To skarpe AC-generalister med politisk sans og interesse for tech

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Interesserer du dig for Tech-giganter og kultur- og mediepolitik? Kunne du tænke dig at komme tæt på de politiske beslutningsprocesser, og bliver du motiveret af at finde solide løsninger på komplekse problemstillinger? Så er en stilling i Kulturministeriets departement måske dit næste job. Vi søger to ambitiøse og skarpe AC-generalister, som kan indgå i løsningen af opgaver på Kulturministeriets område. Du kan både være nyuddannet eller have nogle års erfaring med dig.

Om jobbet
Kulturministeriet spænder over et mangfoldigt felt; kunst, medier, tech-politik, film, idræt, ophavsret, højskoler, kulturbevaring, kulturelle forbindelser med udlandet og meget andet. Vi søger to dygtige og ambitiøse fuldmægtige til Kulturministeriets nyoprettede Tech-kontor, som har til opgave at levere analysekraft, idéer, indsigt og solide løsninger til politikudviklingen på tech-området.

Tech-kontoret har konkret til opgave at:

  • Udvikle fagligt velfunderede løsninger, som kan bidrage til at sikre større demokratisk kontrol med tech-giganternes indflydelse på vores demokrati og samfund.
  • Understøtte kulturministerens tech-politiske prioriteter.
  • Arbejde tæt sammen med Kulturministeriets andre fagkontorer og andre myndigheder, bl.a. i regi af regeringens tværministerielle tech-gigant taskforce, om at fremme regeringens tech-politik.
  • Bidrage til Kulturministeriets kommunikationsindsats om den tech-politiske dagsorden.

Du vil få selvstændigt ansvar for at udvikle og drive egne ansvarsområder samt levere gennemarbejdede beslutnings- og policy-oplæg. Herudover vil du tage del i den løbende minister- og ledelsesbetjening på tech-området, som har stor politisk bevågenhed, samt skulle koordinere komplekse processer på tværs af centraladministrationen, fx i forbindelse med arbejdet i regeringsudvalg og politiske udspil. På længere sigt vil der være gode muligheder for alt efter ambitioner og interesse også at prøve kræfter med andre af Kulturministeriets områder.

Om dig
Vi forventer, at du:

  • Har en relevant akademisk uddannelse, fx cand.scient.pol., cand.polit., cand.jur. eller lignende.
  • Har erfaring med arbejde i centraladministrationen. Hvis du er nyuddannet kan det være fra studenterjobs eller praktikophold.
  • Har en stor arbejdskapacitet og leverer gennemtænkte resultater af høj faglig kvalitet.
  • Kan arbejde systematisk med udvikling af ny politik, har politisk flair og interesse for politikudvikling.
  • Kan tage selvstændigt ansvar for større opgaver og projekter og finde nye løsninger af egen drift.
  • Kommunikerer sikkert og kan formidle budskaber kort og præcist tilpasset målgruppen.
  • Kan bevare overblikket og det gode humør, når tempoet er højt.
  • Trives i en travl og alsidig hverdag og er god til at prioritere din tid.

Vi tilbyder
Kulturministeriet er en attraktiv og professionel arbejdsplads med højt ambitionsniveau. Vi ønsker at fastholde og udvikle dygtige medarbejdere og tilbyder gode karrieremuligheder. Du vil hurtigt få stort selvstændigt ansvar og gode muligheder for at udvikle dig. Du vil blive en del af en arbejdsplads, der organiserer sig efter de politiske mål og arbejder aktivt for at nå dem. I ministeriet arbejder vi dynamisk med vores interne organisering, så vi kan levere hurtigt og effektivt.

Du vil få en varieret hverdag tæt på de politiske beslutninger, hvor der er fokus på – ofte med kort frist – at levere løsninger, der står på et solidt fagligt, juridisk og økonomisk grundlag. Du vil få gode og ambitiøse kolleger i et arbejdsmiljø, hvor vi bakker hinanden op for at opnå de bedste resultater.

Ansættelsesvilkår
Der er tale om to stillinger.

Stillingerne er på fuld tid. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem staten og Akademikerne.

Du vil blive indplaceret som fuldmægtig med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Forventet tiltrædelse er hurtigst mulig og senest 1. marts 2022.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte chef for Techgigant-kontoret Andreas F. Geertsen på telefon 61 97 91 68 eller på mail [email protected]. Eventuelle praktiske spørgsmål i forbindelse med din ansøgning kan rettes til HR-Partner Fie Bagge Mogensen på telefon 41 39 38 90 eller på mail [email protected].

Du kan læse mere om Kulturministeriet på www.kum.dk.

Ansøgning
Ansøgning sendes via det elektroniske ansøgningsmodul på www.kum.dk/job senest onsdag den 5. januar 2022

Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen”. Du bedes vedhæfte CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag.

Vi forventer at afholde jobsamtaler i uge 2 og 3. Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Onsdag den 05. januar 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0