Asset Analytiker til fjernvarme

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

I HOFOR arbejder vi med Asset Management, på tværs af alle vores forsyningsarter. Vi er i fuld gang med at udvikle og implementere en beslutningsmodel og risikostyring iht. ISO 55001, for løbende at forbedre måden hvorpå vi forvalter vores aktiver. Formålet er at forsyne vores kunder grønt, sikkert og billigt.

Et centralt element i Asset Management er solide tekniske og økonomiske analyser af vores aktiver samt strukturerede og transparente beslutningsprocesser. Vores aktiver er infrastrukturen til forsyning af vores kunder i København, dvs. produktionsanlæg og forsyningsnet inden for vores forsyningsområder. Værdien af vores aktiver udgør et tocifret milliardbeløb.

Som vores nye Asset Analytiker vil du bidrage til den videre implementering af Asset Management i Fjernvarmen, men også til udvikling af Asset Management på tværs i HOFOR. Du vil indgå som en central del af forsyningens Asset Management team, som foruden Asset Analytikere består af Asset Managers og Risk Managers. Derudover vil du arbejde med løbende forbedringer af Asset Management i tværfaglige grupper, der også inkluderer forsyningsområderne for Vand og Spildevand samt Fjernkøl og Vind, for at udvikling sker i fællesskab mod ensartede værktøjer og processer på tværs af HOFOR.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Deltage i udviklingen af Asset Management rammer, processer og værktøjer på tværs af HOFOR, til brug i forretningernes arbejde med implementering af Asset Management
  • Facilitere workshops i analysedelen af investerings- og reinvesteringsprojekter og sikre, at Asset Management principper og metoder bliver anvendt
  • Stå for at gennemføre analyser med business cases på eksisterende og nye aktiver i samarbejde med de øvrige Asset Analytikere, projektledere m.fl.
  • At have overblik over den samlede fjernvarmeforretning, i samarbejde med resten af Asset Management teamet
  • Omsætte risici til indsatser ved brug af Asset Management værktøjer med mest værdi for pengene, i samarbejde med resten af Asset Management teamet
  • Samarbejde på tværs af drifts-, projekt- og planlægningsafdelinger

Du bliver en del af sektionen Varmeproduktion og -forbrug i planlægningsafdelingen for Fjernvarme, Bygas og Kraftvarme, hvor vi i alt er 30 engagerede medarbejdere. Afdeling har et stærkt fagligt fællesskab om fjernvarmesystemet i København, kraftvarmeværket på Amager, energisystemet i Danmark, teknologiudvikling og meget mere. Vi er stolte af, at vi er med til at sikre fremtidens klimavenlige løsninger.

Teknisk baggrund og analytisk stærk

Vi forventer, at du har en teknisk baggrund som ingeniør, økonom eller lignende. Du er analytisk, struktureret, og kan selvstændigt udvikle, drive og følge op på processer og arbejdsopgaver, samt udarbejde beslutningsgrundlag for større investeringer.

Du har erfaring med Asset Management, og er metodisk i din tilgang hertil. Du evner at kommunikere med alle, fra driftsmedarbejderen med konkret viden om systemerne til planchefer og direktører med strategisk fokus.

Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til fjernvarmeforsyning og kraftvarmeproduktion og erfaring med projektledelse, facilitering af fx workshops og ISO 55001.

Som person er du udviklings- og forandringsorienteret, har gode samarbejdsevner og har nemt ved at skabe gode relationer til mange forskellige samarbejdspartnere.

Da koncernsproget i HOFOR er dansk forventer vi, at du har stærke skriftlige og mundtlige formidlingsevner på dansk.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision: Vi skaber bæredygtige byer. Du bliver en del af Danmarks største multiforsyningsselskab. Vi bygger nyt, renoverer og optimerer hele tiden vores forsyning, så vi kan fortsætte med at levere forsyningsløsninger med høj sikkerhed og kvalitet til den rigtige pris. Som en del af planafdelingen vil du være med til at udarbejde grundlaget for fremtidens forsyning.

Læs mere om vores vision om at skabe bæredygtige byer, herunder klimatilpasning, på HOFOR.dk/baeredygtige-byer

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Thomas E. Pedersen på telefon 2795 4406.

Ansøgningsfristen er den 4. december 2020.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 50 og 51.

Forventet ansættelse pr. 1. februar 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Fredag den 04. december 2020

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København S over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 77
18. september 2024 74
17. september 2024 71
16. september 2024 75
15. september 2024 71
14. september 2024 70
13. september 2024 69
12. september 2024 70
11. september 2024 66
10. september 2024 67
9. september 2024 67
8. september 2024 68
7. september 2024 68
6. september 2024 72
5. september 2024 71
4. september 2024 72
3. september 2024 70
2. september 2024 74
1. september 2024 78
31. august 2024 85
30. august 2024 88
29. august 2024 87
28. august 2024 87
27. august 2024 87
26. august 2024 81
25. august 2024 82
24. august 2024 83
23. august 2024 77
22. august 2024 78
21. august 2024 78
20. august 2024 79