Digital performance-konsulent - Oreon Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være en del af et nyt, spændende og ambitiøst digital performance-bureau? Om natten drømmer du om begreber som datadrevet markedsføring, automation, AI, onlinemarketing, SEO og SEM? Ved du, hvad der skaber værdi for kunden? Og kan du se dig selv sidde på kontor med byens nok bedste frokostordning og udsigt?

Hvis ja til ovenstående, og hvis du samtidig har 3 års relevant erfaring, skal du naturligvis læse videre.

Jobbet

I det daglige arbejde ved du, hvad der skal til for at skabe værdi – både på bundlinjen og i samarbejdet. Én af nøglerne er at gøre op med det klassiske kunde-leverandør-forhold til fordel for et reelt samarbejde, hvor du sammen med kunden identificerer de største muligheder, skaber de rigtige løsninger og løbende justerer retningen. Du skal være med til at skabe branchens bedste kundeoplevelse. Du er med og bidrager, når vi lægger og eksekverer digitale strategier.

OBS! Stillingen er til vores kontor i Aarhus.

Teamet

Når du starter hos os, vil du hurtigt mærke den uformelle stemning, og der er ikke langt fra tanke til handling. Selvom vi har høje ambitioner, så taler og griner vi meget og højt. Du vil også mærke, at vi i kundesamarbejdet altid arbejder med udgangspunkt i det manifest, vi har samlet – det kan du læse mere om på oreon.dk.

Dine tætteste kolleger er et stærkt team med mere end 20 års erfaring inden for alle grene af onlinemarkedsføring, og du vil møde ind til en hverdag med god sparring, selvstændighed og tillid.

Du vil referere til direktør Joakim Kruse.

Hvem er du?

  • For at lykkes i jobbet skal du have forretningsforståelse og en solid viden om onlinemarketing, derfor minimum 3 års relevant erfaring fra in house eller bureau.
  • Du har kendskab til marketing automation, SEO, PPC, CRO, analytics og insight, eller også er du specialiseret i enkelte af disse grene.
  • Du er verdensmester i eksekvering og forstår, hvilke redskaber der skal tages i brug, for at kunden får succes. Du kan løse simple opgaver, men mestrer også udførelsen af komplekse digitale strategier.
  • Du er velformuleret, både når du skriver og taler, arbejder struktureret, smiler og bevarer overblikket – også når det går stærkt, som det ofte gør på et bureau.
  • Du er proaktiv, selvkørende og spotter nye muligheder og tiltag.
  • Du er passioneret og deler glædeligt erfaringer og ny viden. Vi forventer naturligvis også, at du med din viden og erfaring kan udfordre både os og vores kunder.
  • OREON har kunder i hele landet, og derfor ser du det som et ekstra krydderi i hverdagen at besøge dem, uanset om de bor i eksempelvis Kbh., Herning eller Odense.


  • Vi tilbyder:

  • Løn- og ansættelsesforhold efter kvalifikationer.
  • Pensions- og sundhedsforsikring.
  • Højt til loftet og virkelig gode og sjove kollegaer.
  • Flotte kontorlokaler – uanset om du er på kontoret i Aarhus eller Kbh.


  • OREON

    OREON er sammen med OTW og 11 øvrige bureauer en del af det Aller-ejede nordiske bureaunetværk Ahead Group. Tilsammen tilbyder vi markedets bredeste og mest komplette portefølje af kommunikationsydelser.

    Vi bor sammen med OTW i Jægergårdsgade i Aarhus (flytter til Pakhusene på Aarhus Ø den 1. maj) og i Aller-huset i Kbh.

    Kontakt

    Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør Joakim Kruse på tlf. 24 86 40 02. Du kan læse mere om OREON på www.oreon.dk.

    Ansøgning

    Er det dig, vi leder efter? Så send os et skarpt CV, og indskriv en meget kort motivation for, hvorfor det netop er dig, vi skal ansætte. Du behøver ikke at bruge tid på en lang og motiveret ansøgning. Vi holder løbende samtaler, så vent ikke for lang tid med at skrive til os.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i København V.

    Jobbet er oprettet på vores service den 5.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • København V

    Lignende jobs

    • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

      Fri kontakt
      Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

      Fri kontakt
      DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
      • Øvrige
      • København V
      Få mere info
    • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

      Fri kontakt
      Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info
    • Professional Indemnity Underwriter

      Fri kontakt
      Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
      • Øvrige
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    19. september 2024 5
    18. september 2024 5
    17. september 2024 5
    16. september 2024 5
    15. september 2024 5
    14. september 2024 5
    13. september 2024 5
    12. september 2024 5
    11. september 2024 5
    10. september 2024 6
    9. september 2024 6
    8. september 2024 4
    7. september 2024 4
    6. september 2024 4
    5. september 2024 6
    4. september 2024 6
    3. september 2024 6
    2. september 2024 4
    1. september 2024 4
    31. august 2024 5
    30. august 2024 5
    29. august 2024 5
    28. august 2024 5
    27. august 2024 4
    26. august 2024 4
    25. august 2024 4
    24. august 2024 4
    23. august 2024 4
    22. august 2024 4
    21. august 2024 4
    20. august 2024 3