Socialkonsulent Boas Nørrebro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Socialkonsulent Boas Nørrebro


Engageret og fleksibel socialkonsulent søges til et barselsvikariat på botilbud til beboere med autismespektrum forstyrrelser.


Vi søger en socialkonsulent som kan indgå i et vikariat som er en fuldtidsstilling fra d. 1. oktober og muligvis før. Vikariatet vil løbe over mindst 10 mdr.

Kan du samarbejde med voksne med autismespektrum forstyrrelser og psykiatriske tillægsdiagnoser i alderen 18-40 år? Trives du med selvledelse og brænder du for at gøre en forskel for andre? Så er du måske vores nye kollega.

BOAS Nørrebro er en afdeling under Den Sociale Udviklingsfond (SUF), som er en nonprofit, almennyttig fond der er landsdækkende med ca. 27 afdelinger. Vi er en organisation med mange medmenneskelige værdier, der afspejler sig i vores hverdag, hvor vores faglighed i høj grad understøttes gennem supervision og uddannelse. Du kan læse mere om SUF og vores afdeling på www.suf.dk.

Vi er et mindre botilbud, beliggende på Nørrebro i København for 17 beboere med ASF, hvoraf flere af beboerne har psykiatriske tillægsdiagnoser som ADHD, angst og depression. Mange af beboerne kommer direkte hjemmefra, og andre har været tidligere anbragt og kæmper med komplekse problemstillinger.

Som socialkonsulent, skal du i et tæt samarbejde med beboeren, udvikle beboerens kompetencer, til at kunne klare sig selvstændigt i alle livets forhold. Vores beboere bor i egne lejligheder og har adgang til vores fælleslokale. I BOAS Nørrebro er vi 7 socialkonsulenter, 3 pædagogiske ansatte og en leder.

Jobbet

Du bliver tilknyttet et team, som har ansvaret for 5-7 beboere. Du skal arbejde i beboernes hjem, i vores fælleslokaler og nærmiljøet. I et samarbejde med beboerne, skal du sikre et trygt og udviklende miljø, hvor du koordinerer den tværfaglige indsats. Her skal du samarbejde med pårørende og samarbejdspartnere.

Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du skal være indstillet på og have mulighed for at arbejde på skæve tidspunkter, der er tilpasset beboernes liv og aktiviteterne i huset. Som udgangspunkt er vi til rådighed 24/7, og din telefon er døgnåben for de beboere, som du er støtteperson for. Herudover har vi planlagte rådighedsvagter, hvor vi skiftevis dækker alle 17 unge året rundt.

Vi kan særligt tilbyde:

  • En spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor ikke to dage er ens
  • Engagerede og fagligt ambitiøse kolleger, som også har det sjovt
  • Stor mulighed for at tilrettelægge din egen arbejdstid men også være en del af et team
  • Supervision, efteruddannelse og temadage
  • Mulighed for at få indflydelse på afdelingens udvikling
  • Gode pensions- og ansættelsesforhold

Hvad tænker vi om dig?

  • Du er engageret i dit arbejde. Du er reflekterende, rummelig og har lyst til faglig udvikling og vidensdeling med dit omgivende team. Du indgår naturligt i et forpligtende kollegialt fællesskab og har interesse i egen og teamets trivsel i – en til tider – travl hverdag.
  • Du trives med at være selvledende og tager ansvar for de fælles opgaver i afdelingen.
  • Du kan prioritere din tid og opgaver og du arbejder med dem målrettet og struktureret.
  • Du ved hvor vigtigt det er, at både du og teamet spiller hinanden gode – og bruger hinandens viden, erfaring og potentialer.
  • En af dine spidskompetencer er, at du prioriterer din tid samt dine opgaver og du arbejder målrettet og struktureret

Din faglighed

  • Vi er meget optaget af kvalitet i vores praksis og arbejder løbende med udvikling af den individuelle faglighed og brugen af fagligheden i makkerpar, team m.v. Det er derfor en forudsætning, at du har en relevant socialfaglig uddannelse med en bred pædagogisk og/eller psykiatrisk erfaring på minimum bachelorniveau.
  • Vi er åbne over for nyuddannede med den rette personlige profil.
  • Du er metodisk skarp og har erfaring med at anvende og dokumentere den aktivt i dit arbejde.
  • BOAS Nørrebro leverer en indsats, der er effektiv, veldokumenteret og skræddersyet den enkelte. Dine skriftlige færdigheder skal derfor falde flydende og nuanceret og du skal kunne formulere din faglighed og metode forholdsvist let. Du ser sammenhængen mellem anvendelse af faglighed og dokumentation, og det, at dele din viden med kollegerne som det fundamentale i funktionen?
  • Du har gerne erfaring med metoder og tilgange som eksempelvis den anerkendende og motiverende tilgang, den narrative tilgang, opsætte struktur, relations arbejde samt kognitive behandlingsformer.

Ansøgning og samtaler:

Kan du se dig selv i dette skønne job med gode kolleger, kan du læse mere om BOAS Nørrebro og BOAS Hovedstaden på www.suf.dk og i www.tilbudsportalen.dk.

Har du flere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Eva garde på tlf. 30844602 efter den 5. august.

Send os din ansøgning senest d. 23.8-20. Kl. 12. Ansøgning sendes via nedenstående link.

Vi forventer at holde samtalerunde mandag d. 26.8-20 Udvalgte kandidater fra første samtale, kan forvente anden samtalerunde med beboerne d. 27.8


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København N over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 28
18. september 2024 27
17. september 2024 24
16. september 2024 26
15. september 2024 23
14. september 2024 23
13. september 2024 23
12. september 2024 22
11. september 2024 22
10. september 2024 23
9. september 2024 22
8. september 2024 21
7. september 2024 21
6. september 2024 21
5. september 2024 24
4. september 2024 25
3. september 2024 23
2. september 2024 25
1. september 2024 25
31. august 2024 25
30. august 2024 26
29. august 2024 29
28. august 2024 27
27. august 2024 27
26. august 2024 26
25. august 2024 26
24. august 2024 26
23. august 2024 28
22. august 2024 28
21. august 2024 25
20. august 2024 23