Vi søger en alsidig udvikler, der vil være en del af IDA-familien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

I IDA leder vi efter en udvikler, der både kan hoppe ombord på nye projekter og som vil være med til at forbedre vores mange eksisterende løsninger.

Det får du i IDA
Til gengæld for at blive en af IDAs it-faglige blæksprutter får du et job, der er fri af tid og sted, hvor der ikke er noget, der hedder interessetimer.

Som udvikler i et af vores fire agile it-teams, deler du ansvaret for udvikling og optimering af en række af IDAs digitale løsninger med dine 10 kolleger i teamet.

Arbejdet spænder bredt: fra udvikling, forbedring og vedligehold af nogle af IDAs kritiske kernesystemer såsom login-platformen, kundesystemet og "Mit IDA"-hjemmesiden, til de mere specialiserede og anderledes løsninger, som vore digitale værktøjer KompetenceCoach, Lønberegner og Barselsberegneren og IDAs native app til studerende "Hello Fellow".

Vores forventninger til dig
Du kommer til at arbejde tæt sammen med andre udviklere. I bliver hinandens sparringspartnere i udarbejdelse og vedligeholde af løsninger til en række forskellige brugere, både internt og eksternt.

Samtidig får du en bred kontaktflade til kolleger i huset, og skal derfor trives godt med en meget udadvendt rolle. Vi tager et stort ansvar for de løsninger, vi laver - og vi forventer det samme af dig. Til gengæld har vi frie rammer, og du vil indgå i - og få indflydelse på - alle de processer, der indgår i digitalt udviklingsarbejde.

Tekniske fagligheder
Vi er hovedsageligt et .Net hus, så kendskab til C#, .Net og .Net Core og Visual Studio kan være en fordel, men viljen til at tilegne dig ny viden vægter vi højere end noget andet.

I den daglige udvikling vil du også komme i kontakt med Umbraco, React, SQL, Javascript, Typescript, HTML5, Docker, NServiceBus, Kubernetes, Azure platformen, MongoDB, Neo4J, React-Native, Expo og mange flere.

Sådan arbejder vi
Du bliver en del af et agilt SCRUM-team, som vi bruger til at strukturere vores indtag af arbejdsopgaver og sikre frihed til at fokusere i det daglige, men vi respekterer også din faglighed og foretrukne måde at arbejde på.

Vi er en blanding af folk, der tager høretelefoner på og går in the zone med "Appetite for Destruction" i ørene det ene øjeblik og vender både faglige udfordringer og den seneste udvikling i "Silicon Valley" med hinanden i det næste.

Come for the job - stay for the team
Vi ved, at der er rift om de gode udviklere, og vi vil gerne have de bedste. Som en del af et af IDAs it-hold, får du base midt i København og bliver en del af en arbejdsplads, der lægger vægt på det gode arbejdsliv for alle ansatte, og hvor du får lukrative forhold for ferie og fri.

Du kommer aldrig til at gå alene til frokost - med mindre selvfølgelig, du foretrækker det sådan. Så vil vi ikke stoppe dig. Vores nye udvikler kommer i team med 10 gode mennesker, der udvikler, driver og vedligeholder et væld af mere eller mindre specialiserede systemer i og rundt om IDAs primære site.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os
Gruppeleder Anders Hanghøj Larsen, tlf. 26243754 | [email protected]
Afdelingsleder Marc Stein, tlf. 26849098 | [email protected]

Du søger jobbet ved at klikke op "Send ansøgning" nedenfor. Vi beder dig om ikke at sende en e-mail med vedhæftede personfølsomme oplysninger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 3