Nye kollegaer til kriminalitetsforebyggelse i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du lyst til at være en del af en enhed, hvor vi understøtter Kriminalforsorgens landsdækkende driftsorganisation og driver store udviklingsprojekter for at forbedre det danske fængselsvæsen? Du bliver en del af et meget udviklingsorienteret og dynamisk miljø, der har samarbejde med stort set alle landets fængsler og arrester, et hav af interne og eksterne interessenter og mange forskellige faggrupper.

Koncern Resocialisering har lige nu brug for flere nye kollegaer som skal være med til at sikre en succesfuld implementering af Kriminalforsorgens nye flerårsaftale 2022-2025, som vedrører kriminalitetsforebyggelse. Du vil også skulle arbejde med at understøtte den almindelige drift i enheden, som fx kan være at udarbejde udkast til besvarelse af folketingsspørgsmål og indstillinger til direktoratets ledelse og Kriminalforsorgens koncernledelse.

I samarbejde med ledere og kollegaer i enheden skal du være med til at strukturere og styre de kriminalitetsforebyggende indsatser på tværs af Kriminalforsorgen. Det er vores ansvar at sikre en solid og ensartet implementering af de politiske målsætninger for Kriminalforsorgen og sikre gode og ordentlige rammer for den del af Kriminalforsorgens opgave, som handler om at forebygge ny kriminalitet og om de indsattes beskæftigelse og afsoningsvilkår.

Du skal kunne tænke hele vejen rundt om opgaverne og været drevet af nysgerrighed, ligesom du skal kunne bygge bro mellem de politiske målsætninger og implementering ude i Kriminalforsorgens driftsorganisation. Det er vigtigt, at du kan støtte og vejlede kriminalforsorgsområderne, så de lykkes med deres opgaver, og at du sammen med dine kollegaer koordinerer arbejdet med fx at skabe strukturerne for, at fængsler og arrester kan etablere den bedst mulige løsladelsessituation for de indsatte. Derfor kan du i Koncern Resocialisering bl.a. komme til at arbejde med at sikre de mest effektive beskæftigelses- og uddannelsesindsatser til de indsatte, styrke samarbejdet og koordineringen med landets kommuner og lave gode betingelser for samarbejdet med civilsamfundsaktører, private virksomheder mv.

Vi løser opgaverne i tæt samarbejde med kriminalforsorgsområderne, både i tværgående ledelsesfora, partnerskaber og arbejdsgrupper. Det er derfor vigtigt, at du har forståelse og respekt for de mange forskellige medarbejdergrupper i Kriminalforsorgen. Det er nødvendigt, at du har blik for at skabe og drive gode, inddragende processer og har stærke skriftlige kompetencer, når der bl.a. skal udarbejdes drøftelses- og beslutningsoplæg.

Kriminalforsorgen har fokus på i højere grad at arbejde evidensbasseret. Det er derfor vigtigt, at du har erfaring med at arbejde databaseret og udarbejde analyser, beslutningsoplæg og kvalitetssikringssystemer ved brug af forskellige typer data.

Hvem er du?
Du har sandsynligvis en relevant akademisk uddannelse inden for samfundsvidenskab, statskundskab, jura eller lignende, og du har stærke projekt- og generalistkompetencer, men du kan også have erfaring med mere generelt arbejde i en eller flere af Kriminalforsorgens institutioner eller områdekontorer. Du må gerne have erfaring fra en statslig styrelse eller en politisk styret organisation. Du har flair for tal og databaserede beslutningsgrundlag samt interesse for IT-understøttelse.

Vi lægger vægt på, at du:

  • er selvstændig, opsøgende og problemløsende i din tilgang
  • arbejder struktureret og samtidig formår at være fleksibel i din opgaveløsning
  • er velformuleret skriftligt og formidler dit budskab kort og klart
  • fungerer godt med at arbejde udviklingsorienteret og navigere i ukendt terræn
  • er initiativrig og god til at opbygge relationer og har sans for godt samarbejde, internt såvel som eksternt på tværs af fagligheder
  • bidrager til et godt arbejdsmiljø og et godt kollegaskab – også når det går stærkt, og fristerne er korte

Hvem er vi?
Koncern Resocialisering er én af fem enheder i Center for Straffuldbyrdelse i Direktoratet for Kriminalforsorgen.

Hovedopgaverne i Koncern Resocialisering er at udvikle og styre Kriminalforsorgens kriminalitetsforebyggende indsatser. Enheden er organiseret i tre teams, som tilsammen varetager en bred portefølje af opgaver, herunder risiko- og behovsvurderinger, modtagelsesprocedurer, handle- og afsoningsplaner, overgang til løsladelse, misbrugsbehandling, indsatser overfor seksualkriminelle, mentorordning og sundhedsbehandling samt udvikling, implementering og vedligeholdelse af de uddannelses- og arbejdstilbud, som Kriminalforsorgen tilbyder de indsatte i fængsler og arrester.

Du bliver en del af et stærkt hold med et betydeligt drive og fokus på at lykkes med opgaven. Vi har det sjovt sammen, og du vil få mulighed for at præge både enheden og den måde, vi løser opgaverne på. Vi arbejder med høj grad af frihed under ansvar og gensidig fleksibilitet. Vi er i dag ca. 25 medarbejdere i enheden.

Vi tilbyder:

  • En spændende organisation, som gør en meningsfuld forskel for mennesker og samfund, og som er i rivende udvikling
  • Udfordrende opgaver af stor politisk og strategisk vigtighed
  • Rig mulighed for at sætte dit aftryk ved udmøntningen af Kriminalforsorgens nye flerårsaftale 2022-2025
  • Mulighed for at arbejde selvstændigt med varierende arbejdsopgaver, som indebærer en bred berøringsflade, hvor ansvar og kompetence følges ad
  • En uformel omgangstone med engagerede og opmærksomme kollegaer

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Stillingerne er på 37 timer, og er ledige til besættelse snarest.

Din ansøgning med CV, for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest den 31. marts 2022.

Vi forventer at holde samtaler i uge 14 og 15.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation fx pas eller kørekort. Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Torsdag den 31. marts 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. september 2024 1