Uddannelsespolitisk konsulent med interesse for EU til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Er du optaget af uddannelsespolitik og af at bidrage til dagsordner inden for bæredygtig ledelse og FN’s verdensmål om kvalitetsuddannelse? Har du politisk flair, viden om uddannelsessystemet og interesse i at lede udviklingsprojekter? Så er du måske vores nye kollega.

Om stillingen
Som uddannelsespolitisk konsulent bliver du en del af uddannelsesteamet i vores Public affairs afdeling, hvor du kommer til at arbejde med ledernes uddannelsespolitik, interessevaretagelse og udviklingsprojekter inden for hele uddannelsesområdet.

Som landets største Lederorganisation er vi optaget af at sikre, at ledere har relevante lederuddannelser at vælge imellem og gode muligheder for at efteruddanne sig, så ledere kan gøre en verden til forskel på virksomhederne og bidrage til at Danmark udvikler sig bæredygtigt.

Det er en mærkesag for os at fremme, at alle unge bliver klædt på til uddannelse og job, ligesom vi forventer, at du er motiveret af at udvikle nye ideer til, hvordan uddannelserne på videregående niveau kan blive endnu bedre til at matche de behov, der er på arbejdsmarkedet set i lyset af samfundets grønne og bæredygtige omstilling.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine øvrige kolleger i public affairs og en del af dine opgaver vil være af tværgående karakter. I afdelingen arbejder vi også med ligestilling, sundhed og trivsel, beskæftigelsespolitik og klima.

Derudover kommer du også til at arbejde med indsatser, der går på tværs af organisationen, for med forskellige projekter og indsatser assisterer vi medlemmerne til at gøre en verden til forskel gennem bæredygtig ledelse, som fx kan bidrage til at få flere unge uden ungdomsuddannelse tættere på arbejdsmarkedet.

Vi vil gerne øgevores arbejde med at få indflydelse på initiativer, der tages på EU-niveau. Du får derfor et stort ansvar for at overvåge og sikre, at ledernes Hovedorganisation følger tiltag, der har betydning for, at vores medlemmer har gode rammer for at lede virksomhederne bæredygtigt eller tiltag, der på anden vis har betydning for vores mærkesager.

I vores uddannelsesteam er vi allerede tre erfarne entusiaster, som hver dag arbejder med at udvikle og fremtidssikre de bedste uddannelser og videreuddannelser for vores mere end 130.000 medlemmer. Du vil blive en del af en uformel kultur, hvor daglig sparring og samarbejde vægtes højt.

Om dig
Du har en videregående relevant uddannelse på kandidatniveau, der har givet dig solide metode- og analysekompetencer. Det er en fordel, men ikke en nødvendighed, hvis du har erfaring fra uddannelsesområdet eller erfaring med interessevaretagelse fra andre organisationer eller politiske sekretariater. Nyuddannede er velkomne til at søge stillingen.

Din profil afspejler gerne, at:

  • du er entusiastisk omkring uddannelse og bæredygtig ledelse
  • du er udadvendt, initiativrig, iderig og har engagement, samtidig med at du kvalitetsbevidst omkring dit arbejde
  • du har en god forståelse for tal og analyser
  • du er god til at præsentere dine budskaber på skrift og i tale
  • du har erfaring med og interesse i at formidle budskaber til pressen og engageret i at bruge de sociale platforme
  • du er dygtig til at samarbejde tæt og tillidsfuldt med dine kolleger.

Vi tilbyder
En fastansættelse i en spændende stilling, hvor vi giver plads til din personlige og faglige udvikling. Vi lægger vægt på løbende kompetenceudvikling af vores medarbejdere og tilbyder attraktive ansættelsesvilkår i form af gode medarbejderforhold og personalegoder.

ledernes Hovedorganisation er en rummelig arbejdsplads, hvor der bliver taget hensyn til, at arbejdsliv og familieliv balancerer. Vi vægter forskellighed og ønsker altid at opretholde en mangfoldig medarbejderstab. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, etnisk oprindelse, religion, alder og politiske tilhørsforhold etc. til at søge stillingen.

Arbejdet finder sted på vores hovedkontor i Vermlandsgade 65, København S, hvor der er fri parkering.

Er du den rette?
Send din ansøgning og CV til os hurtigst muligt og senest mandag d. 10. januar 2022. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte uddannelsespolitisk chef Christina Laugesen på 2073 6075 eller på [email protected].



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Fredag den 11. februar 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Bar Supervisor, full-time, Cube Bar - Scandic Webe...

    Fri kontakt
    Job Description. Can you stay calm and collected, even when the bar is full to bursting, and make sure every cocktail is served with respect for the delicious ingredients? Then we believe you could be our new Bar Supervisor at Cube Bar at Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Floor Manager - Flagship Store

    Fri kontakt
    Floor Manager - København. Profil Optik åbner stor ny Flagship Store med en unik placering centralt ved Nørreport i København. Konceptet vil sætte helt nye standarder for produkt præsentation, sortiment og kundeoplevelse.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København S over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. oktober 2024 82
30. september 2024 83
29. september 2024 82
28. september 2024 81
27. september 2024 83
26. september 2024 80
25. september 2024 75
24. september 2024 74
23. september 2024 74
22. september 2024 77
21. september 2024 76
20. september 2024 78
19. september 2024 77
18. september 2024 74
17. september 2024 71
16. september 2024 75
15. september 2024 71
14. september 2024 70
13. september 2024 69
12. september 2024 70
11. september 2024 66
10. september 2024 67
9. september 2024 67
8. september 2024 68
7. september 2024 68
6. september 2024 72
5. september 2024 71
4. september 2024 72
3. september 2024 70
2. september 2024 74
1. september 2024 78