Institutchef for Terapeut- og Jordemoderuddannelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Vi søger en institutchef, som har solid ledererfaring og brænder for uddannelse af unge mennesker. Du skal stå i spidsen for fire forskellige uddannelser, og det er derfor vigtigt, at du har evnen til at strukturere og bevare overblikket i en hverdag, hvor nye dagsordener hele tiden opstår, hvor opgaveporteføljen er kompleks og hvor du står over for mange modsatrettede interesser. Det er afgørende, at du er god til at indgå i relationer og kan skabe følgeskab samt, at du hviler i din egen lederrolle med modet til at kunne træffe de rigtige beslutninger.

Som institutchef for Terapeut- og Jordemoderuddannelser (ITJ) kommer du sammen med resten af Københavns Professionshøjskole (KP) til at tage aktivt del i at løse de udfordringer, vi som organisation står over for i relation til at varetage uddannelsen af fremtidens velfærdsprofessionelle og bidrage til udviklingen af deres professioner. Nøglen til at realisere vores ambitioner ligger i vores strategiske pejlemærke, - at vi som ét samlet KP skal være ’fælles om fremragende undervisning’. Som institutchef skal du gå forrest på dit eget institut, og i et tæt samarbejde med dine ledere og medarbejdere skal du sikre, at de strategiske indsatser kommer til at leve ude i alle faglige miljøer og bliver kulturskabende for den måde, hvorpå vi på KP skaber uddannelse sammen med vores studerende.

Du har ledelsesansvar for fem uddannelsesledere, og instituttet har cirka 130 medarbejdere. Du refererer til dekanen for Det Sundhedsfaglige Fakultet og indgår i fakultetsledelsen sammen med to chefkollegaer.

Om jobbet
Kernen i dit job er, gennem dine ledere, at sikre en fortsat høj faglig kvalitet af instituttets grunduddannelser samt forsknings- og udviklingsindsatser. Vi skal tage tegn af omverdenens behov således, at vores dimittender matcher de krav, der stilles til fremtidens sundhedsvæsen. Lige nu er de væsentligste dagsordner: Faldet i antallet af ansøgere til velfærdsuddannelserne, manglen på kompetencer i sundhedsvæsenet, udflytning af uddannelsespladser samt sikring af et godt arbejdsmiljø og stærkt arbejdsfællesskab på instituttet.

Dit ledelsesansvar omfatter strategiske, faglige, økonomiske, kvalitets- og driftsmæssige opgaver.

Dine vigtigste fokusområder er:

  • At bidrage til realiseringen af KP’s ambitiøse strategi ’Fælles om fremragende undervisning’ ved at sætte tydelig retning og følge de strategiske indsatser til dørs sammen med din ledergruppe og gennem inddragelse af medarbejderne i hele instituttet
  • At tegne instituttets uddannelser samt forsknings- og udviklingsindsatser både indadtil og i forhold til omverdenen, herunder varetage samarbejdet med eksterne interessenter omkring uddannelsernes udvikling, finansieringen af forskningsprojekter m.v.
  • At lede uddannelserne gennem de fem ledere, blandt andet ved at have fokus på et velfungerende arbejdsfællesskab i ledergruppen, der sammen tager ansvar for instituttets udvikling og sætter retning for underviserkollegiet. Grundlaget for ledelsen er KP’s 6 ledelsesprincipper
  • At være en aktiv medspiller i fakultetsledelsen på Det Sundhedsfaglige Fakultet, hvor du i tæt samarbejde med dekanen og dine to institutchefkollegaer drøfter strategiske indsatser, ledelsesmæssige udfordringer og succeser og har et naturligt rum for videndeling og sparring
  • At understøtte og bidrage til fortsat udvikling af et godt arbejdsmiljø på instituttet i tæt samarbejde med arbejdsmiljølederen, ledergruppen og de tillidsvalgte.

Om dig
Uddannelse og erfaring

Vi forestiller os, at du har:

  • Solide ledelseskompetencer samt mangeårig erfaring med ledelse på samme niveau. Måske kommer du fra uddannelses- eller forskningsområdet eller fra sundhedssektoren. Men du kan også have erfaringer fra andre områder
  • En professionsfaglig uddannelsesbaggrund inden for sundhedssektoren suppleret med relevant lederuddannelse på master- eller kandidatniveau
  • Erfaring som overordnet ansvarlig for større forsknings- og udviklingsprogrammer, hvor opbygning af partnerskaber samt funding har spillet en rolle
  • Et veludbygget netværk blandt en eller flere af uddannelsernes aftagere og interessenter
  • Stået i spidsen for forandrings-, implementerings- og effektiviseringsprocesser
  • Solid erfaring med drift, økonomistyring og administrativ ledelse.

Personlige kompetencer

Vi forestiller os, at du:

  • Er visionær og ambitiøs på såvel uddannelsernes som organisationens vegne
  • Er strategisk stærk og i stand til både at anlægge et langsigtet perspektiv på uddannelserne og på professionernes praksis samt til at arbejde her og nu med strategiimplementering. Du evner at balancere mellem det daglige udviklende og de overordnede strategiske dagsordener. Du orienterer dig mod resultaterne og har et vedvarende fokus på kerneopgaven
  • Er dygtig til at navigere i en stor, kompleks og politisk styret organisation og dens omverden. Du kan med sikker professionalisme repræsentere KP og instituttets uddannelser eksternt over for relevante aktører og interessenter og trives med at opbygge og vedligeholde relevante netværksrelationer
  • Hviler i dig selv med soliditet og legitimitet i din lederrolle. Du har blik for helheden og sans for detaljen. Du er samtidig relationel stærk med en udpræget vilje til samarbejde med blik for det tværgående
  • Formår gennem empati, dialog samt tydelig og engagerende kommunikation at skabe følgeskab. Du formår i dén forbindelse at sætte faglig retning og mobilisere faglig stolthed og engagement hos dine medarbejdere.

Om os
ITJ er en del af Det Sundhedsfaglige Fakultet. De fire uddannelser, vi udbyder, er fysioterapeut-, ergoterapeut,-psykomotorik- og jordemoderuddannelserne. Vi har cirka 1950 studerende og er cirka 130 medarbejdere, hvor størstedelen er undervisere. Ud over undervisning arbejdes der med etablering af to forsknings- og udviklingsprogrammer.

Som chef bliver du en del af KP’s samlede ledelsesfællesskab bestående af cirka 100 chefer og ledere. På KP har vi en ambition om, at ledelse udøves professionelt med udgangspunkt i vores fælles ledelsesgrundlag, sådan at alle medarbejdere på KP oplever ledelse, der udvikler og understøtter deres arbejde. Det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv i vores 6 ledelsesprincipper og har interesse i at udfolde din ledelsesopgave inden for denne ramme.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som institutchef med start den 1. februar 2023.

Ansættelse og aflønning sker som udgangspunkt efter aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Stillingen er en fast stilling uden højeste arbejdstid.

Dit primære arbejdssted vil være på Campus Sigurdsgade, Sigurdsgade 26, 2200 København N. Da ITJ har uddannelser beliggende på KP’s lokationer i Hillerød, skal du være indstillet på jævnligt at tilbringe hele arbejdsdage på Campus Hillerød, Carlsbergvej 14, 3400 Hillerød.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte dekan Randi Brinckmann på tlf.: +45 51632800.

Interesseret?

Der er tale om et genopslag af stillingen, idet vi gerne vil udvide ansøgerfeltet.

Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 02-12-2022.

Vi forventer at afholde første samtalerunde mandag den 12. december 2022. Kandidater, der inviteres videre til anden samtalerunde, vil skulle afsætte tid til at udfylde to tests digitalt med svarfrist ved udgangen af onsdag den 14. december. Testtilbagemelding finder sted mandag den 19. december. Anden samtalerunde finder sted onsdag den 21. december.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København N over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. september 2024 23
14. september 2024 23
13. september 2024 23
12. september 2024 22
11. september 2024 22
10. september 2024 23
9. september 2024 22
8. september 2024 21
7. september 2024 21
6. september 2024 21
5. september 2024 24
4. september 2024 25
3. september 2024 23
2. september 2024 25
1. september 2024 25
31. august 2024 25
30. august 2024 26
29. august 2024 29
28. august 2024 27
27. august 2024 27
26. august 2024 26
25. august 2024 26
24. august 2024 26
23. august 2024 28
22. august 2024 28
21. august 2024 25
20. august 2024 23
19. august 2024 23
18. august 2024 22
17. august 2024 23
16. august 2024 23