Enhedsleder til Koncern Kriminalitetsforebyggelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at understøtte kriminalforsorgens arbejde med at få dømte tilbage til et liv uden kriminalitet og sikre at de mange vigtige projekter om kriminalitetsforebyggelse i kriminalforsorgens flerårsaftale for 2022-2025 når i mål? Og vil du gøre det gennem synlig og nærværende ledelse af et team af 14 fagligt dygtige medarbejdere og som del af den samlede enhedsledelse i Koncern Kriminalitetsforebyggelse? Er svaret ja, kan du søge stillingen som enhedsleder i Koncern Kriminalitetsforebyggelse i Direktoratet for kriminalforsorgen.

Du tilbydes

  • Arbejde, der giver mening, i en samfundsbærende organisation med ca. 4.500 kolleger
  • Ansvar for en vigtig del af kriminalforsorgens samlede virksomhed med gode muligheder for at præge udviklingen og skabe resultater
  • Indflydelse på både opgaveløsning og enhedens organisatoriske rammer gennem en ledelsesopgave, der kræver troværdighed, nærvær og gennemslagskraft.
  • Gode udviklingsmuligheder med samarbejdsflader ud i kriminalforsorgens koncern og over mod andre myndigheder
  • En udfordrende hverdag med komplekse opgaver, der løses af dygtige og engagerede kollegaer.

Dine ansvarsområder
Som enhedsleder i Koncern Kriminalitetsforebyggelse bliver du en del af et ledelsesteam bestående af en faglig chef og en anden enhedsleder. Sammen har I ansvar for at drive forebyggelsesdagsordenen i kriminalforsorgen, bidrage til og understøtte såvel driften som det politiske niveau i indsatsen for et samfund med færre ofre og mindre kriminalitet.

Koncern Kriminalitetsforebyggelse har i det seneste år oplevet en relativt stor udskiftning i såvel medarbejderkreds som ledelse. Du vil derfor skulle bidrage til at sætte en ny formel på den fremadrettede udvikling. Du skal være dygtig til at planlægge, organisere, styre, budgettere og optimere arbejdsprocesser. Du skal understøtte, at der fortsat leveres fagligt solidt på enhedens ansvarsområder, og at medarbejderne oplever en motiverende og trivselsfremmende ledelse i det daglige arbejde. Derfor skal du kunne identificere udviklingspotentialer og fastlægge retning i samarbejde med medarbejderne og den øvrige enhedsledelse, skabe tilslutning til forandringer og motivere og inspirere.

Det følger heraf, at du selv skal være med til at give input til, hvordan enheden fremadrettet organiserer sig om de faglige ansvarsområder, men du vil som udgangspunkt få ansvar for et team, der blandt andet arbejder med:

  • Bedre overgang fra afsoning til et liv i frihed og styrket samarbejde med kommuner, civilsamfund og virksomheder
  • Bedre vilkår for børn af indsatte
  • Ordentlige vilkår for sundhedsmæssig bistand til dømte og behandling, samt misbrugsbehandling
  • Nordatlantisk samarbejde og udvikling.

Opgaverne varetages i tæt samspil med dine kollegaer i Koncern Kriminalitetsforebyggelse, de øvrige enheder i Direktoratet for kriminalforsorgen og de regionale kriminalforsorgsområder med tilhørende institutioner samt andre myndigheder

Om dig
Du skal som enhedsleder i Koncern Kriminalitetsforebyggelse være resultatorienteret med gode samarbejds- og kommunikationsevner. Du skal især have lyst til og trives med at bedrive nærværende ledelse og give medarbejdere faglig sparring – også på områder, hvor de ofte er mere vidende end dig om den faglige materie. Du er derfor en lyttende og inddragende leder med blik for at sætte forskellige fagligheder i spil om opgaveløsningen. Du delegerer og er tilgængelig for sparring og har et stærkt fokus på at bidrage til implementering af både politiske og organisatoriske tiltag.

Vi forventer, at du har en akademisk uddannelse eller tilsvarende. Vi ser gerne, at du har erfaring fra en politisk styret organisation og har en faglig baggrund eller erfaring, der er relevant for opgaven i Koncern Kriminalitetsforebyggelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring med ledelse, ligesom det det er en fordel, hvis du har kendskab til kriminalforsorgen indefra eller som samarbejdspartner.

Om Koncern Kriminalitetsforebyggelse
Koncern Kriminalitetsforebyggelse er en del af Center for Straffuldbyrdelse i Direktoratet for kriminalforsorgen. Vi består af 30 medarbejdere, der for tiden er organiseret i to enheder med hver deres enhedsleder. Enhederne håndterer henholdsvis klientforløb, myndighedssamarbejde, beskæftigelse og uddannelse samt behandling og indsatser.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker som chefkonsulent med personaleledelse i henhold til gældende overenskomst mellem staten og AC for akademikere i staten. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Stillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat snarest muligt.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen.

Tjenestestedet er Direktoratet for kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte chef for Koncern Kriminalitetsforebyggelse Lea Holst Reenberg på telefon 7255 4601 eller enhedsleder Mette Juul Jensen på telefon 7255 4654.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest 7. november 2022.

Vi forventer at holde samtaler i uge 45 og 46.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en evt. samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Mandag den 07. november 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0