Sekretariatskonsulent med godt overblik og øje for kvalitet til Områdekontoret i København, [xxxxx] Hoved...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du stærke analytiske, koordinerende og processuelle kompetencer? Har du lyst til at arbejde med ledelsesunderstøttende opgaver i en organisation med en samfundsmæssig vigtig opgave? Så er jobbet som sekretariatskonsulent i kriminalforsorgen Hovedstaden ledig til dig. Du får et job, der kræver selvstændighed, helhedsforståelse og flair for at navigere i en politisk styret organisation.

Om jobbet
Du bliver en del af Sekretariatet, som består af et lille, engageret team på pt. tre medarbejdere. Sekretariatet, som er forankret i HR, er en tværgående ledelsesunderstøttende funktion i kriminalforsorgens Hovedstaden, og gennem koordinering af tværgående møder, opgaver og processer er du med til at skabe et godt styringsgrundlag for ledelsen.

Dine opgaver er mangeartede, og du trives med en hverdag, hvor du har både drifts- og udviklingsorienterede opgaver. Konkret bliver du ansvarlig for en bred vifte af ledelsesunderstøttende opgaver, herunder planlægning af møder og seminarer samt udarbejdelse af bl.a. mødemateriale, notater, præsentationer, dagsordner og referater af høj faglig kvalitet. Du kan forvente at blive involveret i opgaver relateret til implementering af initiativer fra flerårsaftalen, som er kriminalforsorgens økonomiske aftalegrundlag for perioden 2022-2025. Du indgår desuden i sekretariatsbetjeningen af forskellige ledelses- og samarbejdsfora, hvor du indtager en koordinerende rolle og skaber det nødvendige overblik og sikrer opfølgning.

Du er ansvarlig for planlægning, koordinering, facilitering og styring af tværgående projekter, forandringsprocesser og organisationsudviklingsprojekter. Du kan derudover forvente at skulle udarbejde analyser af forskellig karakter, beslutningsoplæg til ledelsen og bidrage til at videreudvikle ledelsesinformation herunder mål- og resultatstyring, controlling mm.

Du får en central rolle i udarbejdelse, kvalitetssikring og koordinering af bl.a. høringssager, aktindsigter, udvalgsspørgsmål, ombudsmandsbesøg og i opgaven med at videreudvikle den interne kommunikationsstrategi for intranetindhold og -struktur.

Akademiker med solide relationelle og skriftlige evner - og et godt øje for kvalitet
Du har en akademisk uddannelse på kandidatniveau og måske et par års erfaring, men du kan også være nyuddannet – gerne med relevant erfaring fra et studiejob i en politisk styret organisation.

Du har gode relationelle kompetencer og trives i en udadvendt, tværgående rolle. Dine skriftlige kompetencer er i top, og du formår at formidle essensen af tungt materiale kort, præcist og modtagerrettet. Du er detaljeorienteret og leverer enkle løsninger af høj kvalitet.

Din gode organisatoriske og processuelle forståelse gør, at du både tænker i løsninger og mulige konsekvenser, og det falder dig naturligt systematisk og proaktivt at koordinere, styre og følge op på processer og projekter.

Du bevarer overblikket, når der er mange opgaver på dit bord og kan samtidig håndtere korte deadlines – og trives med det. Desuden arbejder du effektivt og struktureret, og du har en analytisk tilgang til opgaverne. Du trives med at arbejde selvstændigt og tager ansvar for dine opgaver.

Løn- og ansættelsesforhold
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til gældende aftale mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som fuldmægtig.

Du bliver tilknyttet kriminalforsorgen Hovedstaden, som dækker institutioner i København, Nordsjælland, Bornholm og på Færøerne.

Dit arbejdssted bliver Områdekontoret i København, Sankt Kjelds Plads 11, 2100 København Ø.

Stillingen er med en ugentlig arbejdstid på 37 timer og er til besættelse pr. 1. august eller snarest derefter.

Vi har fokus på, at der skal være en fornuftig balance mellem dit arbejds- og privatliv, og du får derfor mulighed for en fleksibel tilrettelæggelse af din arbejdstid.

Da sekretariatet servicerer alle områdets institutioner i Hovedstaden, skal du påregne mødeaktivitet i et mindre omfang på de øvrige matrikler og i Direktoratet. Der stilles tjenestebil til rådighed.

For allerede ansatte tjenestemænd i staten, kan der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest torsdag d. 9. juni 2022.

Vi forventer at afholde 1. samtaler i uge 24.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte fg. sekretariatsleder Randi Amalie Rud på tlf. 7255 9031 eller områdechef for HR Susan Juul Jensen på tlf. 7255 4612.

Om kriminalforsorgen Hovedstaden
kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 8 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 udslusningsfængsler, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1250 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København Ø
  • Torsdag den 09. juni 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København Ø over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 49
4. juli 2024 48
3. juli 2024 48
2. juli 2024 47
1. juli 2024 48
30. juni 2024 47
29. juni 2024 47
28. juni 2024 49
27. juni 2024 51
26. juni 2024 53
25. juni 2024 52
24. juni 2024 54
23. juni 2024 57
22. juni 2024 57
21. juni 2024 57
20. juni 2024 59
19. juni 2024 58
18. juni 2024 58
17. juni 2024 56
16. juni 2024 57
15. juni 2024 59
14. juni 2024 59
13. juni 2024 53
12. juni 2024 55
11. juni 2024 55
10. juni 2024 58
9. juni 2024 61
8. juni 2024 60
7. juni 2024 59
6. juni 2024 57
5. juni 2024 58