Ansvarsbevidste og formidlingsstærke analytiske generalister til ledelsesbetjening og projekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vil du være en del af en vigtig samfundsopgave, hvor du understøtter finansieringen af velfærdssamfundet? Har du et skarpt analytisk mindset til at løse problemer og identificere forbedringer, og trives du samtidig med ledelsesbetjening, hvor du skal koordinere processer og formulere dig kort og præcist på skrift og mundtligt? Bliver du motiveret af en stejl læringskurve og et højt fagligt arbejdsmiljø, hvor du kan få indblik i hverdagen i en kompleks, politisk organisation? Så er du måske en af vores nye analytiske generalister i kontoret Opkrævningsprojekter.

I Opkrævningsprojekter har vi det forretningsmæssige ansvar for større udviklingsopgaver i relation til Skattestyrelens opkrævningssystemer og -processer. Vi er bindeleddet, der skal sikre sammenhæng og samarbejde mellem ønsker og krav fra forretningen, driften og systemudvikling. Parallelt skal vi understøtte ledelsesbetjening om kontorets opgaver eller projekter. Vi søger derfor flere analytiske generalister.

Dine nye arbejdsopgaver – Ledelsesbetjening og analytisk problemløsning
Som en af vores nye kollegaer vil du have mange forskelligartede opgaver og hverdage, som både kan bestå af ledelsesbetjening og projektarbejde. Vores projekter og opgaver sker i tæt samspil med vores direktion, med Skatteforvaltningens øvrige styrelser, Skatteministeriets departement og eksterne interessenter. Du vil derfor være en del af den centrale styring i en kompleks, politisk organisation, der er midt i en spændende og omfattende forandringsproces.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med:

  • Beslutningsoplæg, fx skriftlig udarbejdelse og mundtlig præsentation af sager, notater, afrapporteringer og strategiarbejde til direktion og departement
  • Ledelsesbetjening, fx betjening af styregrupper, forberedelse af møder og mødemateriale samt koordination og processtyring af bestillinger og opgaver på tværs af kontoret
  • Analytisk problemløsning, fx afdækning af udfordringer for at identificere forretningsskabende forbedringstiltag og løsningsmuligheder i forretningsprocesser eller systemer
  • Projektarbejde, fx deltagelse i analyser og projekter med fokus på fx proceskortlægning og systemanalyser og forretningsudvikling.

Din profil – analytisk stærk og ambitiøs
Vi har høje ambitioner og skal i gang med en række centrale opgaver på opkrævningsområdet, så vi ønsker at have de bedste med på holdet.

Vi lægger vægt på, at du:

  • er analytisk skarp til at finde løsninger på problemer og identificere forbedringer
  • kan formidle komplekst materiale kort og letforståeligt
  • har gode samarbejdsevner og evner at skabe relationer på alle niveauer og på tværs af faggrupper
  • kan arbejde selvstændigt og i projektteam, hvor du har mange bolde i luften, men bevarer overblikket
  • har ambitioner og et personligt drive med lyst til at udvikle dig og tage ansvar for dine opgaver bliver fulgt til dørs
  • er interesseret i udviklingen af den offentlige sektor og hverdagen i en politisk styret organisation.

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse, som fx cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.polit., cand.oecon., cand.merc. eller en lignende uddannelse der understøtter, at du kan løfte rollen. Det vigtigste er dog, at du kan se dig selv i de beskrevne opgaver og formålet. Du kan både være nyuddannet eller have et par års erfaring. Vi forudsætter ikke, at du har skattefaglig viden, men har en lyst til at tillære dig den viden.

Om Opkrævningsprojekter
Vi består af en kontorchef, souschef og ca. 17 medarbejdere, men vi skal vokse. Vi har et højt fagligt ambitionsniveau, hvor der er højt til loftet, men kort til et grin. Vi insisterer på en arbejdskultur, hvor alle får en god opstart, personlig og faglig udvikling gennem nær ledelse, tillid, godt kollegaskab og fællesskab om opgaveløsningen. Vi tilbyder fleksibilitet i hverdagen og er optaget af, hvordan vi som kontor kan bidrage til Skattestyrelsens ambition om at være en af Danmarks bedste arbejdspladser.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning inkl. CV og dokumentation for uddannelse via linket ”Søg stillingen” senest søndag den 6. marts 2022. Samtaler forventes afholdt løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Gunda Sylvest Hansen på 72 37 59 85.

Vi forventer at bruge en personlighedsanalyse, en logisk test og en faglig case i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Din fysiske arbejdsplads bliver Copenhagen Towers, Hannemanns Allé 25, 2300 København S.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingerne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Søndag den 06. marts 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København S over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. september 2024 74
17. september 2024 71
16. september 2024 75
15. september 2024 71
14. september 2024 70
13. september 2024 69
12. september 2024 70
11. september 2024 66
10. september 2024 67
9. september 2024 67
8. september 2024 68
7. september 2024 68
6. september 2024 72
5. september 2024 71
4. september 2024 72
3. september 2024 70
2. september 2024 74
1. september 2024 78
31. august 2024 85
30. august 2024 88
29. august 2024 87
28. august 2024 87
27. august 2024 87
26. august 2024 81
25. august 2024 82
24. august 2024 83
23. august 2024 77
22. august 2024 78
21. august 2024 78
20. august 2024 79
19. august 2024 76