Interessetilkendegivelse: Ph.d.-projekt om effekten af en kompleks forældrebaseret intervention målrettet mental sårb...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Statens Institut for Folkesundhed, SDU, indkalder hermed til interessetilkendegivelser til et ph.d.-projekt, der skal undersøge effekten af en nyudviklet kompleks intervention (VIPP-PUF) forankret i den kommunale sundhedspleje.

Dette opslag omfatter en periode med ansættelse som videnskabelig assistent, hvor ph.d.- protokollen skal udarbejdes. Indskrivning som ph.d.-studerende ved Syddansk Universitet forudsætter godkendelse af projekt og kandidat af Ph.d.-skolen.

Projektet indgår sammen med to andre ph.d.-projekter i forskningsprojektet Infant Health/ Små Børns Sundhed (https://www.SDU.dk/da/sif/forskning/projekter/smaa_boerns_sundhed) hvis overordnede formål er at undersøge mulighederne for at påvirke udviklingen af mentale helbredsproblemer og overvægt i de første leveår. Projektet gennemføres i 16 danske kommuner i perioden 2021- 2025.

Stillingen ønskes besat med en person, der har en relevant kandidatuddannelse (cand.med., cand.scient.san.publ., cand.scient., cand. psyk., cand cur. eller andet). Projektet udføres ved Syddansk Universitet (SDU), på Statens Institut for Folkesundhed, København.

Forskningsmiljø:
Den ph.d.-studerende tilknyttes Små Børns Sundheds forskergruppe, som omfatter læger, sundhedsplejersker, kandidater i folkesundhedsvidenskab, og internationale samarbejdspartnere fra Holland og England. Projektet udgår fra Center for Små børns udvikling og sundhed og hører ind under forskningsgruppen Børn og unges sundhed og Center for Interventionsforskning på Statens Institut for Folkesundhed, SDU, beliggende i København.

Du får mulighed for at sparre med kolleger fra flere forskellige forskningsområder, herunder medicin, folkesundhedsvidenskab, epidemiologi og antropologi.

Du skal være forberedt på periodevis rejseaktivitet i forbindelse med dataindsamling og kontakt til projektdeltagere.

Projektbeskrivelse
Infant Health/ Små Børns Sundhed er et igangværende forskningsprojekt, som i perioden 2021-2025 undersøger mentale helbredsproblemer og vægtudvikling i de første leveår i en kohorte af omkring 10.000 børn født i 16 danske kommuner. Børnene undersøges ved 9-10 måneder, hvor sundhedsplejerskerne anvender et standardiseret program PUF (PUF: Psykisk Udvikling og Funktion). I projektet har vi udviklet en ny metode til en intensiveret indsats til at hjælpe forældre til de mest sårbare småbørn. Indsatsen kombinerer PUF-programmet med en valideret metode til at fremme sensitiv parenting (VIPP: Video-based Intervention to Promote Positive Parenting), VIPP-PUF. Vi anvender et step-wedge cluster-randomiseret design til at undersøge effekten af VIPP-PUF, sammenlignet med sundhedsplejerskernes sædvanlige praksis (care as usual).
Det overordnede formål med ph.d.-projektet er at undersøge effekten af VIPP-PUF indsatsen, og i hvilket omfang VIPP-PUF indsatsen påvirker udviklingen af kognitive og reguleringsmæssige vanskeligheder mellem 10 og 24 måneder, med den samlede forekomst af mentale helbredsproblemer ved 24 måneder som det primære out-come.
Som ph.d.-studerende bliver det din opgave at planlægge, lede og gennemføre ph.d.-projektet i samarbejde med dine vejledere. Du skal herudover bidrage til den daglige drift og udvikling af det samlede projekt Infant Health/ Små Børns Sundhed.
Du vil blive tilknyttet en engageret projektgruppe, hvor vi arbejder tæt sammen.

Kvalifikationer


  • Relevant sundhedsvidenskabelig kandidatuddannelse cand. med.; cand. scient. san. publ.; cand. scient.; cand psyk.; cand cur.; eller andet)
  • Erfaringer med at arbejde forskningsmæssigt eller klinisk med børns udvikling og fysiske/mentale helbred er en fordel.

  • Erfaringer med kvantitativ forskning og statistiske metoder er en fordel.
  • Flair for videnskabeligt arbejde, herunder systematisk og kritisk tænkning, samt gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner på både dansk og engelsk.

  • Evne til både at arbejde selvstændigt og at indgå i en tværfaglig forskningsgruppe.

Yderligere oplysninger om projektet kan fås ved henvendelse til:
Projektleder, professor Anne Mette Skovgaard, Statens Institut for Folkesundhed, SDU, e-mail: [email protected], tlf.: 20151495

Mere information
Information om projektet: https://www.SDU.dk/da/sif/forskning/projekter/smaa_boerns_sundhed; https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04601779; Ph.d.-Skolens hjemmeside: www.SDU.dk/studieinfo/phdhealth/. Statens Institut for Folkesundhed: www.SDU.dk/da/sif

Ansøgning/Interessetilkendegivelse
En ansøgning skal indeholde (som pdf.- eller docx.-filer):

  • motiveret ansøgning, der redegør for din interesse og kvalifikationer relevante for ph.d.-projektet (max 2 sider) (uploades under punktet ’Ansøgningsformular’, hvor der ikke skal ved hæftes en egentlig projektbeskrivelse, men gerne ansøgers overvejelser om potentielle forskningsspørgsmål)
  • curriculum vitae (inkl. evt. publikationsliste og forskningserfaring)
  • kopi af eksamensbeviser i form af kandidateksamensbevis og karakterudskrifter (bachelor og kandidat)

Alle filer skal være i Pdf- eller Word-format. Den enkelte fil må ikke overstige 10 MB. Mangelfulde ansøgninger og ansøgninger indsendt efter deadline vil ikke blive behandlet.

Frist for modtagelse: Senest søndag den 27. februar 2022 kl. 23.59.

Samtaler afholdes i uge 11-12 på Statens Institut for Folkesundhed, Studiestræde 6, København K.

Kandidaten vil forud sin indskrivning som ph.d.-studerende blive ansat som videnskabelig assistent mhp. at udarbejde en ph.d.-protokol, som efter godkendelse kan udløse indskrivning som ph.d.-studerende senest 1. november 2022.

Indskrivning som ph.d.-studerende ved Syddansk Universitet forudsætter godkendelse af ph.d.- protokol og kandidaten af Ph.d.-skolen.

Ph.d.-studerende ansat på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet aflønnes i henhold til gældende aftale mellem Finansministeriet og AC om lønnede ph.d.-stipendiater.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 27. februar 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1