Floor Manager til [xxxxx] Biografer - Fields

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Floor Manager til Nordisk Film Biografer - Fields



Har du lyst til at deltage i ledelsen af Fields biografen og blive en del af Danmarks største biografkæde?



Dette er en fantastik mulighed for at udvikle dine ledelseskompetencer og komme helt ind i maskinrummet af Fields biografen. Som Floor Manager agerer du som rollemodel for vores biografmedarbejdere, hvor du gennem coaching og motivation skaber magiske biografoplevelser for vores gæster.

Du deltager aktivt i frontlinjefunktionerne, både som sælgende i kiosken og som vores gode vært On-stage. I samarbejde med biografchefen kommer du desuden til at arbejde aktivt med udvikling og kvalitetssikring af gæsterejsen på lokalt plan.

Som Floor Manager er du derudover medansvarlig, når vi afvikler in-store aktiviteter og særarrangementer/events såsom forpremierer, operabio og transmission af sportsbegivenheder samt sikre at biografen er klar til at give vores mange gæster den helt store biografoplevelse på store premieredage, højtider og i ferieperioder.

Velkommen til Nordisk Film Biografer Fields
Du bliver en del af en underholdende branche og et team med højt humør bestående af både fastansatte biografkollegaer og medarbejdere under-18 år. Vi har et stærkt fællesskab, og du vil opleve en social arbejdsplads, hvor vi også prioriterer at afholde sammenkomster som filmvisninger, og hvor samtalerne ofte falder på film og serier.

Samtidig er vi ambitiøse og ønsker at skabe den bedste biografoplevelse og gæsteglæde. Vores gæster er i centrum for alt, hvad vi gør og derfor sætter vi særlig stor pris på samarbejdet om at yde god service.

Som Floor Manager refererer du til biografchefen, og sammen har I ansvaret for den daglige drift og gæsternes oplevelse i biografen. Du er samtidig bindeled mellem medarbejdere og biografchef og vil være stedfortræder når biografchefen er fraværende.

Du får en central rolle i at:

  • rekruttere og on-boarde biografmedarbejder i samarbejde med biografchefen
  • træne og udvikle vores medarbejdere
  • vurdere af bemandingsbehov i forhold til ordinær drift samt særarrangementer og udarbejdelse af vagtplan
  • bistå biografchefen med godkendelse af timeregistreringer herunder mer- og overarbejde samt opfølgning på timebudgetter
  • sikre velfungerende fysiske rammer og servicestandard indenfor rengøring, vedligeholdelse, sikkerhed og biografens visuelle udtryk
  • sikre toptrimmede concession arealer samt eksekvering og opfølgning på diverse kampagner, salgsaktiviteter

Du forener ledelse med godt købmandskab
Vi forventer, at du har en stærk kommerciel forståelse samtidig med at du kan inspirere og skabe resultater sammen med andre. Det er vigtigt, at du kan lide at arbejde sammen med unge mennesker og ønsker at være med til at forme dem til fremtiden. Derudover forventer vi, at du:

  • har 2-3 års ledelseserfaring gerne af forskellige medarbejdergrupper
  • har solid erfaring med service og salg
  • forstår at omsætte planer til handling
  • kan kommunikere med alle slags mennesker og møder gæsterne i øjenhøjde
  • har god situationsfornemmelse og kan bevare overblikket i pressede situationer
  • motiveres af en resultatorienteret hverdag

Relevant erfaring kunne eksempelvis være fra en detailkæde, rejsebranchen, underholdning, hotel- og restaurationsbranchen eller anden form for forretning med fokus på salg og service.

Fleksibilitet i forhold til arbejdstid
Størstedelen af biografens omsætning skabes i aften- og weekendtimerne, hvilket naturligvis påvirker din arbejdstid. Du skal derfor være indstillet på, at din arbejdstid vil være fordelt på både dag- og aftentimer, såvel hverdag som weekend og du skal være indstillet på skiftende arbejdstider.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Områdechef, Louise Møller, [email protected].

Arbejdsadresse:
Ørestad Boulevard 102 A
Copenhagen S, DK, 2300
Denmark

Om Nordisk Film Biografer


Nordisk Film Biografer A/S er den største biografkæde i Danmark og den største spiller i biografindustrien med et total billetsalg på ca. 6 mio. billetter pr. år. Vi har mere end 900 servicemindede medarbejdere, som betjener vores gæster i hele Danmark. Vi har et omfattende online booking- og medlemskabprogram, og vi indgår i Nordisk Film Cinemas, som driver 40+ biografer i Danmark, Norge og Sverige. Hvis du vil vide mere: www.nordiskfilm.com

Nordisk Film er den førende producent og distributør af indhold i de nordiske lande, og vores digitale forretninger omfatter GoGift og Dansk Reklame Film. Vi investerer endvidere i virksomheder inden for elektronisk spiludvikling og markedsfører PlayStation i de nordiske og baltiske lande. Vi er en del af Egmont Egmont er en fond, hvilket betyder, at vores overskud geninvesteres i virksomhederne, og hvert år går mere end 13 mio. EUR til velgørende formål, der forbedrer børns liv og støtter filmtalenter.

We bring stories to life.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Politisk konsulent til interessevaretagelse inden ...

    Fri kontakt
    Er du passioneret omkring mobilitet og har lyst til at arbejde for, at flere i fremtiden vælger den kollektive transport, særligt jernbanen? I DI Transport søger vi en engageret holdspiller til at styrke vores politiske arbejde med kollektiv mobilitet. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København S over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 68
6. september 2024 72
5. september 2024 71
4. september 2024 72
3. september 2024 70
2. september 2024 74
1. september 2024 78
31. august 2024 85
30. august 2024 88
29. august 2024 87
28. august 2024 87
27. august 2024 87
26. august 2024 81
25. august 2024 82
24. august 2024 83
23. august 2024 77
22. august 2024 78
21. august 2024 78
20. august 2024 79
19. august 2024 76
18. august 2024 79
17. august 2024 80
16. august 2024 79
15. august 2024 87
14. august 2024 91
13. august 2024 91
12. august 2024 89
11. august 2024 88
10. august 2024 88
9. august 2024 87
8. august 2024 85