IT License Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

HOFORs IT­ & Digitaliseringsområde på omkring 100 kolleger, har ansvaret for koncernens IT på tværs af alle områder i HOFOR. Vi dækker således et bredt spektrum af funktioner og møder vores kolleger i forretningen i mange forskellige sammenhænge. I IT & Digitalisering beskæftiger vi os med arkitektur, sikkerhed, infrastruktur, projektledelse, udvikling - og meget mere. Et tæt samarbejde på tværs af områderne er en forudsætning for at skabe resultater med vores mission om at sikre HOFOR den bedst mulige IT-understøttelse.

License Manager til IT og digitaliseringsområdet
Som vores nye License Manager bliver du en del af et team, der administrerer HOFORs applikationsportefølje. Med en bred kontaktflade, i både IT & Digitaliseringsområdet og HOFORs øvrige forretningsområder, får du en vigtig opgave i at vedligeholde licenser og informationer om vores systemer og applikationer.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Sikre license compliance på vores indkøbte software
  • Vedligeholdelse af licensaftaler og tilkøb af licenser
  • Bistå med udarbejdelse af kontrakter og udbud
  • Budgetopfølgning på licensudgifter
  • Vedligeholdelse af software anskaffelsesprocesser
  • Deltage i licens audits

Du er struktureret og god til at dokumentere dit arbejde. Du kan tage selvstændige beslutninger, men du ved også hvornår du skal samarbejde. Da du skal håndtere mange sager, er det vigtigt at du er god til at prioritere din tid og opgaver.

Solid erfaring med license management
Du er ikke nødvendigvis IT-uddannet, men vi forventer at du har en solid forståelse for IT og er dygtig til at kommunikere både mundtligt og skriftligt. Du kommer til at arbejde sammen med specialister inden for en lang række IT-discipliner, men også medarbejdere i de forretningsområder vi understøtter. Derfor er det vigtigt, at du har en god forståelse for både den forretningsmæssige og det tekniske aspekt af IT-understøttelse samt at du kan indgå i dialog om disse.

Du har erfaring med:

  • Solid erfaring med license management fra lignende stilling
  • Kendskab til asset management software (f.eks, SNOW, ServiceNow eller tilsvarende)
  • Erfaring med håndtering af EULA og T&C fra producenter
  • Udbud og konkurrenceudsættelse

Teamet er klar til at byde dig velkommen
Du bliver en del af et mindre team, Lifecycle Management teamet, der har ansvaret for HOFORs portefølje af systemer og applikationer. Teamet er ved at blive genetableret efter en re-organisering og der er derfor rig mulighed for at spille ind med egne erfaringer og påvirke den måde teamet arbejder på.

Vi har et godt kollegaskab og et uformelt arbejdsmiljø, hvor man let har indflydelse på sin hverdag, samt gode muligheder for faglig udvikling. Som kollegaer er vi støttende og hjælpsomme og spiller hinanden gode. Endvidere vægter vi en god balance mellem arbejds- og privatliv.

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 11. december 2022. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Michael Solander, Senior Lifecycle Manager, på mail [email protected]. Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.’

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København S
  • Søndag den 11. december 2022

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Manager Groupdesk, Scandic Group & Meeting, Denmar...

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og sætter scenen for en god mødekultur, så tror vi på, at du er vores nye Groupdesk Manager, Scandic Group & Meeting. Vi ved, at du har overblik og er god til at kommunikere, guide og skabe rammerne for de bedste møder og konferencer.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris...

    Fri kontakt
    Butiks assistance min. 8 t./uge – Philip Morris' ”Heat & Brew”, København. Philip Morris, er i gang med en historisk omstilling af virksomheden, til i fremtiden at fokusere på røgfrie alternativer. Vi søger nu en deltidsmedarbejder til deres konceptbutik ”Heat & Brew” i Kronprinsensgade i København K.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København S over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. oktober 2024 88
6. oktober 2024 81
5. oktober 2024 81
4. oktober 2024 85
3. oktober 2024 83
2. oktober 2024 84
1. oktober 2024 82
30. september 2024 83
29. september 2024 82
28. september 2024 81
27. september 2024 83
26. september 2024 80
25. september 2024 75
24. september 2024 74
23. september 2024 74
22. september 2024 77
21. september 2024 76
20. september 2024 78
19. september 2024 77
18. september 2024 74
17. september 2024 71
16. september 2024 75
15. september 2024 71
14. september 2024 70
13. september 2024 69
12. september 2024 70
11. september 2024 66
10. september 2024 67
9. september 2024 67
8. september 2024 68
7. september 2024 68