Junior Web Analytics Consultant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vi leder efter en ny kollega der er engageret, entusiatisk og interesseret i tal, data, excel, analyse og teknik. Hvis du vil vise os hvad du kan, så sørger vi for at lære dig det, du ikke kan (endnu). Vi vil gerne bygge endnu mere viden ovenpå, udenom og hen ad vejen, hvis bare du viser initivativ og har mod på at lære fra starten af.

LIDT OM DIT NYE JOB
Det vigtigste for os er at du interesserer dig 1) for at måle digital succes i en virksomhed og omsætte det til webanalytics og datalayers, at du 2) har lyst til at arbejde med og lære en masse om Adobe, og 3) har en god forretningsforståelse. Hvis de tre ting er noget, der passer på dig, så lad os sammen oparbejde en hel masse viden og erfaring. Med andre ord: Vis os hvad du kan, så lærer vi dig resten, for at du kan blive en stærk web analytics consultant.

Her hos dentsu X elsker vi alle sammen grafer, tal, marketing og ikke mindst teknologi og digitale løsninger, så du får nogle stærke sparringspartnere og læremestre. Vi er et mediebureau, der sidder sammen med Isobar Danmark, og har fokus på marketing-performance. Vi er 18 tætte kollegaer, der er en stor del af hinandens hverdag og fritid.

Og dentsu X har vind i sejlene, forretningen går godt og vi har vores venner hos det digitale bureau Isobar i ryggen, hvilket giver os et strategisk godt fundament. Vi har et attraktivt kundeportefølje og arbejder i et globalt, internationalt miljø og du skal være med til at sørge for, at den sunde udvikling fortsætter.

MÆRK ÅNDEN – OG BLIV EN DEL AF DEN
Vi er en masse dedikerede hoveder her i København, og Isobar er helt sikkert noget forskelligt for alle, men samtidig noget ganske særligt. Her hos dentsu X får du både lov til at være dig selv og plads til at blive mere. Og du bliver en vigtig del af en kultur og ånd, som vi passer godt på. I det hele taget prøver vi at passe godt på hinanden, vores kunder og verden omkring os. Så vil du være med og gøre dit til at lykkes med dine nærmeste kolleger, de teams du indgår i, de løsninger du arbejder på og de kunder du arbejder for, kan du glæde dig til at få …

  • En fantastisk arbejdsplads midt i byen
  • Chancen for at tænke ud over alle grænser – både i det daglige og i din karriere
  • En sjov, varieret arbejdsdag med masser af udfordrende opgaver
  • De skarpeste og sødeste kolleger i branchen
  • Danmarks bedste køkken med fremragende morgenmad og frokost – hver dag
  • Fredagsbar, vinklub, løbeklub, fede fester og events


OM DIG
Vi ser gerne at din forretningsforståelse skinner igennem og at din lyst til at lære skinner endnu mere. Derudover må du gerne kunne genkende dig selv i følgende:

  • En relevant uddannelsesbaggrund
  • Har beskæftiget dig med praktisk digital analyse
  • Noget kendskab til Javascript og Google Analytics
  • Du interesserer dig især for Adobe, og har lyst til at arbejde med dette
  • Du har mod på en stejl læringskurve i et ambitiøst arbejdsmiljø
  • Du ser et potentiale i og har lyst til at lære mere om webanalyse


DENTSU X ER BÅDE DET NÆRE OG DET STORE
Dentsu X er en stærk kombination af det bære og det store. F.eks. er vi i dentsu X 18 gode kollegaer, og samtidig er vi en del af det større digitale bureau Isobar, hvor vi har mere end 225 kollegaer i København, og 6.500 ansatte i det globale Isobar. Adskillige år i træk er Isobar kåret som et af de mest innovative og visionære, digitale bureauer i verden – a Global Leader. Samtidig er både Isobar og dentsu X en del af Dentsu Aegis Network – et af verdens største bureaunetværker, hvilket giver endnu flere strenge at spille på. Men størrelse er ikke alt. Vores mission i Isobar er at transformere både virksomheder og menneskers liv gennem kreativ brug af digitale muligheder. Og dét kræver mere end noget andet kompetencer, passion og samarbejde.

Dentsu X er et mediebureau under Isobar (det tidligere Magnetix Linked by Isobar).
Mylmage har kåret Isobar som branchens bedste digitale bureau i de seneste syv år.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Cecilie Tøfting på telefon: 28270244 eller mail: [email protected] Apply now


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 3