Leder til nyoprettet afdeling for sammenhængende service

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Vil du etablere retningen og teamet for sammenhængende digital service samt et servicefællesskab? Er du skarp til processuelt strategisk arbejde drevet af gode relationer? Og har du lysten til at etablere din egen afdeling? Så er det dig, vi søger til at etablere, lede og styrke vores tværgående digitale serviceafdeling.

Københavns Professionshøjskole er med sine 2.000 ansatte og 20.000 studerende en af de største uddannelsesinstitutioner i landet. Vi skal gøre nytte af de fordele en stor organisation giver, samtidigt med at have vores studerende og øvrige brugere i centrum for alt hvad vi laver. Etablering af et samlet servicekoncept og -fællesskab er et naturligt næste skridt i den videre udvikling pba. en succesfuld fusion. Vi har store ambitioner og har derfor brug for nytænkning og innovation på området.

Ansvarsområde og opgaver
Som leder for den nye afdeling vil du være ansvarlig for at sikre høj tilfredshed og effektiv problemløsning for vores studerende og medarbejdere, samt skabe fremdrift i tværgående serviceprojekter, der skal sikre en mere brugerorienteret, intuitiv hverdag. Du vil også spille en nøglerolle i udviklingen og implementeringen af vores serviceprocesser og -strategier på tværs af alle vores serviceafdelinger og touch points.

Du bliver en del af Digitalisering, IT og Bibliotek, der er placeret i Ressourceområdet. Med vores nye digitale initiativer skal du og din afdeling spille en central rolle i at understøtte Københavns Professionshøjskoles overordnede strategi. Vi ønsker at sætte brugerne i centrum og arbejde helhedsorienteret i stedet for at have fokus på processer i de enkelte enheder og afdelinger, der yder service. Afdelingen skal bl.a. have ansvaret for at udvikle et fælles servicekoncept og på den måde skabe sammenhæng hele vejen igennem ud til brugeren og optimere sammenhængende service på tværs af Ressourceområdets afdelinger.

Afdelingen er nyoprettet, og derfor vil du, i tæt sparring og samarbejde med chefen for Digitalisering, IT og Bibliotek, skabe denne og sætte dit præg på udviklingen af servicefællesskabet.

Herudover vil du bl.a. have følgende ansvarsområder:

  • Udarbejdelse og implementering af en fælles servicetilgang på tværs af serviceafdelinger i organisationen
  • Ledelse af servicelevering og sikre god kvalitet af servicelevering i alle dele af kæden for at sikre konsistente og effektive resultater, samt høj brugertilfredshed
  • Facilitering af samarbejde og kommunikation mellem serviceafdelinger, der skal optimere en samordnet indsats
  • Håndtering af tværgående serviceproblemer og koordinering af løsninger på tværs af afdelinger
  • Projektledelse og udvikling af fælles digitale service- og selvbetjeningsløsninger med fokus på hurtig og effektiv løsning af brugerudfordringer.

Vi søger ikke en specifik profil eller uddannelsesbaggrund, men ser gerne, at du:

  • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund
  • har nogle års erfaring fra lignende stilling
  • har erfaring med ledelse og CEM
  • har stærke analytiske og kommunikative evner
  • har et godt kendskab til service og -supportprocesser.

Om os
Vi har ikke lagt alle grundstenene for den nye afdeling, og derfor har du mulighed for at sætte dit eget præg. Formålet med enheden er at sikre en god brugeroplevelse og skabe et mere sammenhængende, ensartet og digitalt servicekoncept, samt skabe sammenhæng og fællesskab på tværs af Digitalisering, IT og Bibliotek.

Du bliver en del af Digitalisering, IT og Biblioteks ledergruppe. Digitalisering, IT og Bibliotek er en del af Ressourceområdet, som omfavner ca. 80 specialister inden for vores ansvarsområder. Lige nu er vi i gang med en spændende udvikling, hvor værtskab, service, tværgående samarbejde og videndeling står på agendaen. Vi vil gerne arbejde i arbejdsfællesskaber med redskaber, der visualiserer status, fremdrift mv.

Udover et rigtige spændende og udviklende job tilbyder vi bl.a. også worklife-balance, frugtordning, kompetenceudvikling, mulighed for parkering, tilgængelighed samt en engageret personaleforening, som løbende planlægger spændende arrangementer og hyggelige fredagsbarer.

På Københavns Professionshøjskole er ambitionen, at ledelse udøves professionelt med udgangspunkt i det fælles ledelsesgrundlag, så alle medarbejdere på KP oplever ledelse, der udvikler og understøtter deres arbejde. Hos Digitalisering, IT og Bibliotek tror vi på tillid, ordentlighed, åbenhed og fællesskab som ledelsesværdier. Vi løfter i flok og gør hinanden bedre. Det er vigtigt, at du både kan se dig selv i vores ledelsesværdier og i KP’s 6 ledelsesprincipper, samt har interesse for at udfolde din ledelsesopgave i denne ramme.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som leder for afdeling for sammenhængende service med start 1. august 2023 eller hurtigst muligt.

Ansættelse og aflønning sker som udgangspunkt efter aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Stillingen er en fast stilling uden højeste arbejdstid.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 86, 2200 København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Sejling Sørensen, chef for Digitalisering, IT og Bibliotek på tlf.: + 45 29252227.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 1. maj 2023.

Vi forventer at afholde samtaler løbende. Der vil indgå personlighedstest i forbindelse med samtalerne. Der er afsat tid til tilbagemeldingssamtale på testen og 2. samtaler i perioden 22. 05. 2023 - 26. 05.2023.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Konsulent til DI’s arbejde med bæredygtighed og ES...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at styrke dansk erhvervslivs arbejde med bæredygtighed og ESG? I DI’s enhed for Global Udvikling og Bæredygtighed (GUB) søger vi en engageret konsulent, der har lyst til at arbejde politisk og med DI’s medlemmer for at styrke virksomhedernes arbejde med ansvarlige globale værdikæder, Verdensmål og ESG.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København N over tid

Dato Alle jobs som øvrige
20. september 2024 27
19. september 2024 28
18. september 2024 27
17. september 2024 24
16. september 2024 26
15. september 2024 23
14. september 2024 23
13. september 2024 23
12. september 2024 22
11. september 2024 22
10. september 2024 23
9. september 2024 22
8. september 2024 21
7. september 2024 21
6. september 2024 21
5. september 2024 24
4. september 2024 25
3. september 2024 23
2. september 2024 25
1. september 2024 25
31. august 2024 25
30. august 2024 26
29. august 2024 29
28. august 2024 27
27. august 2024 27
26. august 2024 26
25. august 2024 26
24. august 2024 26
23. august 2024 28
22. august 2024 28
21. august 2024 25