Studentermedhjælper med teknisk snilde til Folkeuniversitetet ca. 10 timer om ugen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Folkeuniversitetet i København søger en studerende, som kan hjælpe med en bred vifte af opgaver om aftenen og i weekender i relation til servicering af undervisere. Vi søger en selvstændigt arbejdende studerende, som kan fungere som problemløser, og som har teknisk snilde i forhold til AV-udstyr.

Opgaverne:

  • Hjælpe med tilslutning af pc til projektor, mikrofoner m.m., samt løse diverse praktiske udfordringer i forbindelse med forelæsninger og arrangementer på Studieskolen og i Læderstræde om aftenen og i weekender
  • Være repræsentant for Folkeuniversitetet og give tilbagemeldinger til sekretariatet
  • Lejlighedsvis hjælpe til med andre praktiske opgaver, f.eks. i forbindelse med arrangementer, hvor der indgår forplejning

Jobbet

Arbejdstiden er variabel, men udgør i gennemsnit ca. 10 timer pr. uge. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn efter overenskomst med HK. Arbejdstiden vil ligge fra kl. 17.45-20 på hverdage samt kl. 09.45-14 i udvalgte weekender i semesteret (februar-maj og september-december). Der vil være et oplæringsforløb i forbindelse med tiltrædelsen.

Om dig
Du kan være studerende, men det er ikke et krav. Vigtigst er, at du er indforstået med arbejdstiderne, og at du er handlekraftig, løsningsorienteret og god til at kommunikere med forskellige mennesker på en positiv og konstruktiv måde. Derudover har du teknisk snilde og er god til at holde overblik i stressede situationer.

Ansøgning:

Send en ansøgning + CV hurtigst muligt til [email protected] – vi holder samtaler løbende. Eventuelle spørgsmål kan rettes til kursusadministrator Charlotte Olsen på tlf. 35 32 87 10.

Folkeuniversitetet i København formidler videnskabens metoder og resultater til alle interesserede i samarbejde med Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet, Copenhagen Business School, samt hovedstadens museer og kulturinstitutioner. Vi er 8 fastansatte medarbejdere på sekretariatet og har tilknyttet ca. 700 forskere og undervisere. Undervisningen finder sted overalt i byen, mens sekretariatet har adresse i Læderstræde i Indre By. Læs mere på www.fukbh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Tirsdag den 17. januar 2023

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris...

    Fri kontakt
    Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris' ”Heat & Brew”, København. Philip Morris, er i gang med en historisk omstilling af virksomheden, til i fremtiden at fokusere på røgfrie alternativer. Vi søger nu en deltidsmedarbejder til deres konceptbutik ”Heat & Brew” i Kronprinsensgade i København K.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1