Skarp analyse- og vidensperson til Kontor for trivsel og særlige elevgrupper

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - København K

Ønsker du at være med til at sætte rammen for specialundervisning og de særlige tilrettelagte ungdomsuddannelser? Har du lyst til at arbejde med analyser og undersøgelser, samt at alle elever får det bedste skoletilbud? Så vil vi gerne høre fra dig.

Om opgaverne

Du bliver en del af et mindre team af medarbejdere, som frem mod 2025 skal bruge hovedparten af deres arbejdstid på at udarbejde et fagligt grundlag for, hvordan fremtidens specialundervisning, STU og særlige gymnasieklasser kan udvikles. Vi står derfor foran en række undersøgelser og analyser samt inddragelse af eksperter og praktikere.

Eksempler på arbejdsopgaver kan være:

  • Projektledelse og politikerbetjening.
  • Kortlægning, undersøgelser og analyser fx via eksisterende data, desk-research, surveys, interviews og casestudier. Det kan fx være af støtteformer, specialundervisningstilbud og særligt tilrettelagte ungdomsuddannelser eller vidensoverblik om elever og unge med særlige undervisningsbehov.
  • Samarbejde og leverandørstyring af undersøgelser, der gennemføres af eksterne leverandører.
  • Kommunikationsopgaver, herunder afrapportering mv.
  • Inddragelse af praktikere og eksperter mhp. at sikre det bedst mulige grundlag for den politiske stillingtagen.

Du bliver en del af et fagligt stærkt miljø. Det er en af ambitionerne i centeret, at vi sammen skal blive endnu dygtigere til stå på den aktuelt bedste viden, hvorfor der også vil være opgaver i forhold til at medudvikle centerets samlede vidensgrundlag. Du kommer også til at arbejde tæt sammen med medarbejdere i hele Børne- og Undervisningsministeriets koncern, herunder afdeling for ungdoms- og voksenuddannelser.

Om dig

Vi søger en medarbejder som har erfaring og viden med undersøgelser og vidensoverblik, og som har en stor interesse for, hvordan vi skaber de bedste rammer for fremtidens specialundervisning og undervisning på STU og særlige gymnasiale klasser. Vi forestiller os, at du har en samfundsvidenskabelig eller pædagogisk kandidat- eller forskeruddannelse (for eksempel inden for økonomi, statskundskab, sociologi eller pædagogik).

Vi lægger vægt på, at du har:

  • Politisk forståelse og tæft.
  • Stærke metodiske kompetencer – både kvantitative og kvalitative metoder.
  • Gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner.
  • En selvstændig, struktureret og omhyggelig arbejdsform med fokus på resultater.
  • Gode samarbejdsevner.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til børne- og uddannelsesområdet.

Om os

Kontor for trivsel og særlige elevgrupper er en del af Center for Grundskoler i Børne- og Undervisningsministeriet.

Center for Grundskoler i Børne- og Undervisningsministeriets departement arbejder med politikudvikling og den løbende politiske betjening af minister og Folketinget på grundskoleområdet. Centeret har en central funktion i politikudvikling og igangsættelse af nye initiativer på grundskoleområdet – og har også ansvar for folkeskoleloven, friskoleloven og lov om efterskoler og frie fagskoler. Endvidere sekretariatsbetjener centeret udvalg og ekspertgrupper mv.

Grundskoleområdet fylder meget både politisk og i medierne, og centeret har derfor mange løbende ad hoc opgaver, som giver et spændende arbejdsmiljø med en kombination af dag-til-dag ministerbetjening og større politiske udspil og udviklingsarbejde. Dette skal udbygges med et styrket arbejde med viden og analyse.

Centeret ledes af tre kontorchefer og samlet bliver vi ca. 35-38 medarbejdere efter udvidelsen af centeret.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent efter fællesoverenskomsten for akademikere i staten. Der kan være mulighed for at forhandle tillæg afhængigt af dine kvalifikationer

Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt og senest pr. 1. marts 2022.

Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer pr. uge.

Ansættelsesstedet er Frederiksholms Kanal 25, 1220 København K.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Anna Sofie Weigaard Jørgensen på telefon 3392 5429.

Du kan også læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside www.uvm.dk.

Sådan søger du

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest søndag den 22. januar 2022. Du søger stillingen ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side af opslaget.

Vi forventer, at der vil være to samtalerunder, hvor der også vil være en case til en af samtalerne. Første samtalerunde gennemføres den 25. januar, mens anden samtale afholdes den 30. januar. Det forventes, at der vil være en case til anden samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 22. januar 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0