Chef for [xxxxx]s Musik og Underholdning i Haven

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

-- Chef for Tivolis Musik og Underholdning i Haven

-- Underholdningen i Haven er en afdeling i Tivoli under direktørområdet Kultur. Chefen for Underholdning i Haven indgår i kulturdirektørens chefgruppe og vil have tæt samarbejde med chefer og medarbejdere fra mange andre afdelinger i Tivoli, da rytmisk musik, festivaler og events m.m. er en meget synlig og central del af Tivolis program for gæsterne.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder

  • Strategisk og daglig ledelse af Underholdning i Haven
  • Booking af koncerter i samarbejde med afdelingens musikmedarbejdere
  • Kvalitetssikring og løbende sparring om afdelingens projekter
  • Budget og økonomiopfølgning for afdelingen
  • Koordinering med kulturdirektøren, de andre afdelinger i Kultur og med Tivolis øvrige organisation

Dine vigtigste kvalifikationer

  • Flere års erfaring med ledelse af personale og projekter
  • Dybt kendskab til den rytmiske musikbranche og booking af koncerter
  • Styr på administration og økonomi
  • Stærk kommerciel og kunstnerisk sans
  • God til at samarbejde og finde både kreative og pragmatiske løsninger

Øvrige forventninger til dig
Tivoli er en forlystelsespark og en betydningsfuld dansk kulturinstitution med 180 års historie med et varieret udbud af kulturelle tilbud til Havens p.t. fire millioner årlige gæster. Vi søger derfor en chef med bred interesse for kultur og underholdning og lyst til at styrke Tivolis profil som populært koncert- og oplevelsesvenue for alle slags gæster. Desuden er det vigtigt at have sans for Tivolis traditioner, men også kreativ evne og drive til at udvikle nyt.

Tivoli er en børsnoteret virksomhed med mange forskellige forretningsben og aktivitetstyper. Chefen skal derfor være god til at prissætte og forhandle aftaler og til at samarbejde med forskellige faggrupper i virksomheden om at realisere visioner og konkrete planer.

Tivoli som arbejdsplads - Hvad tilbyder vi?
Som chef for Underholdning i Haven får du en usædvanlig arbejdsplads i historiske, eventyrlige rammer med dedikerede kolleger i Kultur og i resten af Tivoli. Du får din daglige gang på H.C. Andersen Slottet og ude i Haven, og du kommer til at sætte dit præg på mange af de mest synlige og populære aktiviteter i Haven for alle aldersgrupper.

Om Underholdning i Haven
Afdelingen består af 12 projektledere, koordinatorer m.m. foruden chefen og timelønnede. Medarbejderne i afdelingen arbejder tæt sammen og kombinerer deres styrker inden for planlægning, kunstnerisk udvikling og praktisk afvikling. Samarbejdet med resten af Tivoli står også centralt.

Underholdning i Haven er en af fem afdelinger i Kultur, og chefen refererer til kulturdirektør Frederik Wiedemann.

Afdelingen har program- og projektansvar for Fredagsrock og Havefest, som besøges af omkring 400.000 gæster om året; koncerter med Tivolis jazzensemble, Big Band m.m.; Lørdagshits og Syng Med-koncerter; MINT med nyere navne; Tivolis Have- & Blomsterfestival og Tivoli Food Festival; en lang række events med partnere inden for især musik, sang og dans; store fejringer; Rasmus Klumps aktiviteter i Haven; performere i scary houses m.m. og Tivolis undervisningsaktiviteter.

Er det noget for dig eller kender du Tivolis kommende chef for musik og underholdning?
Så send endelig din ansøgning afsted allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og glæder os til at modtage din!

Hos os er dit engagement og dine evner det vigtigste – ikke dit efternavn, køn eller alder – uanset hvem vi er, eller hvad vi arbejder med, er vi alle lige vigtige i forhold til at få gyngerne og karrusellerne til at svinge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Mandag den 27. november 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0