Arbejdslivskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være med til at styrke IDAs indsats omkring fremtidens arbejdsliv?

IDA arbejder fokuseret på at ruste vores mere end 130.000 medlemmer endnu bedre til fremtidens arbejdsliv. Vi ønsker at styrke vores medlemmers trivsel og arbejdsglæde gennem dialog med medlemmer, tillidsvalgte, arbejdspladser og virksomheder.

Vi søger en konsulent med erfaring inden for det psykosociale arbejdsmiljø, der kan styrke og udvikle konkrete tilbud, indsatser og redskaber der kan bidrage til et bæredygtigt arbejdsliv for vores medlemmer. De primære opgaver bliver at:

  • Udvikle og afvikle oplæg på arbejdspladser og virksomheder
  • Tilrettelægge og afholde oplæg og kurser for medlemmer, ledere og tillidsvalgte - fysisk såvel som virtuelt.
  • Kommunikere om det bæredygtige arbejdsliv i samfundsdebatten
  • Være sparringspartner for den politiske interessevaretagelse.


I jobbet arbejder du tæt sammen med konsulenter og kolleger på tværs af IDA og med alle de forskellige fagligheder, der dagligt rådgiver vores medlemmer direkte på telefon og mails.

Vi arbejder ud fra en agil tankegang, hvor vi altid involverer vores medlemmer og øvrige kolleger, inden vi udvikler nye ydelser og tilbud. Vi har undersøgende og nysgerrig tilgang til at udvikle nye ydelser og redskaber, og vi afprøver ideer – implementerer de gode og forkaster de dårlige.  

Vores forventninger til dig

Det er afgørende, at du arbejder evidensbaseret og på en god grund af faglig viden og fakta. Det er derfor et krav, at du har en relevant videregående uddannelse og minimum to-fire års erfaring inden for det psykosociale arbejdsmiljø og kender til arbejdsmiljølovgivningen og området bredt.

Jobbet indebærer mange berøringsflader i og udenfor organisationen, og det er en fordel, hvis du har erfaring med eller kendskab til politisk ledede organisationer – gerne en medlemsorganisation – med håndtering af mange interessenter. Du er god til at samarbejde med alle og navigere i tværorganisatoriske projekter.

Du er udviklingsorienteret og modig, og du drives af at skabe værdi for vores medlemmer. Du formår at omsætte behov til idé og efterfølgende handling med en ambitiøs og pragmatisk tilgang.

Som arbejdslivskonsulent i IDA skal du både kunne mestre en individuel rådgivning med et stressramt medlem, stå på den store scene og holde et oplæg for flere hundrede medlemmer samt være faglig sparringspartner på fx skriftlige høringssvar. Det er derfor vigtigt, at du er en stærk kommunikator både i forhold til at formulere dig mundtligt som rådgiver, underviser og oplægsholder både fysisk og digitalt, samt i forhold til skriftligt materiale.

Om os

IDAs indsats omkring et bæredygtigt arbejdsliv er tværorganisatorisk, forankret i afdelingen Personlig udvikling og karriere. Du kommer til at indgå i tæt kollegaskab med IDAs arbejdslivskonsulent Eva Jakobsen.

I IDA er vi ambitiøse og har fokus på at levere resultater, samtidig med at vi prioriterer at have det godt og sjovt med hinanden. Vi arbejder i et åbent kontorlandskab i lyse lokaler ved havnefronten på Kalvebod Brygge, men med mulighed for at fortrække til mindre kontorer ad hoc.

Vi tilbyder en lønpakke med flextid og ansættelse efter overenskomst med AC-klubben i IDA. Vi arbejder ”fri af tid og sted”, som betyder, at der er gode muligheder for at tilrettelægge sit arbejde og udføre det der, hvor det giver størst værdi, og vi anser det som selvfølgeligt, at arbejdsliv og familieliv skal kunne balancere, og at der udvises fleksibilitet fra begge sider.

I IDA er vi en skøn blanding af familiefolk og studenter, unge og dem, der kan huske, da mobiltelefonen og internettet blev opfundet – og vi har brug for alle slags mennesker for at præstere bedst, og derfor håber vi også, at du vil søge jobbet uanset alder, køn, religion og etnicitet.

Videoansøgning, CV og ansøgningsfrist

Hvis du kan se dig selv i både jobbet og som vores nye kollega, vil vi glæde os til at se din videoansøgning og læse dit CV senest søndag den 17. januar. Din video må max vare 2 minutter. Du kan se her, hvad din videoansøgning skal indeholde, fx beder vi dig besvare disse spørgsmål:

  • Hvad kan du bidrage med i forhold til at hjælpe IDAs medlemmer med at få et bæredygtigt arbejdsliv?
  • Hvilke ønsker har du til dine kommende kolleger og til din nærmeste leder?


Vi får adgang til din video ved at du uploader den på YouTube og vælger ”skjult” – ikke privat – og sender linket til os. Enten som link i dit CV eller link i særskilt dokument.

Bemærk, at du kun kan søge jobbet via vores rekrutteringssystem. Vi behandler desværre ikke ansøgninger sendt pr. email eller lignende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Vil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhve...

    Fri kontakt
    DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation, industripolitik og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som sundheds-, miljø- og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Lydtekniker, fuldtid, Scandic Falkoner

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye lydtekniker på Scandic Falkoner i København. Vi ved, at du brænder for alt det tekniske, og er professionel i lydteknik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Professional Indemnity Underwriter

    Fri kontakt
    Trives du med fagligt komplekse problemstillinger og afvekslende sager, der sjældent er ens? Kan du arbejde i krydsfeltet mellem risikovurdering og kommerciel interesse ud fra en værdibaseret og samarbejdsorienteret tilgang? Vil du arbejde i en global forsikringskoncern med gode muligheder for faglig udvikling?
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i København V over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 3