Fuldmægtig med interesse for forskning til Nationalt Genom Center (NGC)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du lyst til arbejde i krydsfeltet mellem sundhedspolitik og forskning? Kan du rådgive forskere og er du en haj til CRM-systemer? Så er det måske dig vi leder efter.

Om Nationalt Genom Center
Vi er en styrelse under Sundhedsministeriet, som har ansvaret for at drive og udvikle en sikker national infrastruktur i sundhedsvæsenet, som understøtter, at læger og forskere ved hjælp af viden om patienters gener, ny teknologi og anden viden kan udvikle målrettet behandling.

Du kan finde mere information om Nationalt Genom Center her: www.ngc.dk

Din hverdag hos os
Som vores nye kollega i sektionen for forskning og internationale relationer får du ansvaret for vores nye CRM-system. Herudover skal du være med til at rådgive forskere og strategiske samarbejdspartnere, som ønsker at anvende Nationalt Genom Centers forskningsinfrastruktur for personlig medicin. Du kommer til at samarbejde og koordinere på tværs af en lang række fagligheder (sundhed, it-teknik, jura, økonomi, bioinformatik) og aktører såvel internt som eksternt for at sikre en optimal anvendelse af den nationale infrastruktur for personlig medicin.

Som en del af stillingen skal du også varetage en række klassiske sekretariatsbetjeningsopgaver i relation til betjening af NGC’s advisory boards, bestillinger fra departementet, bidrag til lovarbejde mm. Desuden vil der løbende være drifts- og udviklingsopgaver af forskellig karakter og omfang, som du skal bistå med at løfte.

Der vil ligeledes være mulighed for at bidrage til opgaver i forbindelse med NGC’s internationale engagement inden for personlig medicin såvel bilateralt som i EU-regi.

Der er tale om en stilling, hvor opgaverne er mange og forskelligartede, hvor tempoet til tider er højt og arbejdsopgaverne komplekse. Til gengæld er der plads til at du kan sætte dit eget præg på opgaverne. Desuden vægtes faglig sparring højt.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Ansvar for NGC’s nye CRM-system
  • Dialog med forskere og strategiske samarbejdspartnere, der ønsker at anvende Nationalt Genom Centers forskningsinfrastruktur
  • Koordinering af forskningsrelaterede opgaver internt i Nationalt Genom Center og med øvrige styrelser samt departementet
  • Bidrage til sekretariatsbetjening af advisory boards i regi af Nationalt Genom Center, herunder forberedelse, deltagelse og opfølgning på møder
  • Besvarelse af bestillinger fra departementet samt andre klassiske sekretariatsopgaver.
  • Stillingen er forankret i en nyoprettet sektion for forskning og internationale relationer med reference til sektionslederen.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk uddannelse, eksempelvis cand.scient., cand.scient.anth., cand.scient.pol/adm., cand.scient.san.publ., cand.jur. eller lignende. Du kan være nyuddannet eller have et par års erfaring. Det vil være en fordel hvis du har erfaring med eller interesse for forskning, life-science eller personlig medicin.

Den ideelle kandidat har kendskab til forskningsmiljøet, life science sektoren, forskerservice og/eller sundhedsvæsnet – helst inden for personlig medicin – ligesom det er en fordel med erfaring fra statsadministrationen eller lignende. Altafgørende for din succes i stillingen er dog evnen til at arbejde struktureret og selvstændigt og ikke mindst evnen til at forstå og formidle kompleks viden både mundtligt og skriftligt.

Sidst men ikke mindst vil en portion godt humør og god energi blive vægtet højt, da vi er en sektion med højt humør såvel som tempo. Samarbejdsevner, imødekommenhed og diplomatisk sans vil ligeledes være en styrke, når du skal navigere mellem meget forskelligartede interessenter.

Vi tilbyder
Et inspirerende, afvekslende og motiverende job i en ny organisation under opbygning med dygtige og engagerede kollegaer. Du bliver en del af en sektion, der er centralt placeret i direktionssekretariatet med en bred kontaktflade til både direktør, chefer og kolleger i styrelsen, det øvrige ministerområde og eksterne samarbejdspartnere.

Du kommer til at arbejde med et fagligt område, der har stor bevågenhed, og du vil - i tæt samarbejde med dine kolleger og mange eksterne samarbejdspartnere - bidrage til implementeringen af en af de fremmeste teknologier på sundhedsområdet samt ny viden i sundhedsvæsenet, der har potentiale til at gøre en afgørende forskel for patienterne.

Om ansættelsen
Du bliver ansat som fuldmægtig efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Der er tale om en varig stilling, der i udgangspunktet er på fuld tid.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til Lene Cividanes på tlf. 2182 9219.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis.

Første samtale forventes afholdt den 6. juli 2021 og anden samtale den 8. juli 2022. Bemærk hvis du grundet sommerferie ikke har mulighed for at komme til samtale på de pågældende datoer, opfordres du alligevel til at søge, da vi evt. kan finde en alternativ løsning til den rette kandidat.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Søndag den 03. juli 2022

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Food & Beverage Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, købe ind, lede og dele din viden.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København

    Fri kontakt
    Brænder du for regnskab og har en skarp analytisk sans? Så tror vi på, at du er vores nye studentermedhjælper på Scandics Support Office. Vi ved, at du er en haj til Office-pakken, herunder især Excel og at du trives med mange og forskelligartede opgaver.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København S over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 75
4. juli 2024 74
3. juli 2024 66
2. juli 2024 71
1. juli 2024 74
30. juni 2024 79
29. juni 2024 79
28. juni 2024 76
27. juni 2024 77
26. juni 2024 74
25. juni 2024 72
24. juni 2024 75
23. juni 2024 72
22. juni 2024 73
21. juni 2024 73
20. juni 2024 75
19. juni 2024 76
18. juni 2024 79
17. juni 2024 79
16. juni 2024 78
15. juni 2024 77
14. juni 2024 77
13. juni 2024 76
12. juni 2024 74
11. juni 2024 75
10. juni 2024 72
9. juni 2024 74
8. juni 2024 74
7. juni 2024 76
6. juni 2024 72
5. juni 2024 71