Generalister til arbejde med cirkulær økonomi og EU søges til Miljøministeriets departement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du arbejde med vigtige grønne dagsordener, der bidrager til omstillingen til en cirkulær økonomi? Og vil du arbejde tæt på de politiske beslutningsprocesser i Danmark og EU? Så har vi stillingen til dig.

Hvem er vi?
Vi søger generalister til kontoret for Cirkulær Økonomi i Miljøministeriets departement, hvor vi arbejder med at fremme en bedre udnyttelse af vores naturressourcer, herunder at sikre affaldsforebyggelse, bedre produktdesign, mere genbrug af vores produkter og bedre genanvendelse og håndtering af vores affald. I kontoret arbejder vi med vigtige grønne dagsordener, der alle bidrager til omstillingen til en cirkulær økonomi både nationalt, på EU-niveau og internationalt, og vi kan garantere et spændende fagligt miljø. Vi arbejder på tværs af mange fagligheder og samarbejder med en lang række ministerier og interessenter for at finde løsninger i fællesskab. Vi lægger stor vægt på at samarbejde på tværs om de gode løsninger og et godt og givende arbejdsmiljø med plads til et godt grin.

Eksempler på opgaver i kontoret er ministerbetjening, forberedelse og udmøntning af politiske aftaler. Endvidere løfter vi store opgaver som implementering og forhandlinger af EU-direktiver og -forordninger. Her kan blandt meget andet nævnes emballageforordningen og ecodesignforordningen.

Endvidere er ministeriet i fuld gang med at planlægge det forestående danske EU-formandskab, som løber af stablen i andet halvår af 2025. EU-formandskabet i 2025 er en rigtig spændende og udfordrende opgave, som vi ser meget frem til at bidrage til, da cirkulær økonomi forventer at blive et område, der kommer til at fylde på dagsordenen.

Vores forventninger til dig
Vi søger en kollega, som trives i et udviklende arbejdsmiljø med høj faglighed og fokus på teambaseret opgaveløsning. Det er en fordel, hvis du har relevant erhvervserfaring, men nyuddannede kan også komme i betragtning til stillingerne. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forventer, at du kan sætte hak ved:

  • Stærk faglighed. Du har en samfundsfaglig eller anden relevant kandidatuddannelse, er talstærk, idérig og god til at omsætte din viden til handling i politiske processer. Du har meget gerne kendskab til eller interesse i ressource- og affaldssektoren og reguleringen heraf.
  • God til at styre processer. Du er velstruktureret, bevarer overblikket i en omskiftelig arbejdsdag og har godt styr på dine opgaver og processer.
  • Stærke samarbejdsevner. Du er opsøgende og god til at inddrage og samarbejde med kollegaer, styrelser, ministerier og organisationer. Og du synes, det er spændende at samarbejde med andre fagligheder for at finde løsninger på politiske problemstillinger.
  • God formidler. Du kan kommunikere på modtagerens præmisser, og du er god til at formidle komplekse problemstillinger og løsningsmodeller i et klart og forståeligt sprog både på dansk og engelsk.

Hvad kommer du især til at arbejde med?
Du vil blive en del af et kontor med cirka 35 medarbejdere, der arbejder med alle aspekter inden for cirkulær økonomi fra det affald der deponeres til det affald der aldrig produceres. Du kommer til at bidrage til politikudviklingen inden for den cirkulære økonomi i et eller flere af kontorets fire teams. Dine konkrete opgaver vil afhænge af din faglighed og erfaring.

Vi arbejder med opgaver, der ofte nyder stor politisk bevågenhed og har mange interessenter. Du skal derfor se det som en spændende udfordring at arbejde i krydsfeltet mellem faglighed, politik og interessenter. Dine arbejdsopgaver vil dække alt fra den faglige idéudvikling, projektstyring og interessentinddragelse over politik- og regeludvikling og det interministerielle samarbejde på Slotsholmen til ministerbetjening og bidrag til pressehåndtering.

Hver dag kan byde på nye problemstillinger, hvor du skal være parat til at gribe nye opgaver og sætte din faglighed i spil i forskellige kontekster. Din arbejdsdag vil derfor være omskiftelig i opgaver og karakter.

Vi har et godt arbejdsmiljø med gode muligheder for at videreudvikle dine faglige kompetencer i tæt samspil med dygtige chefer og kolleger. Du har gode muligheder for at påvirke dine arbejdsopgaver og stor indflydelse på din opgaveløsning. Der er gensidig fleksibilitet i planlægningen af arbejdsudførslen med mulighed for hjemmearbejde efter aftale, alt efter hvad opgaverne tillader.

Dine løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes på fuld tid som fuldmægtig eller konsulent i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten).

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Miljøministeriets departementet, Frederiksholms Kanal 26, 1220 København K.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at ringe til kontorchef Nina Espegård Hassel på tlf. 24 83 63 79 eller kontorchef Kasper Rise på tlf. 93 59 71 58.

Du kan læse mere om karriere og Miljøministeriets departement på vores hjemmeside www.mim.dk.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, eksamensbevis fra bachelor- og kandidatuddannelse inkl. karakterer m.m. senest søndag den 18. august 2024.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 34. Der vil i forbindelse med samtalen skulle løses en case hjemmefra af en times varighed.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 18. august 2024

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København K over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0