Erfaren PMO til [xxxxx]s største og vigtigste digitaliseringsprojekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Brænder du for at levere værdi til en samfundskritisk organisation? Kan du understøtte sikker styring af et strategisk og komplekst digitaliseringsprojekt? Vil du være med til at etablere en faglig stærk PMO-funktion i Kriminalforsorgens største og vigtigste digitaliseringsprojekt i en politisk styret organisation med 4.500 medarbejdere? Så har du chancen for at søge en attraktiv stilling i Kriminalforsorgen og indgå i den daglige projektstyring i et parløb med den overordnede projektleder.

Velkommen til Kriminalforsorgen
Som en del af Justitsministeriets koncern indgår Kriminalforsorgen i straffesagskæden. Hver dag bidrager vi til, at Danmark er trygt og sikkert ved at fuldbyrde de domme, som
domstolene fastsætter, og motivere klienter til et liv uden kriminalitet. Vi er en stor og spændende, samfundsbærende organisation med en række decentrale institutioner.

Kerneopgaven i Kriminalforsorgen understøttes i dag af Klientsystemet, som udgør organisationens klientsagsbehandlingssystem. Klientsystemet skal udskiftes over den kommende årrække for at understøtte den fremtidige digitalisering af Kriminalforsorgen. Gennemførelsen af projektet er derfor en strategisk hjørnesten for organisationen.

Stillingen som PMO er placeret i det nyoprettede kontor for Projekter og Portefølje, der har ansvar for at drive større forretningsvendte digitaliseringsprojekter og for at sikre et tværgående blik på den samlede it-portefølje. Din dagligdag vil være i projektet om udskiftning af Klientsystemet, men du indgår i et fagligt fællesskab i kontor for Projekter og Portefølje.

Projekt- og porteføljekontoret ligger i Center for IT og Digitalisering, der er ét af fire centre i Direktoratet for Kriminalforsorgen. Center for IT og Digitalisering består af fem kontorer og en centerstab med ca. 90 medarbejdere, der tilsammen driver og udvikler de mange systemer, der understøtter Kriminalforsorgens kerneopgaver og understøtter et højt niveau af databeskyttelse og informationssikkerhed. Arbejdet foregår i et tæt samspil mellem medarbejdere og ledere både internt i centret og med resten af Kriminalforsorgen.

En nøglespiller i styring af projektet
Du vil få ansvaret for etablering af PMO-funktionen og de løbende PMO-opgaver i Kriminalforsorgens største og vigtigste digitaliseringsprojekt, der skal sikre lukningen af klientsystemet og skabe fundamentet for at digitalisere Kriminalforsorgens kerneopgaver. Du vil samtidig være den overordnede projektleders højre hånd og få et selvstændigt ansvar ift. at indgå i den daglige styring af projektet. En af dine første opgaver vil være at indgå i mobiliseringen af projektet.

I dit daglige virke vil du få ansvar for sammen med den overordnede projektleder, at understøtte styringen af de enkelte spor i projektet og hjælpe med koordination og kommunikation internt i projektet og eksternt i både Kriminalforsorgen, departementet, Digitaliseringsstyrelsen og Statens It-råd.

Du får et særligt ansvar for at sikre, at der udarbejdes styrings- og beslutningsmateriale, og at projektets væsentligste risici identificeres og mitigeres, så projektet kan holde den fornødne fremdrift og levere de aftalte leverancer. Du skal desuden navigere i omskiftelige krav fra omverdenen og understøtte kommunikation med de væsentligste interessenter som styregrupper, business owners, projektdeltagere og CIDs chefgruppe.

PMO-funktionen i projektet vil blive tilknyttet én yderligere PMO-ressource. I vil indgå i et tæt samarbejde med kollegaer i Projekter og Portefølje, der har ansvar for den tværgående it-portefølje og etablering af project excellence i Center for IT og Digitalisering.

Du har erfaring med styring af digitaliseringsprojekter og fra PMO-funktioner
Du motiveres af at arbejde med digitaliseringsprojekter, der har politisk fokus, mange interessenter og skal håndtere komplekse udfordringer. Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse på kandidatniveau og har betydelig erfaring med styring af digitaliseringsprojekter og fra en PMO-funktion i en offentlig organisation, hvor du har arbejdet med Statens it-projektmodel. Du er bekendt med og eventuelt certificeret inden for nogle af de traditionelle projektledelsesmetoder eksempelvis Prince2 eller IPMA.

Som person er du:

  • Professionel, kvalitetsbevidst og detaljeorienteret
  • Ambitiøs samt resultat- og serviceorienteret
  • Analytisk, velstruktureret og kan håndtere flere opgaver på én gang

Din faglige udvikling er vigtig for os, så vi ser gerne, at du har lyst til at udvikle dig i stillingen og dine opgaver vil løbende blive tilpasset med henblik på at sikre den fortsatte udvikling.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et usædvanlig spændende job i en samfundskritisk og ambitiøs organisation i udvikling med en bred vifte af opgaver og projekter, et godt arbejdsmiljø, en god omgangstone og dedikerede dygtige kolleger.

Du får en afvekslende arbejdsdag med en blanding af planlagte opgaver og af og til akutte opgaver, der kræver hurtig omstilling og indsats. Vi stiller krav til hinanden og hjælper hinanden, til vi i fælleskab er i mål med opgaven. Derudover sætter vi pris på vores faglige miljø og har fokus på et godt tværgående samarbejde.

Vores arbejdsplads er centralt beliggende på Christianshavn tæt på metro og Inderhavnsbroen.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til overenskomsten for akademikere i staten som enten special- eller chefkonsulent. Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat i henhold til Finansministeriets overenskomst med HK/STAT og OAO-S-fællesoverenskomsten. Der vil herudover være mulighed for at forhandle tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2023.

Ansættelsesområdet er Direktoratet for Kriminalforsorgen.
Arbejdsstedet er Direktoratet for Kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde din sikkerhedsgodkendelse gennem hele ansættelsen.

Yderligere oplysninger
Hvis du har brug for yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte chef for Projekter og Portefølje Christel Boëtius på telefon 72 55 44 98.

Samtaler forventes afholdt løbende, og de sidste samtaler afholdes d. 22. og 24. november.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en evt. samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 20. november 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris...

    Fri kontakt
    Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris' ”Heat & Brew”, København. Philip Morris, er i gang med en historisk omstilling af virksomheden, til i fremtiden at fokusere på røgfrie alternativer. Vi søger nu en deltidsmedarbejder til deres konceptbutik ”Heat & Brew” i Kronprinsensgade i København K.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. oktober 2024 2
6. oktober 2024 2
5. oktober 2024 2
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1