Samfundsvidenskabelige og juridiske studentermedhjælpere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Interesserer du dig for kulturpolitik, og har du lyst til at arbejde med sagsbehandling, administrative opgaver og ministerbetjening? Så er det måske dig, vi leder efter.

Kulturministeriets departement søger tre studentermedhjælpere til Center for Analyse, Kulturøkonomi, Kunst og Uddannelse med henholdsvis generel samfundsvidenskabelig og juridisk baggrund.

Om jobbet

I jobbet vil du skulle løse opgaver inden for centrets faglige områder, herunder kulturøkonomi, kreative erhverv, analyse, teater, scenekunst, musik, billedkunst, litteratur, design, arkitektur samt videregående kunstneriske uddannelser. Opgaverne er varierende og vil bestå i at yde bistand i forbindelse med centrets sagsbehandling samt at løse administrative opgaver i centret.

Som studentermedhjælper skal du bl.a. bidrage til følgende opgaver:

  • Mødesager, udpegninger, beskikkelsessager og lign.
  • Besvarelse af borgerhenvendelser.
  • Notater, analyser, databehandling, research og evt. lettere grafiske opgaver i forbindelse med udredningsarbejder, præsentationer mv.
  • Ministersager.
  • Besvarelse af udvalgsspørgsmål og øvrig folketingsbetjening.

Af opgaver særlig relevante for studerende med juridisk baggrund kan bl.a. også nævnes:

  • Aktindsigtssager.
  • Sager med udarbejdelse og revision af love og bekendtgørelser.

Du kan derudover også forvente at blive knyttet til et eller flere af de større projekter, der arbejdes med i centret samt skulle bidrage til løsningen af forskellige praktiske opgaver f.eks. i forbindelse med konferencer mv.

Jobbet er selvstændigt og afvekslende i et travlt og uhøjtideligt miljø. Du vil få et godt indblik i centraladministrationens arbejde, og du vil få mulighed for at bruge dine faglige kompetencer. Du vil som en del af din ansættelse i centret også blive tilknyttet en mentor i et af centrets to kontorer samt indgå i et team af flere studentermedhjælpere, hvor I kan sparre om arbejdet.

Om dig

Vi forventer, at du er i gang med en relevant akademisk uddannelse, f.eks. jura eller statskundskab, og har et par år tilbage af studiet. Det er et krav, at du er aktivt studerende.

Der vil ved besættelse af stillingerne blive lagt vægt på et højt fagligt niveau, herunder gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner samt personlige egenskaber som selvstændighed, ansvarlighed, fleksibilitet og at du er samarbejdsorienteret og trives med en uformel omgangstone. Erfaring med kulturområdet og med offentlig forvaltning kan være en fordel, men er ikke et krav.

Vi tilbyder

Kulturministeriet er en attraktiv og professionel arbejdsplads med et højt ambitionsniveau. Vi ønsker at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. Vi tilbyder derfor også et studenterjob med gode muligheder for faglig og personlig udvikling, hvor du bliver en del af et ambitiøst og professionelt fagligt miljø. Derudover er vi en arbejdsplads med et godt socialt sammenhold og en hverdag med både fart på og en åben og humorfyldt tone.

Center for Analyse, Kulturøkonomi, Kunst og Uddannelse arbejder med politikudvikling, analyse, lovgivning og politisk betjening af minister og Folketinget i forhold til kulturøkonomi, kreative erhverv, kunst og de videregående kunstneriske uddannelser. Dertil løser centret også en række mindre administrative opgaver særligt i relation uddannelserne. Kultur- og kunstpolitikken fylder meget både politisk og i medierne, og centret har derfor også mange løbende ad hoc opgaver, som giver et spændende arbejdsmiljø med en kombination af dag til dag ministerbetjening og større politiske udspil og udviklingsarbejde. Du vil derfor også få en varieret hverdag tæt på de politiske beslutninger, hvor der er fokus på – ofte med kort frist – at levere løsninger, der står på et solidt fagligt, juridisk og økonomisk grundlag.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i forhold til gælden de overenskomst i staten.

Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen, som kan tilrettelægges fleksibelt i forhold til din undervisning og dine eksamener.

Arbejdsstedet er Nybrogade 2, 1203 København K. Stillingerne ønskes besat snarest muligt og senest 1. november 2021.

Yderligere oplysninger

Du kan få yderligere oplysninger om opgaverne knyttet til kunst og uddannelse ved at kontakte fuldmægtig Tobias Ameland Maltesen på telefon 41 39 38 72 eller på mail [email protected]. Ligeledes kan du få yderligere oplysninger om opgaverne omkring analyse og kulturøkonomi ved at kontakte specialkonsulent Jakob Flintegaard Rud på telefon 41 39 39 95 eller [email protected]. Eventuelle praktiske spørgsmål i forbindelse med din ansøgning kan rettes til HR-partner Fie Bagge Mogensen på telefon 41 39 38 90 eller på mail [email protected]

Du kan læse mere om Kulturministeriet på www.kum.dk.

Der er tale om tre ledige stillinger.

Ansøgning

Ansøgning sendes via det elektroniske ansøgningsmodul på www.kum.dk/job senest den søndag den 5. september 2021. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen”. Du bedes vedhæfte ansøgning, CV, eksamensbeviser og evt. andre relevante bilag. Vi forventer at afholde jobsamtaler i uge 37 og 38

Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 05. september 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris...

    Fri kontakt
    Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris' ”Heat & Brew”, København. Philip Morris, er i gang med en historisk omstilling af virksomheden, til i fremtiden at fokusere på røgfrie alternativer. Vi søger nu en deltidsmedarbejder til deres konceptbutik ”Heat & Brew” i Kronprinsensgade i København K.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. oktober 2024 2
6. oktober 2024 2
5. oktober 2024 2
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1