at du er fleksibel i perioder med stor arbejdsbelastning. Generelt tilstræber vi en arbejdstid på ca. 15 timer i gennemsnit pr. uge.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Direktoratet for kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra Det Centrale Kriminalregister.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Simone Sørensen på telefon 72 55 41 04.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest fredag d. 11. juni 2021.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Fredag den 11. juni 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0