Studentermedhjælp til risikoanalyse af valutareserven og statsgælden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Job
Jobbet er i sektionen Risk Management, hvor vi har ansvaret for risikostyring af valutareserven og statens gæld. Vi understøtter Nationalbankens kerneområder med at sikre den faste kronekurs over for euroen og give staten de bedst mulige finansieringsvilkår. Risk Management er opdelt i to teams: Risk Modelling og Risk Control. Du vil i denne stilling blive en del af sidstnævnte team, som står for analyser af kredit- og likviditetsrisiko, implementering af lines, opfølgning på handler og udvikling af redskaber for Bank og Markeds Business Intelligence (BI). Sammen sørger vi for at sikre, at valutareserven er tilstrækkelig likvid til at kunne understøtte fastkurspolitikken, samtidig med at vi opnår det bedst mulige afkast.

I teamet Risk Control vil du bl.a. skulle arbejde med:

  • daglig validering af porteføljenøgletal og risikostyring på Nationalbankens og statens eksponeringer
  • ad hoc-analyser, både på egen hånd og i samarbejde med kolleger
  • overvågning af indgåede handler ud fra markedspriser og trends
  • udvikling af BI-løsninger og kontroller i R og SQL.

Vi lægger vægt på at give dig de bedste forudsætninger for en god start gennem grundig sidemandsoplæring og mulighed for kurser i programmering.

Vi tilbyder
Et fagligt stimulerende studiejob med mulighed for at få praktisk erfaring inden for risikostyring i en særlig institution i den finansielle sektor. Du vil arbejde tæt sammen med vores tre dygtige studentermedhjælpere og de syv fuldtidskolleger i teamet og desuden have en stor kontaktflade med andre i banken, eksempelvis front office og back office. Når du har opnået noget erfaring og er blevet fortrolig med teamets driftsopgaver, vil du få mulighed for at arbejde med udviklingsopgaver og analyser, hvor du i høj grad selv kan påvirke opgaveløsning og problemformulering.

Vi lægger vægt på samarbejde og en åben og ærlig dialog, hvor vi løbende hjælper hinanden med opgaverne. Her lægger vi stor vægt på en uformel og direkte omgangstone med fokus på feedback og personlig udvikling, så vi løbende kan forbedre os. Vores opgaver kræver, at vi alle tager et stort ansvar, og at vi har stor tillid til hinanden. Du bliver desuden en del af Nationalbankens studenternetværk, som mødes på tværs af de forskellige afdelinger til både faglige og sociale arrangementer. Din arbejdstid er som udgangspunkt 15 timer om ugen og kan tilpasses i forhold til undervisning og eksamensperioder. Du skal kunne dække morgenvagten fra kl. 8 minimum to dage om ugen, hvor du bl.a. skal hjælpe med at validere porteføljedata.

Din profil
Vi forestiller os, at du har fuldført mindst to år af en relevant uddannelse (matematik-økonomi/HA (mat.), polit./oecon./HA, matematik/IT og finansiering eller lignende) med gode resultater.

Vi lægger vægt på, at du udviser engagement og har interesse for de finansielle markeder. Det er vigtigt, at du er grundig og systematisk og går til dine opgaver med nysgerrighed. Du skal have interesse for at arbejde med programmering og data. Hvis du ikke i forvejen har kendskab til R og SQL, har du mulighed for at lære det. Vi arbejder sammen og lægger vægt på fleksibilitet og hjælpsomhed i opgaveløsningen, og vi forventer det samme af dig. Som person har du et højt engagement og er resultatorienteret og bevidst om, at et godt samarbejde giver det bedste resultat.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Schrøder, Head of Risk Control, tlf. 3363 6122 eller [email protected]. Oplysninger om ansættelsesvilkår kan fås hos HR-partner Dorte Kvisgaard, tlf. 3363 6511 eller [email protected].


Ansøgning
Vi har gjort det nemt for dig at søge stillingen. Du skal blot uploade dit CV eller din LinkedIn-profil samt relevante eksamensudtræk. Derudover har du mulighed for at skrive en kort motivation i et tekstfelt, når du ansøger. Ansøgningsfristen er den 22. januar 2023.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1