Systematisk HK medarbejder søges til sekretariatsbistand til ansøgninger om handicaptillæg til SU

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Er du god til sagsbehandling og til at yde vejledning på mail? Har du interesse for udvikling af procedurer og effektive sagsgange inden for dit område? Har du lyst til et job, hvor du hver dag er i kontakt med forskellige mennesker? Så er du måske vores nye kollega i Handicapenheden i Center for Uddannelsesstøtte.

Vi skaber fundamentet for fremtiden

Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Om stillingen

Du ansættes i Center for Uddannelsesstøtte, hvor vi bl.a. arbejder med sagsbehandling af handicaptillæg til SU, SU til hele uddannelser i udlandet, SVU og befordringsordningerne, herunder Ungdomskort. Vi vejleder derudover om uddannelsesstøtte på blandt andet www.su.dk og i selvbetjeningssystemet minSU. Vores mål er et velfungerende uddannelsesstøttesystem, som understøtter uddannelse til gavn for viden og velstand i Danmark.

Arbejdet i Handicapenheden er organiseret i to teams, og du vil primært blive tilknyttet sekretariatsteamet. Du vil indgå i et team af engagerede medarbejdere, som behandler ansøgninger fra de studerende om at få handicaptillæg til SU. Teamet bruger driftstavler til planlægning af opgaveløsningen og har fokus på løbende at forbedre og effektivisere teamets arbejdsgange.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at understøtte sagsbehandling af handicaptillæg ved at indhente oplysninger fra sundhedsmyndigheder og sende oplysningerne i partshøring, jf. forvaltningsloven. Du vil endvidere skulle vejlede og besvare henvendelser fra studerende, sundhedsmyndigheder og uddannelsessteder vedrørende regler om handicaptillæg. Du vil sammen med teamets anden kontorfunktionær være ansvarlig for planlægning og prioritering af opgaver i sekretariatet samt bidrage til effektivisering af vores arbejdsgange. Du vil skulle varetage en del af oplæringen af vores kontorelever i sekretariatets arbejdsopgaver. Endelig vil der være mulighed for at bistå med behandling af sager om handicaptillæg.

Er du vores nye kollega?

Vi forestiller os, at du:

  • Ønsker at give de studerende og dine kolleger en god service
  • Er stabil og vedholdende
  • Er omhyggelig og systematisk
  • Detaljeorienteret
  • Forståelse for at arbejde med særligt personfølsomme oplysninger
  • Har gode kompetencer inden for administration og it
  • Har gode samarbejdsevner – og kan bevare det gode humør, selvom vi har travlt

Det er en fordel, hvis du har erfaring med:

  • Offentlig administration, herunder kendskab til forvaltningsloven og persondataloven
  • Brug af driftstavler til styring af opgaver
  • Brug af it-systemer til sagsbehandling, gerne kendskab til Public 360

En ambitiøs og social arbejdsplads

Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kolleger, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår

Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lisbeth Zoëga Di Maria på telefon 72 31 79 60 eller på e-mail [email protected] eller områdeleder Trine Sand Bjerrum på telefonnummer 72 31 83 55 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første og anden samtalerunde afholdes i uge 50. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

I Uddannelses- og Forskningsstyrelsen løfter vi en bred portefølje af faglige og administrative opgaver og projekter, der understøtter videreudvikling af dansk forskning, videnbaseret innovation og en løbende kvalitetsudvikling på de videregående uddannelser i et godt internationalt samspil på både forsknings- og uddannelsesområdet. Det sker i tæt dialog med de videregående uddannelsesinstitutioner og øvrige aktører med afsæt i dyb faglighed på de relevante områder. Styrelsen har også ansvaret for den ordinære uddannelsesstøtte (SU) og en række andre særlige støtteordninger for uddannelsessøgende samt ansvaret for drift og udvikling af SU-systemer, studieadministrative it-systemer mv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København Ø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 51
6. september 2024 52
5. september 2024 48
4. september 2024 52
3. september 2024 52
2. september 2024 51
1. september 2024 54
31. august 2024 55
30. august 2024 56
29. august 2024 56
28. august 2024 55
27. august 2024 53
26. august 2024 55
25. august 2024 53
24. august 2024 55
23. august 2024 53
22. august 2024 50
21. august 2024 48
20. august 2024 45
19. august 2024 43
18. august 2024 46
17. august 2024 46
16. august 2024 48
15. august 2024 48
14. august 2024 48
13. august 2024 50
12. august 2024 49
11. august 2024 51
10. august 2024 52
9. august 2024 50
8. august 2024 51