Studentermedhjælpere til Center for Institutionsdrift og Tilsyn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger studentermedhjælpere til Center for Institutionsdrift og Tilsyn (CIT), da vores nuværende dygtige studentermedhjælpere skal videre i studie- og arbejdsliv. Der er to ledige stillinger i team Jura og Institutionsledelse.

Om os

Team Jura og Institutionsledelse varetager en bred vifte af opgaver vedrørende ministeriets regler for de selvejende uddannelsesinstitutioner. Opgaverne omfatter blandt andet personalejuridisk vejledning, tilsyn med institutionernes vedtægter og chefløn, godkendelse af nye fri – og privatskoler, udstedelse af bekendtgørelser, cirkulærer og vejledende retningslinjer, svar på henvendelser og meget mere.

Om arbejdsopgaverne

Du vil blive involveret i en bred vifte af arbejdsopgaver, der primært omhandler institutionernes ledelse og personale. Du vil afhængigt af din egen profil og interessefelt bl.a. skulle arbejde med:

  • Rådgivning af Børne- og Undervisningsministeriets selvejende institutioner i fortolkningen af kollektive overenskomster og øvrige ansættelsesretlige spørgsmål.
  • Indsamling og bearbejdning af data om institutionerne og deres personale.
  • Forberedelse af og deltagelse i forhandlinger, mæglingsmøder faglige voldgifter i sager på vores område.
  • Bidrag til STUK’s tilsyn med de selvejende institutioner.
  • Bistå i sager om vedtægtsspørgsmål og godkendelse af nye fri – og privatskoler
  • Diverse ad hoc opgaver omkring forberedelse af sager og møder, referater, notater, udsendelser til institutionerne mv.


Vi tilbyder et stabilt job med et godt arbejdsmiljø

Det er vigtigt for os, at du har det godt og kan udvikle dig inden for dit fagområde. Vi har en kantine, hvor du kan få en lækker frokostbuffet hver dag. Vi har en aktiv personaleforening, som giver dig mulighed for alt fra fredagsbar, fester, forårsbanko og rundvisninger mv. Du vil få kompetente kolleger i et miljø, hvor vi vægter morgenmødet højt. Her vender vi dagens udfordringer og fordeler opgaver. Sammen afklarer vi eventuelle usikkerheder, inden vi alle går i gang med dagens opgaver. Når dagen byder på uventede opgaver, er teamlederen i nærheden til at hjælpe med at sikre, at opgaverne løses effektivt. Der er andre studentermedhjælpere i teamet at sparre med.

Om dig

Vi har to ledige stillinger.

Vi søger én student, som er stud.jur. samt én student, som er i gang med en relevant samfundsvidenskabelig videregående uddannelse såsom stud.scient.pol., stud.scient.adm., stud.merc.aud., stud.scient.soc. e.l.

Vi forventer, at du:

  • Er analytisk, struktureret og grundig i din opgavevaretagelse.
  • Kan formulere dig tydeligt i skrift og tale.
  • Har lyst til at arbejde i et politisk miljø, hvor opgaver til tider har korte frister, og altid skal koordineres.
  • Lægger vægt på det gode samarbejde og den gode stemning i arbejdsfællesskabet.


Derudover er det en fordel i forhold til stillingen med anden relevant samfundsvidenskabelig baggrund, at du:

  • Kan arbejde systematisk med store datamængder og har kompetencer i Excel på både bruger og programmeringsniveau eller har interesse for at lære det.


Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som studentermedhjælper efter relevant overenskomst på det statslige område.

Den ugentlige arbejdstid er 15 timer. Arbejdstiden tilrettelægges efter aftale, så det er foreneligt med styrelsens behov og dine studier.

Vi ønsker at besætte stillingerne snarest muligt.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Kirsten Overgaard Bach på telefon 21 43 40 44 eller per mail [email protected]. Du kan også læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet og Styrelsen for Undervisning og Kvalitet på vores hjemmeside uvm.dk.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest søndag den 20.11.2022. Du søger stillingen via vores hjemmeside uvm.dk/job. Vi forventer at holde samtaler løbende.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Vi understøtter ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle.

STUK beskæftiger ca. 480 medarbejdere i København og Holbæk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 20. november 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1