Er du en ambitiøs og motiveret studerende, der vil arbejde med EU og internationale forhold i Digitaliseringsstyrelsen?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob, Praktik - København K

Internationalt team søger to engagerede og ambitiøse studentermedhjælpere, som vil være med til at styrke Digitaliseringsstyrelsens og Danmarks internationale interessevaretagelse og samarbejde om offentlig digitalisering i EU, de nordiske lande og andre internationale fora.

Digitaliseringsstyrelsen arbejder som en del af Finansministeriet for at skabe nye muligheder og gøre hverdagen lettere for alle i Danmark gennem offentlig digitalisering. I den kommende tid har Internationalt team særligt fokus på EU’s store udspil om europæisk digitalisering på områder såsom kunstig intelligens, data, digitale identiteter, digitale rettigheder og færdigheder, webtilgængelighed, kapacitet og interoperabilitet, cybersikkerhed og tillid til digitale løsninger. Samtidig er digitalisering også et af de centrale greb i den grønne omstilling og genopretningen af de europæiske økonomier efter corona-pandemien.

EU-samarbejdet om digitalisering er derfor essentielt, ligesom Internationalt team også er involveret i samarbejdet i andre internationale eller regionale fora og står i spidsen for denne indsats i Digitaliseringsstyrelsen.

Teamets studentermedhjælpere samarbejder med resten af teamet om at løse arbejdsopgaver, som blandt andet omfatter:

  • Koordination og besvarelse af høringer i EU og andre internationale fora
  • Internationalt samarbejde i Nordisk Ministerråd, OECD og Digital Nations
  • Bilaterale samarbejder og erfaringsudveksling med andre lande, samt præsentation og branding af Danmark som digitalt førende land
  • Direktions- og ministerbetjening ved internationale møder
  • Håndtering af mange daglige henvendelser fra Digitaliseringsstyrelsens internationale interessenter.

Internationalt team har et tæt samarbejde med Digitaliseringsstyrelsens øvrige kontorer. For at indgå i teamet er det derfor en forudsætning, at du er god til at samarbejde og er motiveret for at sætte dig ind i den nationale dagsorden på digitaliseringsområdet.

Om dig Du læser en relevant videregående uddannelse på sidste del af din bachelor eller første del af din kandidat. Du har interesse for borgerrettet digitalisering og/eller digitalisering af den offentlige sektor. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har godt kendskab til centraladministrationens processer, herunder særligt den danske EU-beslutningsprocedure. Vi lægger stor vægt på, at du har interesse for og indsigt i EU, internationalt samarbejde og interessevaretagelse.

Derudover søger vi en kollega, som:

  • er dedikeret, grundig og kan samarbejde med kollegaer i hele styrelsen
  • er struktureret i din tilgang til opgaver, kan tage initiativ og kan holde styr på og prioritere mellem flere opgaver på én gang
  • er en holdspiller, der er klar på at give kollegaerne en hånd i en travl hverdag
  • har forståelse for politisk kommunikation og kan formulere dig klart og korrekt i tale og på skrift på både dansk og engelsk
  • har mod på en omskiftelig hverdag.

Om os I internationalt team bliver du en del af et hold på otte medarbejdere og en teamleder. Vi har et tæt og uhøjtideligt samarbejde, hvor vi hjælpes ad - både med hverdagens små opgaver og de store mål.

Vi arbejder hver dag for, at Danmark skal udnytte mulighederne for at præge den internationale udvikling på det digitale område. Det handler om at gøre Danmarks stemme tydeligere i EU’s digitale samarbejde og om at dele de erfaringer, som Danmark har fået med digitaliseringen af den offentlige sektor.

I Digitaliseringsstyrelsen er vi ca. 300 medarbejdere, som hver dag går forrest i arbejdet for et mere digitalt offentligt Danmark med borgere og virksomheders behov i centrum. Vi sætter barren højt og har et klart fokus på kompetence- og karriereudvikling.

Du kan læse meget mere om vores arbejde på www.digst.dk

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK) i staten.

Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen og tilrettelægges under hensyntagen til din undervisning og eksamener.

Vi forventer, at ansættelsen vil være i løbet af august eller snarest.

Flere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Pernille Sørensen på telefon 4133 9492 eller mail [email protected].

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg stillingen” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest fredag d. 6. august 2021.

Vi afholder samtaler i uge 32 og 33.

Digitaliseringsstyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Fredag den 06. august 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0