Flygtningenævnets sekretariat søger et antal fuldmægtige

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kunne du tænke dig at arbejde i et stærkt juridisk miljø inden for et område, der samtidig er genstand for stor politisk interesse og mediebevågenhed, og hvor der er fokus på international menneskeret og den aktuelle situation i alverdens lande? Flygtningenævnets sekretariat søger et antal fuldmægtige, der ønsker at skabe sig et solidt fundament for den videre karriere.

Lidt om det vi tilbyder
Flygtningenævnet er et uafhængigt domstolslignende organ under Udlændinge- og Integrationsministeriet, som behandler klager vedrørende asylrelaterede afgørelser truffet af Udlændingestyrelsen i 1. instans. Nævnets afgørelser er endelige og kan ikke indbringes for domstolene. Flygtningenævnets sekretariats hovedopgave er at yde juridisk og praktisk bistand til Flygtningenævnets formandskab, Flygtningenævnets koordinationsudvalg og nævnets øvrige medlemmer.

Som fuldmægtig hos os bliver du en del af en arbejdsplads, hvor jura, kvalitet og effektivitet er i fokus, og hvor det samtidig er sjovt at gå på arbejde.

Vi sørger for at give dig den bedst tænkelige uddannelse i konkret sagsbehandling og generel juridisk opgaveløsning. Samtidig forbereder vi dig på at kunne varetage generelle departementale opgaver, ligesom du vil få stor indsigt i udviklingen i de lande, asylansøgerne kommer fra. Herudover får du en indgående forståelse for, hvordan den domstolslignende proces foregår, og du vil dagligt være i kontakt med advokater, dommere, kolleger i Udlændingestyrelsen og Hjemrejsestyrelsen samt andre samarbejdspartnere.

Dine primære arbejdsopgaver vil være juridisk sagsbehandling i både dansk og international kontekst, herunder forberedelse af sager til nævnsbehandling, deltagelse i selve nævnsmøderne og behandling af klager over Udlændingestyrelsens afgørelser.

Derudover vil du efter nogen tid få mulighed for at arbejde med andre mere specialiserede opgaver, som f.eks. at udarbejde bidrag til processkrifter i internationale sager og bidrag til besvarelse af henvendelser fra andre myndigheder samt udkast til formandskabets beretninger. Du vil endvidere få mulighed for at prøve kræfter med udarbejdelse af bidrag til besvarelse af høringer over lovforslag, folketingsspørgsmål, henvendelser fra andre landes myndigheder og pressehenvendelser og udarbejdelse af generelle juridiske notater i tilknytning til asylområdet.

Du vil også få ansvar for indsamling af oplysninger om nogle af de lande, Danmark modtager asylansøgere fra. Du vil blive inddraget i særlige spørgsmål, der måtte opstå vedrørende dine lande, ligesom du løbende vil skulle sikre, at nævnet i forbindelse med sagsbehandlingen af asylansøgere fra dine lande er i besiddelse af de nyeste relevante oplysninger.

Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med kontorets ledelse, andre fuldmægtige samt Flygtningenævnets medlemmer.

Du får ca. 50 engagerede kolleger med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vi er et spændende, ungt og dynamisk team med en alsidig hverdag i et godt socialt miljø, hvor vi passer på hinanden, og hvor kvaliteten af arbejdet vægtes højt. Tonen er uformel, og dørene står altid åbne. Du får god mulighed for at sparre og samarbejde med dine kolleger i et miljø, som prioriterer vidensdeling højt. I sekretariatet gør vi meget ud af også at mødes uden for arbejdstiden, f.eks. til fredagsbar, teateraften eller i vores løbeklub.

Vores forventninger til dig
Du er cand.jur. eller har en anden relevant samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse. Du er nyuddannet eller på sidste del af kandidaten, men du er også velkommen til at søge, hvis du kommer med erfaring fra udlændingeområdet eller andre arbejdsområder. Det er ikke et krav, at du har kendskab til udlændingeretten. Vi sørger for en grundig oplæring, hvor du blandt andet vil blive tilknyttet en fast vejleder de første tre måneder.

Du bliver en del af et juridisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du er:

  • fagligt stærk, arbejdsom og fleksibel
  • interesseret i både danske og internationale samfunds- og retsforhold med forståelse for kulturelle forskelle
  • velformuleret skriftligt og mundtligt både på dansk og engelsk - og gerne andre sprog
  • udadvendt, samarbejdende og god til at kommunikere
  • selvstændig og ansvarsfuld.

Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse og en personundersøgelse gennemført af Politiets Efterretningstjeneste under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Stig Torp Henriksen på telefonnummer 25 34 20 55 eller på e-mail [email protected] eller souschef Anne-Lise Ulf Schilling på telefonnummer 61 98 37 16 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest torsdag den 22. september 2022, kl. 12.00.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 39-40. Der vil være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Torsdag den 22. september 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0