Forretningskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

cBrain søger forretningskonsulent med flair for projektledelse og passion for software cBrain

A/S vokser og vi har brug for nye medarbejdere, som brænder for at sætte strøm til processer hos vores kunder.

Vi søger en konsulent/projektleder, der får ansvaret for at udtænke, designe og levere IT-løsninger samt planlægge, lede og gennemføre digitaliseringsprojekter hos cBrain’s eksisterende kunder, samt nye inden for såvel offentlig som privat sektor.

Vi lever af glade kunder, der oplever, at vores løsninger gavner deres forretning, og vi arbejder i krydsfeltet mellem forretningsudvikling og it-leverance med stærkt fokus på værdien for kunderne.

Du bliver en del af en cBrain’s leveranceorganisation IT-Consulting, som med udgangspunkt i cBrain’s digitaliseringsplatform, leverer og rådgiver om IT-løsninger til vores kunder, herunder fagforeninger, medlemsorganisationer og abonnementsdrevet virksomheder, samt andre private og offentlige organisationer.

Din profil

Vi lægger stor vægt på, at du har interesse for og faglig kompetence inden for forretningsoptimering og IT-leverancer.

Du har erfaring inden for projektledelse og vi ser gerne, at du har arbejdet konkret med scopestyring, ressourceallokering og budgetter i relation til projekter.

lægger stor vægt på, at du i en eller anden form har en teknisk baggrund, som har givet dig indsigt i og forståelse for naturen af softwareløsninger og projekter forbundet med at bringe sådanne løsninger i drift med succes.

Vores ønsker til din profil, at du:

  • Har en relevant videregående uddannelse og en stærk forretningsmæssig/teknologisk baggrund ex. cand.merc (dat) eller en datalogisk/ingeniør baggrund på anden måde suppleret med forretningsmæssig uddannelse, eksempelvis HD.

  • Kan og har lyst til at sætte dig ind i nye systemer og blive funktionel ekspert i virkemåden og filosofien bag løsningen.

  • Kan levere konkrete ydelser til en kunde. Herunder tilbud og aftaleoplæg, design, præsentationer, opsætning af systemer og undervisning.

  • Kan være indholds- og projektledelsesmæssig drivkraft i et projekt, så værdien for brugerne og forretningen realiseres i et projekt.

  • Kan arbejde som leverandør/konsulent/projektleder på større projekter i større virksomheder/organisationer.

  • Evt. har erfaring med implementering af større it-løsninger inden for kundevendte web eller mobil løsninger og/eller tungere forretningssystemer som CRM, betalingsformidling, esdh mv.


Din nye arbejdsplads

Vi tilbyder en stilling, hvor du, efter et grundigt introduktionsforløb til vores software og processer, hurtigt vil kunne opleve en stejl læringskurve og dermed mulighed for at kunne udvikle dig, såvel fagligt som ansvarsmæssigt. cBrain er en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og en uformel omgangstone præget af videndeling og samarbejde på tværs af afdelinger.

cBrain er et ambitiøst dansk softwarehus, der hjælper med at skabe målbare effektiviseringsgevinster gennem digitalisering af forretnings- og vidensprocesser til kunder inden for både stat, kommune, private virksomheder og organisationer cBrain er noteret på Nasdaq-OMX i København. Få mere at vide om cBrain og cBrains produkter på cBrain.dk.

Er du interesseret?

Hvis du har behov for yderligere information, så send en e-mail til Henrik Rud Pedersen på [email protected].

Ønsker du at søge stillingen, så send os ansøgning, CV samt relevant eksamensbevis til [email protected]. Vi indkalder løbende til samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København Ø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 33
18. september 2024 36
17. september 2024 39
16. september 2024 40
15. september 2024 47
14. september 2024 47
13. september 2024 48
12. september 2024 50
11. september 2024 51
10. september 2024 52
9. september 2024 47
8. september 2024 50
7. september 2024 51
6. september 2024 52
5. september 2024 48
4. september 2024 52
3. september 2024 52
2. september 2024 51
1. september 2024 54
31. august 2024 55
30. august 2024 56
29. august 2024 56
28. august 2024 55
27. august 2024 53
26. august 2024 55
25. august 2024 53
24. august 2024 55
23. august 2024 53
22. august 2024 50
21. august 2024 48
20. august 2024 45