Transportministeriets departement søger studentermedhjælper til Kontraktkontoret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Vil du arbejde med forskellige opgaver i et spændende, politisk og stærkt fagligt miljø? Så er et studierelevant job i Transportministeriets departement måske noget for dig.

I Kontraktkontoret har vi ansvar for at følge op på statens togkontrakter med DSB og Arriva samt statens færgekontrakter med Molslinjen om færgebetjeningen af Bornholm, Kalundborg-Samsø og Bøjden-Fynshav. Dette indebærer bl.a. ministerbetjening relateret til tog- og færgebetjeningen, tilsynsopgaver, kontraktbetaling og tæt kontakt med operatørerne. Desuden står vi over for at skulle genudbyde færgetrafikken på ruterne Kalundborg-Samsø og Bøjden-Fynshav samt at indgå en ny kontrakt med DSB. Derudover håndterer Kontraktkontoret forhold vedrørende grøn omstilling af færgefarten.

Vi lægger vægt på at kunne tilbyde attraktive studiejobs. Du vil derfor komme til at møde studenter fra flere forskellige studieretninger, fx jura, statskundskab og økonomi. Samme uddannelsesdiversitet gælder for kontoret generelt, hvor du vil opleve en dynamisk faglighed, som sikrer input fra flere discipliner.

Opgaverne
Som student i Kontraktkontoret vil du opleve et arbejdsmiljø med meget personlig frihed, men også med et stort individuelt ansvar. Du vil få rig mulighed for at omsætte dine tilegnede færdigheder fra studiet i praksis og udvikle dine faglige kompetencer i samspillet med dygtige og dedikerede kolleger. Dine primære arbejdsopgaver vil være at bistå med at håndtere kontorets mangeartede opgaver, herunder af politisk og økonomisk karakter, i forbindelse med togkontrakter. Konkret vil der især være tale om følgende opgavetyper:

  • Tilsyn med overholdelse af kontraktforhold
  • Informationssøgning
  • Deltagelse i møder med operatører mv.
  • Besvarelse af borgerhenvendelser
  • Dialog med kontraktparter
  • Ad hoc opgaver

Om dig
Du er stud.scient.pol., stud.scient.adm., stud.cand.merc., stud.jur. eller lignende, og vi forestiller os, at du er i gang med 3. år på bacheloruddannelsen eller lige er startet på overbygningen.

Som person er du ansvarsbevidst, du har en positiv tilgang til dit arbejde, og du er i stand til at holde overblikket over mange forskelligartede opgaver. Derudover er det vigtigt, at du er en holdspiller, da vi går meget op i samarbejde og godt fællesskab. Vi forestiller os ligeledes, at du formulerer dig godt mundtligt såvel som skriftligt, samt at du er pligtopfyldende, grundig og punktlig.

Om os
Kontraktkontoret består af 10 engagerede medarbejdere med forskellig faglig baggrund. Vores arbejdsmiljø er uformelt og præget af hjælpsomhed og godt humør, og vi har fokus på både faglig og personlig udvikling. Vi beskæftiger os med opgaver inden for gennemførelse af udbud, udarbejdelse af kontrakter samt kontraktopfølgning.

Du kan se frem til et spændende og varierende studenterjob, hvor du vil blive en del af et dygtigt team.

Løn- og ansættelsesvilkår

Den ugentlige arbejdstid aftales i forhold til den enkelte student, og ansættelsen sker i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten samt organisationsaftalen HK/STAT. Der er gode muligheder for frihed i forbindelse med eksamenslæsning.

Yderligere oplysninger
Du er meget velkommen til at ringe til kontorchef Rasmus Shermer på telefonnummer 41 76 81 40, hvis du vil høre nærmere om jobbet.

Din ansøgning
Send din ansøgning inkl. karakterudskrift fra din uddannelse 29. august 2021. Du ansøger via et link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, www.trm.dk.

Vi afholder samtaler løbende.

Transportministeriet ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Departementet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0