To datastærke analytikere til Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råds sekretariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

To datastærke analytikere til Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råds sekretariat

Er du interesseret i forsknings- og innovationspolitik? Har du lyst til at udvikle og omsætte data og analyser til politisk rådgivning? Sætter du pris på afvekslende opgaver, selvstændigt ansvar og et godt fagligt samarbejde? Så er du måske én af vores to nye analytikere i sekretariatet for Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd (DFiR).

Vi skaber fundamentet for fremtiden

Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Om stillingerne

Til sekretariatet søger vi to engagerede og datastærke analytikere til at designe og gennemføre analyser på forsknings- og innovationsområdet i Danmark og internationalt i tæt samarbejde med det øvrige sekretariat og medlemmerne af DFiR. For den ene af de to stillinger kan der i tillæg til kvantitativ dataforståelse også være behov for indsigt i kvalitative analysedesign.

DFiR’s sekretariat er en selvstændig enhed i Uddannelses- og Forskningsministeriets kontor for Forsknings- og Innovationspolitik. Sekretariatet understøtter i alle aspekter rådets arbejde, herunder at gennemføre projekter og analyser af forsknings-, innovations- og teknologiområdet, forberede møder, rejser, skrive debatindlæg og rapporter mv. DFiR ønsker en opgradering af sekretariatets analysekapacitet og
-kompetencer i forhold til de opgaver og projekter, som rådet beslutter at arbejde med.

Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund fx økonom, scient.pol., eller sociolog med nogle års erfaring med analysearbejde inden for et eller flere af følgende områder (forskning, innovation, teknologiudvikling, universitetsområdet). Du kan evt. have en ph.d.-grad inden for et relevant område.

Vi forestiller os, at du:

  • Er metodisk stærk i statistik og kvantitativ analyse, herunder design, tilvejebringelse og behandling af data
  • Har sans for samspillet mellem data/analyse og policy/rådgivning
  • Er ansvarsfuld og opsøgende i din tilgang til arbejde
  • Arbejder selvstændigt, men også i løbende dialog med relevante aktører
  • Er grundig, kvalitetsbevidst og med sans for detaljen
  • Kan omsætte data og analyser i klare kommunikerbare budskaber
  • Har erfaring med at anvende danske og internationale data inden for forsknings- og innovationsområdet
  • Har en stor interesse i og kendskab til forsknings- og innovationsområdet.

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes som specialkonsulent eller chefkonsulent i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation.

Søg stillingen
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte DFiR’s sekretariatschef Karin Kjær Madsen på telefonnummer 25186638 eller på e-mail [email protected]

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes i uge 33 og anden samtalerunde i uge 34. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Uddannelses- og Forskningsministeriets departement
I departementet bistår vi ministeren og regeringen med at udvikle landets uddannelses-, forsknings- og innovationspolitik. Vi klæder ministeren på til at træffe beslutninger baseret på fakta og den nyeste viden i tæt dialog med vores styrelse. Derudover står vi for at udvikle koncernen og løse de opgaver, der går på tværs af ministeriet inden for kommunikation, jura, økonomi og HR.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0