Rekrutteringsfirma

Teknisk Tester

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Nine er et it-konsulenthus med missionen om at skabe digitale løsninger, som de kan være stolte af. Løsningerne skal være med til at styrke den offentlige forvaltning og virksomhedernes konkurrenceevne. Løsningerne skal også være af høj kvalitet og med lang levetid. Derudover lægges der vægt på, at det skal være løsninger, der ikke bare effektiviserer, men udvikler deres kunders forretning.

Til at skabe disse løsninger leder Nine efter talenter, der tør stå forrest og udfordre status quo på sympatisk vis. Som Nine’er bringer du nye ideer til bordet samtidig med, at du opbygger dyb indsigt i kundens forretning, samt en forståelse for deres udfordringer og behov.

Nine har allerede en større specialiseret gruppe af konsulenter indenfor testområdet, som du får mulighed for at sparre, dygtiggøre dig og arbejde sammen med på forskellige projekter. Generelt for disse og andre konsulenter i Nine ses en passion for at få lov til at nørde med tekniske og komplekse opgaver – en passion som man får lov til at udleve.

Nines konsulenter arbejder generelt med løsninger, som spiller en central rolle i den offentlige it-infrastruktur, f.eks. virksomhedsregisteret (CVR), personregisteret (CPR), DigitalPost og Skat. Derudover arbejdes der også på løsninger for virksomheder i finanssektoren, som har stor berøringsflade i befolkningen. Dit arbejde og dine ideer vil derfor berøre samfundskritiske områder, hvor du får positiv indflydelse på mange menneskers hverdag.

Som Teknisk Tester arbejder du på forretnings- og samfundskritiske projekter og som udførende konsulent hos Nines kunder. I begge tilfælde arbejder og indgår du i tværfaglige teams, og trives med at rollerne overlapper. Det kan f.eks. betyde, at du til tider både skal agere Teknisk Tester og Test Manager.

Den afdeling og det team, som du bliver en del af, afhænger af, hvilket projekt du bliver tilknyttet. Som oftest vil du blive tilknyttet et projekt sammen med andre konsulenter fra Nine, hvor I sammen udgør et hold, der har det fulde ansvar for at løse den pågældende opgave.

Projekterne varierer meget i forhold til, hvor store de er, og hvor lang tid, de tager. Det kan dreje sig om projekter, som tager alt mellem et halvt år og 4 år. I forhold til udvælgelse af disse projekter har du som Teknisk Tester og konsulent selvfølgelig mulighed for at ytre dine ønsker, så du på den måde også har medbestemmelse omkring, hvad du skal arbejde med og indenfor hvilket område.

Til denne rolle forventes det, at du er vant til at arbejde i et agilt team og sætte dig ind i forretningens behov. Som Teknisk Tester og konsulent hos Nine er du nemlig i tæt kontakt med kunden, når du har fokus på at udvælge hvilke dele af testen, der bør automatiseres med henblik på et højt kvalitetsniveau såvel som en høj grad af vedligeholdelsesvenlighed.

Som Teknisk Tester er du derudover løsningsorienteret og proaktiv, og sammen med udviklingsteamet stræber du efter at opnå høj kvalitet i leverancerne. Du er resultatorienteret, har sans for detaljer og går struktureret til værks.

I rollen som Teknisk Tester vil dit ansvarsområde omhandle følgende:

  • du sparrer med forretningen om behovsafklaring og vurdering af kvaliteten
  • du sikrer testbarheden i de user stories du og teamet vælger
  • du automatiserer tests efter udvælgelse sammen med forretningen
  • du opbygger, vedligeholder og skaber overblik over test suiter
  • du udfører performance-, integrations- og sikkerhedstests
  • du udarbejder test design, skriver test cases og scripts samt følger op med metrikker


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0