Nærpension søger en erhvervsspecialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Nærpension er et datterselskab i AP koncernen, hvor 225.000 kunder har etableret forsikringer, opsparing eller er omfattet af en firmapensionsaftale. Nærpensions salgskanal er 33 pengeinstitutter der i mere end 450 filialer hver dag sælger nærpensions løsninger til deres kunder.

Nærpension understøtter rådgiverne i pengeinstitutterne via digitale løsninger, besøg i filialerne, undervisning samt nyheder og informationer på nærpensions partnerside. Derudover naturligvis løbende kontakt via mail og telefon.

Om jobbet

Interessen for firmapension blandt pengeinstitutternes erhvervskunder er stigende og den positive udvikling betyder en øget efterspørgsel på sparring omkring og hjælp til formidling af firmapension til pengeinstitutternes erhvervskunder.

I samarbejde med pengeinstitutterne bliver det dit ansvar, at planlægge og gennemføre støtte og sparring til deres erhvervsrådgivere og ledere ift. salg af firmapension. Derudover står du også selv for gennemførelsen af selve salget for udvalgte kundesegmenter i nogle pengeinstitutter, som løbende vil forsyne dig med ledetråde ift. de erhvervskunder de har luftet emnet om etablering af en firmapensionsordning med.

Dit job og dine indsatser vil derfor være fokuseret om to primære formål. Den ene er i rollen som sælger ift. konkrete kundeemner, mens det andet er i rollen som træner, hvor du enten underviser rådgivere i pengeinstitutterne i pensionsfaglige emner eller i at kunne spotte relevante kundeemner blandt deres erhvervskunder. Du vil få det primære ansvar for en række af pengeinstitutterne og med tiden bliver du et kendt ansigt i pengeinstitutternes erhvervsafdeling, hvor du i forhold til de fagansvarlige og rådgivere bliver en uvurderlig sparringspartner. Du indgår i et salgsteam med fem salgsspecialister, hvor tre i teamet har samme rolle og ansvar som du vil få.

Du vil få en afvekslende dagligdag med fokus på salg og salgsstøtte. Derudover fornyr vi løbende vores koncepter og igangsætter nye initiativer som skal støtte pengeinstituttets rådgivere og pensionsansvarlige. I udviklingen og implementeringen af de nye tiltag vil du sammen med teamet være ansvarlig for at koncepterne implementeres i de pengeinstitutter, hvor det skaber værdi.

Din fysiske placering bliver med base på nærpension kontor i København, men i praksis vil du de fleste af ugens dage være på kundebesøg hos pengeinstitutternes erhvervskunder eller på besøg i erhvervsafdelingerne i pengeinstitutterne.

Der lægges derfor vægt på, at du er fleksibel, er god til samarbejde og kan arbejde selvstændigt. Vi tilbyder dig et spændende job, hvor vækst og fart over feltet er en del af en spændende hverdag.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Stå for salget til erhvervskunder og sikre den gode overlevering til AP Pension.
  • Salgstræning af relevante rådgivere i pengeinstitutterne og tilrettelægge og gennemføre undervisning af rådgivere
  • Præsentation af nærpension og styrken ved en firmapension i AP Pension etableret via kundens pengeinstitut
  • Bidrage til udvikling af koncepter, materialer mv. der vil støtte op om et øget salg.

Som medarbejder i nærpension vil du opleve en stor grad af indflydelse og ansvar i hverdagen og der vil være rig mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Din profil

Som person er du åben og udadvendt med en god personlig gennemslagslagskraft. Du brænder for at have kundekontakt og du evner at skabe den rigtige kemi, når man møder dig.

  • Du har stor erfaring med salg af pensionsløsninger, og det vil kun være en fordel, hvis du har erfaring fra arbejdet i et pengeinstitut eller hos en pensionsmægler.
  • Du elsker at lære fra dig og kan gøre det på motiverende måde.
  • Du kan dit håndværk ift. aktiv lytning, evnen til at formulere spørgsmål, behandle indvendinger og lukke et salg.
  • Du kan begå dig på alle organisatoriske niveauer, er serviceminded og er en dygtig kommunikator.
  • Du trives ved at se mennesker og koncepter udvikles i den retning du ønsker, og at der aldrig er to dage der helt ligner hinanden.
  • Du er flittig, og arbejder målrettet og struktureret med dine opgaver, som du krydrer med smil og godt humør.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar for at drive din egen arbejds- og salgsproces.
  • Du har gennemslagskraft og tænker løsninger i stedet for problemer.

Da nærpension er i rivende udvikling, er der løbende forandringer, hvilket betyder, at vi håndterer nye udfordringer konstant. Vi kigger løbende på de eksisterende processer og alle bidrager til udvikling af disse. Vi håndterer forandringer med et smil og et positivt mindset.

Vi tilbyder

  • Et fagligt spændende og udviklende job i en virksomhed, hvor udviklingen går stærkt
  • Stort ansvar med selvstændig tilrettelæggelse af din dagligdag
  • Attraktive ansættelsesvilkår, såsom pensionsordning, behandlingsforsikring og tandforsikring
  • Løn efter kvalifikationer
  • AP ligger tæt på offentlig transport og har gode parkeringsforhold

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

Vi kalder løbende ind til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø
  • Mandag den 29. marts 2021

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København Ø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 36
17. september 2024 39
16. september 2024 40
15. september 2024 47
14. september 2024 47
13. september 2024 48
12. september 2024 50
11. september 2024 51
10. september 2024 52
9. september 2024 47
8. september 2024 50
7. september 2024 51
6. september 2024 52
5. september 2024 48
4. september 2024 52
3. september 2024 52
2. september 2024 51
1. september 2024 54
31. august 2024 55
30. august 2024 56
29. august 2024 56
28. august 2024 55
27. august 2024 53
26. august 2024 55
25. august 2024 53
24. august 2024 55
23. august 2024 53
22. august 2024 50
21. august 2024 48
20. august 2024 45
19. august 2024 43