1-2 talstærke fuldmægtige til arbejdet med økonomi, politik og styring på gymnasieområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du lyst til at bidrage til at sikre et solidt økonomisk og analytisk grundlag for ministerbetjeningen og politikudviklingen på gymnasieområdet? Vil du være med til at skabe klare rammer for centrets kerneopgaver? Så har vi en stilling til dig i Center for Økonomisk Politik og Styring.

Vi arbejder for at sikre økonomisk stærke uddannelser

I Børne- og Undervisningsministeriets departement arbejder vi tæt sammen om at omsætte regeringens politik til økonomisk bæredygtige og virkningsfulde løsninger. Alt sammen for at sikre de bedste og stærkeste uddannelser til børn, unge og voksne.

I Center for Økonomisk Politik og Styring har vi det overordnede ansvar for, at politiske beslutninger og prioriteringer baserer sig på et solidt økonomisk grundlag - og for at sikre økonomisk sunde uddannelsesinstitutioner. Det gælder fx i forbindelse med politiske udspil og forhandlinger samt i den daglige betjening af minister, Folketing og presse. Vi arbejder bl.a. med politikudvikling, uddannelsespolitiske analyser, finanslov og økonomisk styring af fri- og privatskoler, efterskoler, gymnasier, erhvervsskoler samt andre ungdoms- og voksenuddannelser. Samlet set har vi i centeret ansvar for mere end 35 mia. kr. på finansloven.

I centeret er vi ca. 20 dygtige og engagerede medarbejdere, der er organiseret i tre teams under ledelse af to kontorchefer. Vi er en blanding af nyuddannede og erfarne ansatte, der er gode til at have det sjovt og sparre med hinanden.

Om arbejdsopgaverne

Vi tilbyder et job i et dynamisk miljø med mulighed for at udvikle din faglighed såvel som din politiske og procesmæssige forståelse.

Du vil sammen med en kollega løse forskellige opgaver på gymnasieområdet. Du vil desuden varetage forskellige opgaver af mere tværgående karakter relateret til styringen af uddannelsesinstitutionerne. Dine konkrete opgaver vil blive sammensat på baggrund af dine kompetencer og erfaring, men kan fx være:

  • økonomiske beregninger og vurderinger til brug for nye politiske forslag,
  • koordinering af større politiske opgaver og projekter med kollegaer i departementet, i ministeriets styrelser og i andre ministerier,
  • udarbejdelse af finansloven, herunder bl.a. økonomi- og aktivitetsfremskrivninger af fx antallet af elever,
  • analyser af gymnasiernes økonomiske og styringsmæssige rammevilkår, fx til brug for prioriteringsoplæg, og
  • ministerbetjening, fx i forbindelse med politikudvikling, svar til Folketinget og forberedelse af politiske forhandlinger.


Om dig

Vi forestiller os, at du er nyuddannet eller har et par års erfaring. Du motiveres af at arbejde med uddannelsespolitik, økonomi og styring i et politisk miljø tæt på Christiansborg. Du har en relevant samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse (fx cand.polit., cand.oecon., cand.scient.pol. eller cand.scient.soc.).

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • har flair for tal og økonomi kombineret med politisk interesse,
  • er god til Excel eller er indstillet på at blive det,
  • har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner, herunder kan formidle komplekse tal og analyser på en let forståelig måde,
  • kan bringe analyser i spil i en politisk kontekst,
  • har en selvstændig, struktureret og samarbejdende arbejdsform samt
  • trives i et miljø med vekslen mellem opgaver med korte deadlines og højt tempo samt længerevarende drifts- og analyseopgaver.


Løn- og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer pr. uge. Du vil blive ansat som fuldmægtig efter fællesoverenskomst for akademikere i staten. Der kan være mulighed for at forhandle tillæg afhængigt af dine kvalifikationer.

Ansættelsesstedet er Frederiksholms Kanal 25, 1220 København K.

Ansættelsen er snarest muligt og senest pr. 1. marts 2023.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Louise Stibolt Westh på telefon 2014 6692 eller teamkoordinator Frederik Bitz Møller på telefon 2163 8628.

Du kan også læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside www.uvm.dk.

Sådan søger du
Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest søndag den 7. januar 2024. Vi forventer at holde samtaler i uge 2-3.

Du kan i forbindelse med ansættelsesforløbet blive bedt om at løse en case, som vil indgå som en del af den samlede vurdering. Hvis det bliver aktuelt, modtager du yderligere oplysninger herom.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 07. januar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0